Стойчо Стоев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Киро Пора
Контакти:

Re: Стойчо Стоев

Мнениеот Киро Пора » 05 апр 2016 10:09

Бурабия си е приличен футболист и при все още неяснотата около продължаването на договора на Бедоя, за мен беше правилен ход привличането му. Не на лято когато Бедойката ни пее и се върне в Испания, да се оглеждаме тепърва.
Колкото до треньорите, последния, който наистина имаше визитката да бъде такъв на Левски беше Йоканович. Само че след няколко равни мача, решихме да го сменим със специалист като Радо Петев - Прашката....

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 апр 2016 10:12

Еи затова ще минат още 5 треньора за 2 години щото всички много разбират и все не харесват
В едни други времена, когато имаше пари и се караха нормални треньори не беше така. Кокала, Вили Вуцов, Илиан Илиев, Ясен Петров, Стойчо Стоев, Ники Костов, Ники Митов, Георги Иванов, Сухия, Ратко. Всички те сумарно имат ЕДНА титла. За мен там е заровено кучето. Помисли само - Муслин, Майстора, Георги Василев, Вячеслав Грозни. Само последния има ПЕТ титли на Русия. За какво си говорим...?

В "Левски" трябва да бъдат назначавани треньори, отговарящи на амбициите и целите на клуба и отбора. Ако амбициите са ни на средняк - първата група треньори! Ако целите са ни да сме на върха - втората група треньори. Това е.
[/quote]
Петрович и Грозни в прав текст заявиха, че поканят ли ги в Левски, веднага идват. Но тук май вярно намирисва на далавера. Пръв изрева Жейнов, чакам следващия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 апр 2016 11:10

honda написа:Би ли ни светнал с кои отбори В.Грозни е бил шампион на Русия и на каква позиция е бил в клуба,защото това е нещо ново за мен.

асистент-тренер

Как тренер

Пятикратный чемпион России: 1994, 1996, 1999, 2000, 2001

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1 ... 0%B8%D1%87
украинский футбольный тренер, главный тренер футбольного клуба «Говерла» (Ужгород). Заслуженный тренер Украины и России. Заслуженный работник физической культуры и спорта Украины. Награжден рядом правительственных наград России и Украины.

....
Иначе... няма проблем. Нека си идват. Нека се спира развитието и интеграцията на младите ни футболисти. Ама да ги оставят, щото така други мисли навяват... Ако един Ради Цонев си изкара такъв червен картон като Мехди ще бъде сринат. След смяната на позицията на Краев (отново необоснована), момчето не се справя и тук веднага "некадърник", не знам си кво си... Първо, и тук съфорумци го казаха и Дончо Донев преди дни, че той не е крило. Още по-малко пък ляво. Да, има футболисти де могат и с двата крака да ритат, ама и в ШЛ сме гледали как си гласят на удобния щото не може с другия крак...
Петрович и Грозни в прав текст заявиха, че поканят ли ги в Левски, веднага идват.

Хм, интересно. Не го знаех за Грозни.

Колкото до треньорите, последния, който наистина имаше визитката да бъде такъв на Левски беше Йоканович.

Да, щото Наско си мислеше, че има насреща си наш послушко и може да му се меси в състава. Не го знам тоя Путинчанин какъв беше, ма и Наско не постъпи правилно. Много ясно, че ще си тръгне човека.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Кой има интерес от истерията за "Смяната на Стоев"

Мнениеот PSvilenov » 05 апр 2016 19:42

damyanov1963 написа:
nikoko написа:Ако Левски играеха хубав футбол такива истерии щяха да са безпредметни.

За това Левски да не играе хубав футбол факторите са много.

Не съм сигурен, кой точно избира футболистите, но с по 7 и повече нови на всеки полусезон, няма как да имаш силен състав.
Има срещи, в които Стоев изумява с идеите си за стартов състав и за смени- на всеки може да се случи да сгреши, но истината е че, от както Стоев е треньор, на мен лично ми е харесал един единствен мач Литекс- Левски 1:2 от тази есен.
Има играчи, които нямат потенциал не само за Левски, а и за А група като цяло. Нека да не ги изреждам, че ще има обидени.
Факторите са много, резултата е един Левски не играе нищо на терена, от там и атаките, но те са следствие и са напълно нормални.

