Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
205
56%
X
34
9%
2
130
35%

Общо гласове: 369

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Мнениеот ChelseaFUN » 10 авг 2019 23:13

W84me написа:
ChelseaFUN написа:Само ако още някой почне да ми говори за налагане на юноши... Ей ви ги юношите какво представляват! Нямат никаква психика за мъжки професионален футбол!

А щото пък имат физика и технически умения :mrgreen: На Юруков му трябват 3 докосвания, за да овладее топката. На Стаси колкото и да му дадеш, не му стигат, не може да я укроти и това е.

Такива хора марш към втора лига или в отбори като Витоша Бистрица, Царско село и прочее.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 10 авг 2019 23:13

Трябва да намерим начин, за да принудим ръководството да назначава само доказани треньори (с визитка - титли и успехи в Европа). Иначе този филм го гледаме вече десет години.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 авг 2019 23:14

Аз, като чета, се замислих, що като падне баце Венци с българчетата, викат мафия, а като падне Левски е некадърност и безхаберие? :roll:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2019 23:14

ChelseaFUN написа:Ето ви един Краев. То на момчето ми личеше, че ще стане играч. Вкарал победен гол на Порто! Браво на Краев. Вместо да се дават пари за неизвестни. Нека го върнат момчето. Помня като набучи 4 парцала на Локото Пловдив. Само гледайте другата седмица как ще ни насерат пак на Герена. В най-добрия случай един Х ще спретнат.

Как ще върнеш Краев от мачове срещу Спортинг, Порто, Бенфика и Брага? Да играе срещу Витоша ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 10 авг 2019 23:15

ralka_levskarka написа:Аз знам, че са слаби. Същия Юруков Делио Роси го извади още на полувремето срещу онези. Тогава италианеца беше оплют. Еми - да му се радват на Илийката. Скандално поведение. Не говорим да е Мбапе, ама не може да са толкова неграмотни..

На италианеца му доведоха футболисти със сериозна кариера в елитни дивизии от Европа/за сметка на финансово затъване/. Ако трябваше да играе със Стаси Юруков и Чадъровци, дори деменцията нямаше да го спре да си тръгне пеш към Римини.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 10 авг 2019 23:15

Corwin написа:Пореден абсолютен срам, и вече не говорим за червени лампички, моментни състояния, неоползотворени положения или късмет. Говорим само и единствено за тотална и неоспорима несъстоятелност на всички нива в отбора. След мача с АЕК казах, че това няма да е последният мач, в който що-горе по-грамотен отбор ни ебе без вазелин, и за съжаление се оказах абсолютно прав. Три мача - голова разлика 1-10, а можеше да е 0-15.
0 чисти положения, подарен почетен гол, Миятович извади още 3 гола... представянето на футболистите няма какво да се коментира.
Да излязат лекетата в офисите и шефските кресла и да кажат защо още нямаме нормална резервна скамейка, та се налага да връщаме Фалшименто (който на всичкото отгоре беше един от по-малко слабите днес представилите се днес) и да играем схеми с три крила, седемнайсет офанзивни полузащитника и 0 централни нападателя... Да излезе Хубчев и да обясни каква дрога е друсал, та за ПОРЕДЕН мач мести този футболен инвалид Райнов да играе централен нападател, след като въпросният хубостник не става за нищо, освен да губи топки в центъра и да блъска с две ръце противници в гърба, но също така може мистериозно дори да не е в правилната третина на терена, когато ни шибват два гола). Да обясни защо центърът на терена не съществува за нас и играем с центрирания, но най-високият ни футболист е крилото, което центрира.

От друга страна, можем да сме спокойни - до бараж се стига и от седмо място. Хвала!

Абе важното е там директори да има - спортни, не спортни технически нетехнически и да има трудоустрояване. Че няма отбор майната му. Футболисти не ни трябват а Директори

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 авг 2019 23:15

W84me написа:
ChelseaFUN написа:Само ако още някой почне да ми говори за налагане на юноши... Ей ви ги юношите какво представляват! Нямат никаква психика за мъжки професионален футбол!

А щото пък имат физика и технически умения :mrgreen: На Юруков му трябват 3 докосвания, за да овладее топката. На Стаси колкото и да му дадеш, не му стигат, не може да я укроти и това е.

Хайде сега, Стаската вкара на петите резерви на Лацио :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 10 авг 2019 23:16

Задълбочен анализ на треньора - получили сме голове след грешки.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 авг 2019 23:16

WPWW написа:
ralka_levskarka написа:Аз знам, че са слаби. Същия Юруков Делио Роси го извади още на полувремето срещу онези. Тогава италианеца беше оплют. Еми - да му се радват на Илийката. Скандално поведение. Не говорим да е Мбапе, ама не може да са толкова неграмотни..

На италианеца му доведоха футболисти със сериозна кариера в елитни дивизии от Европа/за сметка на финансово затъване/. Ако трябваше да играе със Стаси Юруков и Чадъровци, дори деменцията нямаше да го спре да си тръгне пеш към Римини.

На италианеца като му се наложи да играе с Белаид дори не изглеждахме така в защита :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 10 авг 2019 23:17

W84me написа:
ChelseaFUN написа:Ето ви един Краев. То на момчето ми личеше, че ще стане играч. Вкарал победен гол на Порто! Браво на Краев. Вместо да се дават пари за неизвестни. Нека го върнат момчето. Помня като набучи 4 парцала на Локото Пловдив. Само гледайте другата седмица как ще ни насерат пак на Герена. В най-добрия случай един Х ще спретнат.

Как ще върнеш Краев от мачове срещу Спортинг, Порто, Бенфика и Брага? Да играе срещу Витоша ли?

Вече ми е толкова болно за Левски, човек. Направо ми се реве, честно.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”