отец Онуфри написа:Дали да се доверя на тикетпро или да ходя на касите в 17:00?
На касите трябва да отидеш по-рано от 17:00, ако искаш да успееш
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
levski4ever86 написа:Мизериите с билетите нямат край.После се чудим защо стадиона не е пълен.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:levski4ever86 написа:Мизериите с билетите нямат край.После се чудим защо стадиона не е пълен.
продължавам да се удивлявлявам на малоумите на някои хора - след срама, който брахме от непълния сектор А за откриването му и чорбарите с право ни спукаха от бъзик, сега пак същата история - хубавато е, че чорбари вече няма, а от микренци не ми дреме![]()
Какво се случва, по дяволите? За мен варинатите са 2 - или в Тикетпро са уникални некадърници, или ръководството са униклани некадърници. Който и да е, да си носи последствията, че ми писна![]()
![]()
Блокираните билети се пазят за картодържатели и след отказ от тяхна страна да си подновят картата (невъзможност да дойдат, почивка в страната и чужбина или друга причина), се отблокират местата им за продажба. Затова се появяват свободни места. След 17:30 на касите ще бъдат пуснати в свободна продажба всички места, които до този час не са закупени с карта от картодържателите.
Сега си представи следната картинка - 16 000 абонаментни карти за подновяване на Герена, и зверски засукан мач на 21 юли. Ще има в свободна продажба само 1000 билета. И ще стане леш.
Потребители, разглеждащи този форум: TristaNNN и 16 госта