КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Левски
35
55%
Черно море
29
45%

Общо гласове: 64

vvessel
Контакти:

Re: КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.

Мнениеот vvessel » 26 окт 2016 22:58

mikata написа:Докато не се върне Сираков ще е така :idea:

Е нали Сираков се върна , съблече Петев и си замина. Това ще се запомни от престоя му.
През останалото време плюеше по Левски , дори намекна, че едва ли не съдиите ни помагат, а в последно време си пуши пурите покрай микрето. Навърта се където пари има. От него нищо хубаво не очаквам.

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 26 окт 2016 22:58

Наско идва само ако му мирише на пари. Сър Спас има, ама не дава. Боли го ... за нас. В България не може футболът да е чист и неопетнен от мутри и далавераджии. Тва е реалността.
[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 окт 2016 23:01

koisa написа:
mikata написа:Гледах вчера първото полувреме с Ботев,тия ми се видяха като барса,3 гола вкараха испуснаха поне още 3 :roll:

...ама срещу тях не играеше Левски. Колко отбори са дошли тази година на Герена да играят като Барса, че нещо не си спомням? А колко от тях вкараха 3 гола? :roll:

Ми не знам,ти кажи за БГ Барсата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 окт 2016 23:03

И каква стана тя? Атрактивна загуба и чао купа! Честито!

То си е казано: по-добре грозна победа, отколкото красива загуба!

Петрович поне знаеше възможностите на играчите и пригоди всеки един от тях така, че да допускаме максимално малко голове за сметка на яловата ни атака. А днес се доказа, че нямаме играчи за атрактивна и атакуваща игра каквато част от плювалниците на Петрович искаха на всяка цена. Продължаваме да бъдем училище за треньори и си мисля, че до зимата ни чакат още доста мъки.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 окт 2016 23:04

Момци, у ред ли сте?
В турнирен мач ми говорите за "привлекателен футбол"!?!?
КБ ви беше реален шанс за прекъсване на 8-годишната суша.
Забравете първенството! Кире има много пара да избива.
В Неделя Ботев като ви ушие и след това може да доиграете сезона само за кеф и атрактивност.... пред 1000 средно на мач.

Топчо се показа, като пълна ливада.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 окт 2016 23:06

отец Онуфри написа:Наско идва само ако му мирише на пари.

Че то футбол с пари се прави, с лозунги от типа: "Ние сме Левски уе" вече не става.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 26 окт 2016 23:06

forever bluet написа:Сериозен бой ще им дръпнем на тези. Неприятен отбор са,но стократно по-неприятни са няколкото им фена драскащи из форума им . Искам да видя муцуните на няколко от тях ,след като ги плеснем утре. Последните 5-6 мача им вкарахме към 27 гола и прoгнозата ми e 3-0.

Рядко влизам в чужди подфоруми,но влязох основно заради теб,понеже обеща че ще влезеш в нашия да ни направиш криви след мача и петте гола които ще ни вкарате.И защо не влезе умнико?Да не те досрамя от голямата ти уста?Хайде честити ти гола,макар и разделени в наша полза.Кога ще спеелите важен мач на отстраняване питам аз?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 окт 2016 23:07

Готвача написа:
koisa написа:
mikata написа:Гледах вчера първото полувреме с Ботев,тия ми се видяха като барса,3 гола вкараха испуснаха поне още 3 :roll:

...ама срещу тях не играеше Левски. Колко отбори са дошли тази година на Герена да играят като Барса, че нещо не си спомням? А колко от тях вкараха 3 гола? :roll:

Ми не знам,ти кажи за БГ Барсата.

Какво да ти кажа? Три контри - три гола. С "атрактивната" игра на Топузаков толкова.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 26 окт 2016 23:08

"Нямахме късмет, продължаваме напред!" Тази реплика звучи отблъскващо заучена, втръснала до неузнаваемост. И точно защото се употребява след всеки мач, за щяло и нещяло, днес някак бледнее. Бледнее, но е самата истина. Толкова за случилото се на терена.. искам да попитам няколко неща:
1) Какво трябва да се случи за да реши "левскаря от малък", "върлия левскар" ( повечето от онези, които се изсипаха на мача с тирето биха се определили като такива), да отиде на стадиона?! Може би да играем 1/2 финал в ШЛ?
2) Кое не ви харесва и защо мрънкането ( национална бг черта) е единственият начин да изразиш позицията си.. и то, разбира се, у дома?
3) Защо се наричате (лицемерно) левскари? Заради титли, купи, медали, мачове с Реал и Милан.. или заради идеята "Левски", заради Л-то на сърцето, заради Гунди и останалите сини легенди, дали дори здравето си заради този клуб, заради това, че "Децата за Левски в игрите мечтаят"?
4) Какво по - добро от това след работа/училище да отидеш на Герена и да станеш свидетел на поредното синьо море по трибуните? Или може би бъркам, варианта с ракийката и салатката, диванчето и парното, е по - добър?
5) Наистина ли вече сме преко сили 3 - 4 000 човека, навярно за мнозина луди, които не се влияем от време, стадион, противник и които чакаме и мислим за следващия мач на Левски, с неистово желание, веднага след края на предходния?!
Най - жалкото, и това, което не ми дава мира е, че вече искрата в хората я няма.. ние ( разбирай публиката на Левски) Бяхме единственият сигурен гарант за съществуването на великия син отбор.. уви, плаче ми се, дойде ли и нашият край ( въпрос номер 6, за твърде пунктуалните читатели)?!
ПС: Работният ден не извинява двумилионна София за апатията и към този славен някога клуб. За тези, които не ходят на мачове заради определени хора - има други сектори ( не ходя в "Б").. и нека това не е оправдание.
Левски докрай! Това е моят избор, идеал, Не само когато бием и печелим трофеи..
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 окт 2016 23:12

.... и не виждам нищо атрактивно в урболишкото "грабвайте телата" - самоцелни индивидуални опити с много малко мисъл и стратегия, но с много блъскане.
Прегледайте записа и вижте опитите за т.нар. "висока преса" ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”