Левски: Всекидневно мрънкане

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще се оправим

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски: Всекидневно мрънкане

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2019 13:29

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Все пак у мен остава леееееко съмниние, че нашите са чак такива диваци и са направили нещо такова без никакви провокации, но и да е имало такива, това пак не ги оправдава, когато говорим за жена. :roll:

Сто про е отишла първа при тях да им се репчи.Сигурно кат е наближила колата им е казала ''Ей г***** тралалал и т.н.'' ''Елате ми бе''. :mrgreen: Те се дърпали завалийките,ма накрая си казали ''Оф,добре...ще й бием един''. :lol:
Пълни нещастници,залагам 1.34 лева,че са от вашия бивш любим сектор срещу нас.Тия дет сте до Г пак имате някъв акъл.

Само да изясня, че според коментарите, моите и на някои колеги, ние не подкрепяме това поведение. Все пак у нас остава някакво почудение и загадка как, аджеба, спираш една кола и почваш да маризиш лелка и пубери ей така, за спорта.
Сега, вярно, ей го тука цитата на припознавачката, ама що ли не ми се вярва да си каже, ако и тя/пуберите са посгафили, къде ще остане драмата тогава. :roll:
Видяха, че съм с оранжев шал, а синът ми с оранжева тениска, и единият направо застана на предния капак, а другите отвориха моята и на сина ми вратите, и започнаха да бият!

Как да е, тъпо е да задълбаваме повече, дано лелката и пуберите да са добре.

Представям си как ги вижда и им налита с чантата.Вижда там нещо в синьо и ги почва,бате... :lol: Сигурно тва им е била битката на живота на тея наркоманизирани шушлеци.Бая зор са видели сигурно.Тва жена с чанта плюс 13 годишни зад нея си е било битка :lol:
Не се е сетила да си сложи един газов в жабката или електрошок,спрей...
Камшик също върши работа за средни разстояния. :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 сеп 2019 14:30

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Все пак у мен остава леееееко съмниние, че нашите са чак такива диваци и са направили нещо такова без никакви провокации, но и да е имало такива, това пак не ги оправдава, когато говорим за жена. :roll:

Сто про е отишла първа при тях да им се репчи.Сигурно кат е наближила колата им е казала ''Ей г***** тралалал и т.н.'' ''Елате ми бе''. :mrgreen: Те се дърпали завалийките,ма накрая си казали ''Оф,добре...ще й бием един''. :lol:
Пълни нещастници,залагам 1.34 лева,че са от вашия бивш любим сектор срещу нас.Тия дет сте до Г пак имате някъв акъл.

Само да изясня, че според коментарите, моите и на някои колеги, ние не подкрепяме това поведение. Все пак у нас остава някакво почудение и загадка как, аджеба, спираш една кола и почваш да маризиш лелка и пубери ей така, за спорта.
Сега, вярно, ей го тука цитата на припознавачката, ама що ли не ми се вярва да си каже, ако и тя/пуберите са посгафили, къде ще остане драмата тогава. :roll:
Видяха, че съм с оранжев шал, а синът ми с оранжева тениска, и единият направо застана на предния капак, а другите отвориха моята и на сина ми вратите, и започнаха да бият!

Представям си как ги вижда и им налита с чантата.Вижда там нещо в синьо и ги почва,бате... :lol: Сигурно тва им е била битката на живота на тея наркоманизирани шушлеци.Бая зор са видели сигурно.Тва жена с чанта плюс 13 годишни зад нея си е било битка :lol:

Стига лигавщини, не е смешно вече. Постъпката е гадна, заклеймихме я. Едва ли ще разберем истинските подбуди на злосторниците, няма смисъл повече да се плезим на гърба на хората.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2019 14:36

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:

Стига лигавщини, не е смешно вече. Постъпката е гадна, заклеймихме я. Едва ли ще разберем истинските подбуди на злосторниците, няма смисъл повече да се плезим на гърба на хората.

Тя и на тая й е толко акъла.Аз не ходя с червен шал на Орлов и шалове не си взимам,щот знам,че ''когато те нападат...винаги ще са повече от 1'',а тая е била на Попа сигурно.. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 17 сеп 2019 00:35

Тва ли е темата за мрънкането?
Вчера на мача с ЧМ преди мача пуснаха някакъв техно ремикс на Bella ciao. Добре ще е някой да им обясни на правещите сетлистите, че някои песни колкото и да ги променяш и да им правиш кавъри, си носят едно и също послание. Така че да си проверяват бекграунда на песните поне, че е срамно тази песен да звучи на Герена. Другия път направо 'Ние сме на всеки километър'...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 окт 2019 20:02

14 кръг: Левски - Дунав (24 октомври - четвъртък от 17.30)
Купа на България (1/8 финал): Левски - Черно море (29 октомври - вторник от 18.30)
15 кръг: Левски - Етър (1 ноември - петък от 19.45)

Едва ли ще има висока посещаемост, на нашите врагове не им харесва, че към момента водим категорично и пред всички по този показател. :evil:
Ясно е, че времето се скапва и денят окъсява, ама ... тия знаят ли как се стига до Герена в делничен ден за мач в 17:30? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 окт 2019 17:08

Каква е тая контрлоа с разлог. Хората правят контроли с ман. юн, Байер и Лион... И една свесна контрола не могат да измислят тия
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Fbf

Мнениеот Fbf » 25 окт 2019 00:32

TristaNNN написа:
Купа на България (1/8 финал): Левски - Черно море (29 октомври - вторник от 18.30)

Едва ли ще има висока посещаемост, на нашите врагове не им харесва, че към момента водим категорично и пред всички по този показател. :evil:
Ясно е, че времето се скапва и денят окъсява, ама ... тия знаят ли как се стига до Герена в делничен ден за мач в 17:30? :lol:

Поне дано от ръководството намалят цените на билетите, за да дойдат повече хора. Нашите врагове наистина ги е яд, че на мачовете на Литекс на Армията не могат за цял полусезон да съберат публика поне колкото имаше на мача Левски-Арда :lol: :lol: :lol:
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 25 окт 2019 10:33

Fbf написа:
TristaNNN написа:

Поне дано от ръководството намалят цените на билетите, за да дойдат повече хора. Нашите врагове наистина ги е яд, че на мачовете на Литекс на Армията не могат за цял полусезон да съберат публика поне колкото имаше на мача Левски-Арда :lol: :lol: :lol:

14 Kръг - 24 октомври ??? :o :o :o
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Marko_borielo
Контакти:

Мнениеот Marko_borielo » 05 яну 2020 12:55

Левски обмисля създаването на Б отбор, дава приоритет на школата

Мнного добра идея .Браво.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 май 2020 15:34

modor написа:Изображение
Тук може да си мрънкате за всичко около клуба. Темата не е пусната с цел да се обиди някой. По-скоро е иронична такава.

Хаха тва е Грънчаров от гонг
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”