ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: ППЛ / Черно море (Варна) - Левски (София) / 0:1FT
Аз гледам във флашскор и картоните на Рейш са си 4.
Срещу ЧМ, Ботев, Берое, ЧМ.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
+1 за КБ.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
- ralka_levskarka
- Контакти:
rane написа:+1 за КБ.
Ясно. То в приложението изобщо не отчита и състава

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
BFS написа:meteorit написа:Костов в момента не се различава много от Гонзо и Чиликов във силните им години, даже има по-добър финт. Някои очакват футболисти като Горанов и Райнов да финтират и стрелят като Паулиньо, но профилът им е да тичат и да печелят терен и се справят прилично.
Паулиньо не е отборен играч и е абсолютно излишен за Левски! Такъв беше и Обертан, колкото и да го харесват всички.
Паулиньо е от световна класа като за Първа лига, много е лесно да се каже излишен, явно забравяйки че той миналата година спечели половината мачове и запази поста на Роси чак до лятото... Искате да изгоните всички технични футболисти и резултатът е само битка с 1 или 2 удара в мача... В същото време се оплаквате, че черноработниците не са технични... Номерът е на терена да има черноработници и 1-2 креативни, които да правят разликата, но повечето фенове искат през 1 месец "всички вън", пълен филм.
- blue avalanche
- Контакти:
Пак да кажа.
Силен мач на Рейеш!
Утонджи, като за първи цял мач - доста добре.
Костов - тихо, неуморно и без фойерверки си върши работата, за която е взет. Ако не беше измислената засада щеше да наниже още един гол.
Нганиони, като изключим глупавите картони, се справи( с помощта на Рейеш) с най-добрия играч на домакините. Изведе Костов в нак.поле за гола.
Миланов - много борба, малко футбол...
Вашчук - слабо.
Иванов - ужас! Даден му беше шанс(МНОГОКРАТНО), който други момчета не получиха! Ако милее за клуба - сам ще си тръгне! И повече НЯМА да се върне! Може да радва феновете в Оборище, Арда, Симитли, Петрич...
Силен мач на Рейеш!
Утонджи, като за първи цял мач - доста добре.
Костов - тихо, неуморно и без фойерверки си върши работата, за която е взет. Ако не беше измислената засада щеше да наниже още един гол.
Нганиони, като изключим глупавите картони, се справи( с помощта на Рейеш) с най-добрия играч на домакините. Изведе Костов в нак.поле за гола.
Миланов - много борба, малко футбол...
Вашчук - слабо.
Иванов - ужас! Даден му беше шанс(МНОГОКРАТНО), който други момчета не получиха! Ако милее за клуба - сам ще си тръгне! И повече НЯМА да се върне! Може да радва феновете в Оборище, Арда, Симитли, Петрич...
Аз пък ще похваля Дерменджиев за тази победа. Много смислена тактика с оглед противника, терена и обезсиления ни състав. Приятно изненадан съм. 

Доста съм изненадан от многото отрицателни коментари за мача. С някои като че ли не сме гледали един и същи мач. Както правилно отбеляза някой колега, бихме моряците със собствената им игра. С тези футболисти - толкова. Колко от вас очакваха победа? Не са много. Естествено ,че има забележки към играта на тоя и оня но нямаше фатални грешки. И тактически и игрово стояхме доста добре.
За критикуваните С.Иванов и Васчук. Ами хората не са играли с месеци и почнаха доста стреснато. Васчук имаше повече дефанзивни отколкото офанзивни функции, въпреки поста, а С.Иванов първото полувреме определено го беше страх да изнася сам и вместо да тръгва напред с топката я връщаше към Живко. Все пак второто полувреме му беше по добро и влезе в битка, какъвто беше и целия мач. Това , че Васчук се е справял на позицията си пролича веднага след смяната му с Белмонд, който гледаше мача от близо и донякъде заради неговата пасивност се получи ситуацията с червения картон.
Не разбирам и критиките към Рейш и Райнов. Особено Рейш се справи доста добре. Даже не разбрах що му дадоха картон, както и на Доктора, където според мен имаше нарушение срещу него, но съдията си беше гей отвсякъде.
Нганьони за пореден мач ми прави много добро впечатление. Първото полувреме му беше по-колебливо, но второто игра точно пред мен и можех да го наблюдавам отблизо и спокойно мога да кажа, че има много класа, поне в защитен план, а да не забравяме , че той направи извеждащото подаване за гола. Ще липсва срещу Лц.
Изобщо в защита играхме доста добре, като се има предвид, че Морето нямат удар към вратата, а в нападение бяхме супер ефективни. С тоя мач се бетонирахме на трето място, да видим дали ще можем да додрапаме до второ. Проблема е, че сме доста ограничени от към личен състав, иначе с тая тактика може и да се получи.
За критикуваните С.Иванов и Васчук. Ами хората не са играли с месеци и почнаха доста стреснато. Васчук имаше повече дефанзивни отколкото офанзивни функции, въпреки поста, а С.Иванов първото полувреме определено го беше страх да изнася сам и вместо да тръгва напред с топката я връщаше към Живко. Все пак второто полувреме му беше по добро и влезе в битка, какъвто беше и целия мач. Това , че Васчук се е справял на позицията си пролича веднага след смяната му с Белмонд, който гледаше мача от близо и донякъде заради неговата пасивност се получи ситуацията с червения картон.
Не разбирам и критиките към Рейш и Райнов. Особено Рейш се справи доста добре. Даже не разбрах що му дадоха картон, както и на Доктора, където според мен имаше нарушение срещу него, но съдията си беше гей отвсякъде.
Нганьони за пореден мач ми прави много добро впечатление. Първото полувреме му беше по-колебливо, но второто игра точно пред мен и можех да го наблюдавам отблизо и спокойно мога да кажа, че има много класа, поне в защитен план, а да не забравяме , че той направи извеждащото подаване за гола. Ще липсва срещу Лц.
Изобщо в защита играхме доста добре, като се има предвид, че Морето нямат удар към вратата, а в нападение бяхме супер ефективни. С тоя мач се бетонирахме на трето място, да видим дали ще можем да додрапаме до второ. Проблема е, че сме доста ограничени от към личен състав, иначе с тая тактика може и да се получи.
Някой може ли да каже дали Деян Иванов все още може да играе или какво.Не е риторичен въпроса,а си мисля с ЛУдите дали няма да играе или ще върне Тиам централен.
LEVSKI_FOREVER
ralka_levskarka написа:rane написа:+1 за КБ.
Ясно. То в приложението изобщо не отчита и състава, явно му е трудно, България му е тъмна Индия
Оттича я. Тия съдийчета за какво са ги пратили? Пет жълти картона днес и пет в предишния мач. Ако с това темпо продължат да ги раздават след два-три кръга ще трябва с децата да излизаме.
zlatan написа:Някой може ли да каже дали Деян Иванов все още може да играе или какво.Не е риторичен въпроса,а си мисля с ЛУдите дали няма да играе или ще върне Тиам централен.
Ами официално е в отбора. А дали може да играе е сложен въпрос

Мисля, че Рейш е с 4 жълти картона. Както и да е, то ще се чуе.
Ако го няма тогава нещата стават много сложни. Вариантите са с Живко Миланов, а Цветко на неговия пост (споменаха, че за разлика от другите го държат още да тренира с отбора), да върнат Тиам като централен (според мен далеч не лошо решение) или да пуснат някой от младите Папазов или Д. Иванов.
Абе откъм защитници сме много, много зле. Но пък си имаме напред Костов, Николет (ако не се е саморитнал на тренировка може да изкара между 2 и 40 мин) и Буши.