ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот W84me » 16 юли 2018 23:24

metodito написа:Публиката ще помогне. Лошото е, че нямаме вече двете сърца в отбора - Роман и Васко, които ще изпасат тревата, но няма да позволят "Левски" да не победи. Имаме един Давид Яблонски в това отношение само. И Горанов, но той не се отличава като голаджия. И аз мисля, че с оглед на показаното... Но въпреки това, знам, че ще ги отстраним, напук на всичко, което говори обратното.

Това "публиката ще помогне" ми звучи като последна надежда. И аз искам да се надъхам, но нещо не виждам как ще стане. Поне Паулиньо да беше в групата...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 юли 2018 23:25

specter написа:
siniq_fen написа:
joro5rov написа:Деян Иванов няма да го бъде в Левски .. отново извън групата за сметка на Белаид ... браво Роси страшни решения :lol: :lol: :lol:

Деян ще отиде отново под наем в Ботев Враца...

На Деян точно сега му е моментът да се развие в Левски. Жалко, че не го взимат на сериозно поне за първа резерва на Холмар и Яблонски и да излиза дори титуляр в някои мачове срещу по-слаби отбори. Ясно е, че за титулярно място трудно може да се пребори с горните двама на този етап, но за първа резерва е идеален вече, качествата според мен ги има. Само че да го държат втора резерва и то за сметка на такъв посредствен футболист като Белаид е меко казано жалко... На 22 години или да му дадат шанс за изява в първия отбор, или да го продадат. Иначе ще му скапят кариерата с тия наеми и глупости... Много ми се искаше да го видя вместо Белаид поне в реванша, но явно няма да го бъде...

Съгласен съм! Според мен дори може да бъде налаган, но...
Иначе това, което написах, е 99% сигурна информация. Тъпи треньори, тъпо ръководство.
Само Левски!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2018 00:30

W84me написа:
metodito написа:Публиката ще помогне. Лошото е, че нямаме вече двете сърца в отбора - Роман и Васко, които ще изпасат тревата, но няма да позволят "Левски" да не победи. Имаме един Давид Яблонски в това отношение само. И Горанов, но той не се отличава като голаджия. И аз мисля, че с оглед на показаното... Но въпреки това, знам, че ще ги отстраним, напук на всичко, което говори обратното.

Това "публиката ще помогне" ми звучи като последна надежда. И аз искам да се надъхам, но нещо не виждам как ще стане. Поне Паулиньо да беше в групата...

Знаеш ли, звучи нелогично, но когато понякога искам да пусна някой лев на някой отбор, везната накланя И публиката за това да го пусна в тяхна полза. Знам колко нелепо звучи (при хиксове става между другото... :mrgreen: ). А публиката на "Левски", според мен е измъквала не един и два мача. Не съм бил професионален футболист, но знам, че пред много народ просто понякога и откровени дървари могат да надмогнат себе си. Друг е въпроса колко от тея разбират смисъла на "Сърце, душа...". Като класа на единици, ние сме по-добри. 1-0 за нас. Като екип... не знам, май 0-1. Като треньори... по-скоро 0-0 (тоя техния тренер затвори мача преди 70-тата - просто си плачеше за обръщалка). Нашата публика ги би там, ще бие тук. То излезе 2-1 и дано не е така. Прогноза 3-1. Два гола на Обертан и един на Костов. Хоуг!

А когато, ако, един ден имаме нормален стадион и всички сектори са като А само че с козирка (и да е затворен отвсякъде, че да не ни мръзнат шушоните), може и да минем на друго ниво. Или да се върнем там де ни е мястото. Гледах оня ден Ференцварош - Макаби (тъпи, тъпи унгарци!!! как можаха в продължението, вееее!!!), ей такова да имаме, като "Групама Арена", ехааа...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2018 10:24

Eminem написа:
LSFC 1914 написа:Някой знае ли колко билети са продадени за мача ?

Не знам бройка, но можеш да видиш схемата в ивентим, за да добиеш представа
За съжаление, засега стадионът е празен.

Ако ще смятате колко са продадените билети, да знаете, че тази схема малко лъже, защото включва и местата на собствениците на сезонни карти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

z_asd
Контакти:

Мнениеот z_asd » 17 юли 2018 10:46

Пичове аз като най-големия опитмист, който чака евромач на Левски, си взех билети за ВИП ложата от 70 лв, но не мога да разбера дали мам право на паркинг с тях, яко някой от вас знае може да сподели :?

Звъннях в магазина на Левски и от 6 позванявания ми дигнаха 0 пъти :evil:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2018 11:10

z_asd написа:Пичове аз като най-големия опитмист, който чака евромач на Левски, си взех билети за ВИП ложата от 70 лв, но не мога да разбера дали мам право на паркинг с тях, яко някой от вас знае може да сподели :?

Звъннях в магазина на Левски и от 6 позванявания ми дигнаха 0 пъти :evil:

Звъни на всички възможни телефони и пише на мейлите. "Ебем ви маркетинга, като си купувам ВИП билет, а няма информация :evil: " и много поздрави им прати още, та може и да ти отговорят. :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2018 14:31

Добре, дъждът поспря и да се надяваме, че ще може да се удари някоя и друга бира около ещадиото. Другото - Божа работа, но аз все пак оставам непоклатим син оптимист за развръзката довечера!
Само Левски!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 юли 2018 14:35

TristaNNN написа:Добре, дъждът поспря и да се надяваме, че ще може да се удари някоя и друга бира около ещадиото. Другото - Божа работа, но аз все пак оставам непоклатим син оптимист за развръзката довечера!
Само Левски!

Дано Божката е палил свещи :lol:
Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 17 юли 2018 14:52

Ако Левски изгуби Роси ще си ходи. Победа 3:0 очаквам
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 юли 2018 16:24

[center]ИзображениеСедем на нула!Изображение[/center]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”