Но спирам, защото виждам как някои "типични" левскари, много ги боли/сърби, че може да има цесекари, които не мразят като "типичните" левскари, а могат да мислят, да помагат, поне със съвети - естествено, че няма да ида да направя дарение или да си купя акция от/за отбора ви, нали?
А вие, пак искате...искате...искате, ама как да стане, като сте така задлъжняли? - да припомня на един "типичен" левскар, че обявените официално дългове на ЦСКА, от синдик Милева, бяха 22 млн.лв! А вие сте с 26,2 млн.лв дългове в момента...
Та на мен ми е все тая за индивида Русев, но неговата концепция, че първо трябва да се спаси Клубът, а после козирка, табла, добри и скъпи

Школата? - ЦСКА с школата си, плюс други играчи, взе Купата на България, от В група, та до върха! - успех и на вашата школа, която явно вашия Спортно-технически щаб, не признава

Защото, ако го няма Клубът - няма го и отбора! - това стана и с нас...И ето как Литекс превзе ЦСКА...
А вие, ако искате се самоуспокоявайте и лежете върху размислите на "типични" левскари, като Тристан...
Аз си мислех, че той е само провокативна мразеща личност, спрямо ЦСКА, а то се оказва че...толкова и обича "Левски", колкото да изтъква, че "Левски" не е като ЦСКА

Аз пак ще го кажа, като страничен наблюдател - а знаете че "кибиците" най-добре виждат отстрани...нали за това има лаф, при игра, кибиците да не се обаждат

И все пак ви пожелавам успех, в играта, защото не искам в ППЛ да остане само Тото Клуб Славия, като единствен представител на София! - ей това ще е пълна трагедия!!!