ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)
Райнов с 2 гола за кипърците. Доста добър мач направи, да се кача в техния самолет направо.
realitybites написа:Тричковски с 3 гола, но според мен играч на мача за АЕК е Райнов, безапелационно при това.
Вчера Берое изгониха един такъв, може да го вземем.
Брееее...!
Плешивия го направихте да изглежда като ван Нистелрой!

Плешивия го направихте да изглежда като ван Нистелрой!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
САМО ТУКА НЯКОЙ ДА Е КАЗАЛ ДОБРА ДУМА ЗА ТОЯ НЕКАДЪРНИК РАЙНОВ. С всички други аргументи, за всеки друг мога да се съглася, ама тоя няма да стане.
Абсолютни аматьори сте .......тия АЕК ви надхитриха по всички параграфи, направо жалка работа ....смятам, че сте на едно ниво ....обаче от АЕК са лисици и спечелиха с ранния час, с леки провокации и т.н. Наистина много зле, че така се вързахте на всичко ...като аматьори
и Живко Миланов се върза като някой 18 годишен в първия мач.... абе, не знам ...ама според мен с тия две загуби целия ви сезон ще тръгне накриво! И да искате - просто няма как да няма последствия!!! 2 категорични загуби....
дали треньори, дали играчи, дали самочувствие, дали психика ....и тоя сезон го отписвайте отсега да няма разочаровани ...и да не кажете после, че не съм ви предупредил 

-
- Контакти:
Райнов умишлено ли играе по този начин. Това не може да е професионален футболист. Ако аз си изпълнявам трудовите задължения по този начин, ще бъда уволнен за отрицателно време.
-
- Контакти:
Бас хващам, че Райнов ще продължава да е титуляр.
Левски Ларнака 0 : 3. Пак Райнов. До кога?
Сега включвам и разбирам, че Доктора е излязъл контузен.
Тежка ли му е контузията или не е притеснително?
Тежка ли му е контузията или не е притеснително?