Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

TNT
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TNT » 20 май 2020 21:47

До края на юни били необходими 3 млн.на Левски за оцеляване..... :shock: :o Абе какво е това оцеляване ве баце ?Амчи Ботев,Берое,Славия,Локо,Ч.Море са с годишни бюджети 3-4 млн. ....И си бийкат Левски дет ги набарат. Има нещо тотално сбъркано тука.Голямо лапане,голямо нещо братче. :lol: Божков бил дал за една година 25млн.....А стига ве. :?
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 20 май 2020 21:53

Той Божков дал 25 мил.,ама е лош,а Делянчо с 500 хилки е нашия човек и спасител. :)

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 май 2020 22:08

delqnski47 написа:Абе,главчовци,какво искате да кажат Томето и Касабов според вас?
Медииите се делят на две групи :arrow: ,
На кръга ''Прокопиев и Капитал''.
И на кръга ''Пеевски''.
Тва лично ми го е казал мой познат,който е журналист.CEO-то на ''Правен свят'',познавам го лично и преди ми се оплакваше ,че му правят редовно проверки от прокуратурата щот е неутрален.Нито е от едните,нито от другите.Ся май е към вторите като му гледам писаниците и статиите,но това е отделна тема.Като бутнат втория кръг и евентуално дойдат първите на власт сигурно ще се гаврътне и той на 180 градуса,но ще го разбера напълно завалийката.

Та хубаво прочетете горното.Баааааааавно по няколко пъти,ако искате си го прочетете онова удебеленото.Сега се поставете на тяхно място и си представете кое ви е по-мило.Да останете без работа и да се харесате на няколко лумпена по телевизора или да има какво да ядете?Лека вечер.

Оуууу, благодарим че ни отвори очите за БГ журналистиката. До сега не знаехме за какво става дума :)

Само че тези двамацата са представителната извадка на 90 % от феновете на Левски. Ако ме разбираш. Да ви е сладко.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 20 май 2020 22:08

анто маина написа:Той Божков дал 25 мил.,ама е лош,а Делянчо с 500 хилки е нашия човек и спасител. :)

Нищо чудно бат Васко след всичките тия караници с баце Боци, и след като каза че Боци им е шеф, тия 25 милки да ги пише заем така че Боци и Делянчо да имат да му дават!
:mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2020 22:10

pomiqrat написа:
delqnski47 написа:Абе,главчовци,какво искате да кажат Томето и Касабов според вас?
Медииите се делят на две групи :arrow: ,
На кръга ''Прокопиев и Капитал''.
И на кръга ''Пеевски''.
Тва лично ми го е казал мой познат,който е журналист.CEO-то на ''Правен свят'',познавам го лично и преди ми се оплакваше ,че му правят редовно проверки от прокуратурата щот е неутрален.Нито е от едните,нито от другите.Ся май е към вторите като му гледам писаниците и статиите,но това е отделна тема.Като бутнат втория кръг и евентуално дойдат първите на власт сигурно ще се гаврътне и той на 180 градуса,но ще го разбера напълно завалийката.

Та хубаво прочетете горното.Баааааааавно по няколко пъти,ако искате си го прочетете онова удебеленото.Сега се поставете на тяхно място и си представете кое ви е по-мило.Да останете без работа и да се харесате на няколко лумпена по телевизора или да има какво да ядете?Лека вечер.

WTF, правен свят е турбо пеевска медия поне от 3 г.

Да,аз друго не съм казал :lol: Преди бяха неутрални.Лично познавам създателя им.Слави Танкейн.Не сме се виждали от бая време.Той ми разправяше тея работи.И,да,наистина преди бяха неутрални,то си личеше от статиите им.В последно време ... да речем три години,нещата се обърнаха и по статиите им кристално се вижда.Просто няма как да не си от един от двата отбора ,щот те разкатават след тва.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 20 май 2020 22:11

Има нова кампания:Купи си фес спаси Лефски. :) :mrgreen:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 май 2020 22:12

Хайде моля!
Господин Божков, г-н Пеевски.... я малко уважение! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 20 май 2020 22:13

ugly bug написа:
анто маина написа:Той Божков дал 25 мил.,ама е лош,а Делянчо с 500 хилки е нашия човек и спасител. :)

Нищо чудно бат Васко след всичките тия караници с баце Боци, и след като каза че Боци им е шеф, тия 25 милки да ги пише заем така че Боци и Делянчо да имат да му дават!
:mrgreen:

Може ли да се обади по телефона и да каже"Павеле да не си барнал нищо от парите"

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 20 май 2020 22:23

Ще се обединяваме ли, а?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 20 май 2020 22:27

Tsetsochisloto написа:Ще се обединяваме ли, а?

С Лефски,вие сте си близки
Последна промяна от анто маина на 20 май 2020 22:27, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”