Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Абе,главчовци,какво искате да кажат Томето и Касабов според вас?
Медииите се делят на две групи,
На кръга ''Прокопиев и Капитал''.
И на кръга ''Пеевски''.
Тва лично ми го е казал мой познат,който е журналист.CEO-то на ''Правен свят'',познавам го лично и преди ми се оплакваше ,че му правят редовно проверки от прокуратурата щот е неутрален.Нито е от едните,нито от другите.Ся май е към вторите като му гледам писаниците и статиите,но това е отделна тема.Като бутнат втория кръг и евентуално дойдат първите на власт сигурно ще се гаврътне и той на 180 градуса,но ще го разбера напълно завалийката.
Та хубаво прочетете горното.Баааааааавно по няколко пъти,ако искате си го прочетете онова удебеленото.Сега се поставете на тяхно място и си представете кое ви е по-мило.Да останете без работа и да се харесате на няколко лумпена по телевизора или да има какво да ядете?Лека вечер.
анто маина написа:Той Божков дал 25 мил.,ама е лош,а Делянчо с 500 хилки е нашия човек и спасител.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
pomiqrat написа:delqnski47 написа:Абе,главчовци,какво искате да кажат Томето и Касабов според вас?
Медииите се делят на две групи,
На кръга ''Прокопиев и Капитал''.
И на кръга ''Пеевски''.
Тва лично ми го е казал мой познат,който е журналист.CEO-то на ''Правен свят'',познавам го лично и преди ми се оплакваше ,че му правят редовно проверки от прокуратурата щот е неутрален.Нито е от едните,нито от другите.Ся май е към вторите като му гледам писаниците и статиите,но това е отделна тема.Като бутнат втория кръг и евентуално дойдат първите на власт сигурно ще се гаврътне и той на 180 градуса,но ще го разбера напълно завалийката.
Та хубаво прочетете горното.Баааааааавно по няколко пъти,ако искате си го прочетете онова удебеленото.Сега се поставете на тяхно място и си представете кое ви е по-мило.Да останете без работа и да се харесате на няколко лумпена по телевизора или да има какво да ядете?Лека вечер.
WTF, правен свят е турбо пеевска медия поне от 3 г.
ugly bug написа:анто маина написа:Той Божков дал 25 мил.,ама е лош,а Делянчо с 500 хилки е нашия човек и спасител.
Нищо чудно бат Васко след всичките тия караници с баце Боци, и след като каза че Боци им е шеф, тия 25 милки да ги пише заем така че Боци и Делянчо да имат да му дават!
Tsetsochisloto написа:Ще се обединяваме ли, а?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта