|Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Подкрепяте ли идеята Левски да напусне първенството

Да
186
77%
Не
57
23%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Мнениеот koisa » 01 юли 2016 01:40

Ние сме един от основните спонсори на БФС след всеки мач. Доста ще обеднеят без паричните санкции над Левски. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 юли 2016 01:41

Игра на тронове,пасти да яде :lol: Има нов бетселър-ИГРАТА НА ОТБОРИТЕ :P
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 01:42

koisa написа:
ММ1914 написа:
koisa написа:БФС и Гела нямат файда да започнат ППЛ без Левски. Цирковете тепърва предстоят. Не слушайте какво пишат етрополците. Те за тях не познаха какво ще стане и се оказаха с 4 титли и сменена емблема, а тръгнали нашето бъдеще да обсъждат. :lol:

Хората винаги забравят момента, че играта на преебване е двустранна.

Ами в момента ние не сме напуснали нищо. Заявили сме само намерения, които я станат, я не. Все още нищо не е започнало, че да напускаме, а ако напускаме то ще бъде преди да стартира ППЛ и тогава може изобщо да няма старт. :lol: Колкото и объркано да звучи ще трябва да се съобразят с нас. :lol:

В момента , те са със събути гащи, но така става като се гъзят на всеки, винаги може да ги уважи още един клуб. :oops:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 юли 2016 01:45

Черният козел написа:Игра на тронове,пасти да яде :lol: Има нов бетселър-ИГРАТА НА ОТБОРИТЕ :P

В момента заемаме ролята на Джон Сняг. :lol: Лошите Ланистъри от Ловеч ще си платят. :mrgreen:
R.I.P.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 юли 2016 01:47

koisa написа:
Черният козел написа:Игра на тронове,пасти да яде :lol: Има нов бетселър-ИГРАТА НА ОТБОРИТЕ :P

В момента заемаме ролята на Джон Сняг. :lol: Лошите Ланистъри от Ловеч ще си платят. :mrgreen:

Кораба е Денерис,има си Дракон-орел,ахаха
Неопетнените са румънците :lol:
Последна промяна от Черният козел на 01 юли 2016 01:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 юли 2016 01:47

Ланистър винаги плащат дълговете си!

И като се сетя за дългоноско Ланистър ме избива на смях. :lol:
R.I.P.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 юли 2016 01:51

koisa написа:

Е много ясно,пазим си вала :lol: Тоест България! Зимен хребет е стадион-Георги Аспарухов !

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 01 юли 2016 01:59

Черният козел написа:
koisa написа:

Кораба е Денерис,има си Дракон-орел,ахаха
Неопетнените са румънците :lol:

Обърках сценария,домуса е брата на Денерис-Лакомия !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 юли 2016 08:42

Аз съм един от гласувалите с "не".
Първо искам да кажа, че не подкрепям и имам отрицателно отношение към това "нещо", което създаде Ганчев, не трябваше да получи лиценз, най-вече поради причините че 2, даже 3 значими клуба, основни съперници на сините през последните години спират своето нормално развитие. Но в същото време не виждам как и по какъв начин това трябва да засяга Левски. Достойна позиция на ръководството щеше да бъде да се защити горе-долу тази идея, да призоват за съвместни действия с други клубове по въпроса, да се действа самостоятелно е безсмислено, но и да се цитират подобни на моите думи, а не да виждам океан от злоба, неприязън към Ганчев и червения клуб като цяло.
Също така по този въпрос аз съм на мнение, че един клуб на първо място това са феновете, след това историята и на трето място - бази, школи, стадион, значими футболисти и т.н. Един клуб никога не може и не трябва да се асоциира с дружество/АД. АД-тата съсипаха държавата като цяло и просто не трябва да ги има. В тази връзка именно феновете (на ЦСКА) са тези които на първо място трябва да носят отговорност кой е техният клуб.
Видя се, че събитията от онзи злополучен мач са свързани изцяло с въпросното преобразуване, те нито пряко, нито косвено няма как да са целяли да навредят по някакъв начин на Левски. Силно се притеснявам подобни действия сега от страна на сините ръководители да не са свързани с подобно задкулисие. Левски-Б в Б група не знам дали ще има и не разбирам защо трябва да се възпрепятства развитието на сините, в момент, в който в клуба започнаха да се случват положителни неща - натирването на Столипиновеца, напускането на Тонев, завръщането на Аниете.
Също така аз съм положително настроен спрямо новия формат на първенството. То имаше жизнена нужда от рестарт. Клубовете на Нефтохимик, Дунав Русе и Локо ГО са добре дошли в него, много се радвам за тях, щом Верея са спазили критериите не виждам защо и те да не са там. Не ми харесват само 4 неща:
-че ще започне в последните дни на юли, вместо в първите. Това за мен е катастрофално, многократно съм казвал защо и Левски е един от отборите, за който е много лошо това;
-че отборите ще са 14 вместо 16;
-че немалка част от отборите няма да играят на собствените си стадиони, поради по-високите изисквания за лицензирана. Многократно съм казвал, че изискванията в тази връзка трябва да се намалят, а не да се увеличат
-предполагам че мачовете ще се излъчва по платените канали. Не съм чул потвърждение, но също така и опровержение.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 юли 2016 08:44

Аз също никак не харесвам новия проект на А група и вкарването на отбори по служебен ред.
Какво пречеше увеличаването на отборите да стане за няколко години по спортен път?

Цялото това бързане е ясен знак, че БФС-то на Боби е заложник на ТВ интересите, ... а това, че самите клубове се съгласиха с промените преди месец си е непряко доказателство.
Ники Илиев е член на УС от доста време, .... но къде беше Ники Илиев преди месец и защо никой не се възпротиви на тази идиотска идея?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”