И кой предлагаш да замести Стоев, само че някой който ще постигне повече с тези футболисти, респективно с този бюджет?

Реално Вуцов и Велев са по кадърни от Стоев . Няма никакво развитие и продължаваме да играем слабо при Стоев . Лично моят избор за нов треньор е по нестандартен . Бих искал Шенсой от Пирин . Умен , кадърен , държащ на тактическите си изисквания и успешен треньор на база отборите които е водил .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 апр 2016 23:34

Вуцов, Велев, Шенсой..........ми то и аз мога да кандидатствам, кво?

Или взимаме треньор, който е класа над Стоев, или няма смисъл от врътки. Съгласен съм, че това е максимумът ни с него, но да коментираме подобни имена, за мен е несериозно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 апр 2016 23:37

rhaegar написа:Вуцов, Велев, Шенсой..........ми то и аз мога да кандидатствам, кво?

Или взимаме треньор, който е класа над Стоев, или няма смисъл от врътки. Съгласен съм, че това е максимумът ни с него, но да коментираме подобни имена, за мен е несериозно.

Всеки отбор у нас, който си търси треньор, трябва да чете мненията на форумните си фенове и няма начин да не намери Истинския.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 апр 2016 00:03

Ако граденето на играта беше лесно колкото рушенето ѝ, то пред "Левски" щеше да има много опции за старши треньор. Ще припомня само, че освен Тарханов, Шенсой и Велев, Стоев също преди години направи равен на "Левски" с по-слаб отбор. Ако не сте доволни от Стоев, защо си мислите, че другите ще се справят по-добре?
Естествено Люпко и Грозни (не разбрах как се намеси името му, но все пак) са друга бира, те са доказани специалисти. И все пак, мисля че още е малко рано да се обсъждат варианти.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 апр 2016 18:31

gzagorov написа:Ако граденето на играта беше лесно колкото рушенето ѝ, то пред "Левски" щеше да има много опции за старши треньор. Ще припомня само, че освен Тарханов, Шенсой и Велев, Стоев също преди години направи равен на "Левски" с по-слаб отбор. Ако не сте доволни от Стоев, защо си мислите, че другите ще се справят по-добре?
Естествено Люпко и Грозни (не разбрах как се намеси името му, но все пак) са друга бира, те са доказани специалисти. И все пак, мисля че още е малко рано да се обсъждат варианти.

Стоев дори победи "Левски" на "Герена" с "Миньор".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 апр 2016 20:11

Любко вече не помни второто си име.Едно че е тотално остарял второ алкохолът отдавна го е лишил от трезво мислене.Колкото и да е бил добър вижданията му за футбол са остарели отдавна...а и е свикнал някои да му купува някоя и друга среща.Грозни същата работа.Отдавна им отминаха времената.Само Кокала във България изглежда мъжкар и способен да направи атакуващ отбор както искат всички.Другият е Ясен Петров които също бе иронизиран и оплюван тук а навън прави доста добри сезони и е изключително признат.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 апр 2016 21:33

Кокала направи Любо Духайсупата сам да си говори. По същия начин Христо Янев се изгаври с Хубчев. С един кадърен и млад треньор с модерни виждания и шампионски манталитет можем и без директор. Играчите на Левски играят без хъс, спортна злоба, себераздаване и настроение. Не импровизират и не се радват на играта. Повече се страхуват да не сбъркат, притеснени са, припряни и не им се получават нещата. За тези неща има треньор който трябва да вдъхне сигурност, спокойствие, увереност и амбиция в играчите. Ако не може...А директор като настоящия просто пречи. В България май вярно само Кокала може да успее с Левски.

Върни се в “Левски”