TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:Все пак у мен остава леееееко съмниние, че нашите са чак такива диваци и са направили нещо такова без никакви провокации, но и да е имало такива, това пак не ги оправдава, когато говорим за жена.
Сто про е отишла първа при тях да им се репчи.Сигурно кат е наближила колата им е казала ''Ей г***** тралалал и т.н.'' ''Елате ми бе''.Те се дърпали завалийките,ма накрая си казали ''Оф,добре...ще й бием един''.
Пълни нещастници,залагам 1.34 лева,че са от вашия бивш любим сектор срещу нас.Тия дет сте до Г пак имате някъв акъл.
Само да изясня, че според коментарите, моите и на някои колеги, ние не подкрепяме това поведение. Все пак у нас остава някакво почудение и загадка как, аджеба, спираш една кола и почваш да маризиш лелка и пубери ей така, за спорта.
Сега, вярно, ей го тука цитата на припознавачката, ама що ли не ми се вярва да си каже, ако и тя/пуберите са посгафили, къде ще остане драмата тогава.
Видяха, че съм с оранжев шал, а синът ми с оранжева тениска, и единият направо застана на предния капак, а другите отвориха моята и на сина ми вратите, и започнаха да бият!
Как да е, тъпо е да задълбаваме повече, дано лелката и пуберите да са добре.
Представям си как ги вижда и им налита с чантата.Вижда там нещо в синьо и ги почва,бате...
Не се е сетила да си сложи един газов в жабката или електрошок,спрей...
Камшик също върши работа за средни разстояния.