W84me написа:metodito написа:Публиката ще помогне. Лошото е, че нямаме вече двете сърца в отбора - Роман и Васко, които ще изпасат тревата, но няма да позволят "Левски" да не победи. Имаме един Давид Яблонски в това отношение само. И Горанов, но той не се отличава като голаджия. И аз мисля, че с оглед на показаното... Но въпреки това, знам, че ще ги отстраним, напук на всичко, което говори обратното.
Това "публиката ще помогне" ми звучи като последна надежда. И аз искам да се надъхам, но нещо не виждам как ще стане. Поне Паулиньо да беше в групата...
Знаеш ли, звучи нелогично, но когато понякога искам да пусна някой лев на някой отбор, везната накланя И публиката за това да го пусна в тяхна полза. Знам колко нелепо звучи (при хиксове става между другото...

). А публиката на "Левски", според мен е измъквала не един и два мача. Не съм бил професионален футболист, но знам, че пред много народ просто понякога и откровени дървари могат да надмогнат себе си. Друг е въпроса колко от тея разбират смисъла на "Сърце, душа...". Като класа на единици, ние сме по-добри. 1-0 за нас. Като екип... не знам, май 0-1. Като треньори... по-скоро 0-0 (тоя техния тренер затвори мача преди 70-тата - просто си плачеше за обръщалка). Нашата публика ги би там, ще бие тук. То излезе 2-1 и дано не е така. Прогноза 3-1. Два гола на Обертан и един на Костов. Хоуг!
А когато, ако, един ден имаме нормален стадион и всички сектори са като А само че с козирка (и да е затворен отвсякъде, че да не ни мръзнат шушоните), може и да минем на друго ниво. Или да се върнем там де ни е мястото. Гледах оня ден Ференцварош - Макаби (тъпи, тъпи унгарци!!! как можаха в продължението, вееее!!!), ей такова да имаме, като "Групама Арена", ехааа...