(КБ) Монтана - Левски София| 2-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Монтана и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: (КБ) Монтана - Левски София| 2-0 FT

Мнениеот MAXIMUS » 29 окт 2014 17:04

glarus_ds написа:
MAXIMUS написа:Едно нещо не мога да си обясня - наистина ли Гонзо е толкова прост, колкото се говори или е страшно прост !!!
За този сезон, шансовете за нещо на неговия отбор останаха само за купата и той пуска резервите и млади момчета на терена на водача в Б група и отбора който отстрани ЦСКА !!! Хайде някой да ми посочи една причина за това "треньорско" виждане, като преди два дни каза, че трябва да си преусмислят целите и този турнир им е шанса за евротурнирите !

Вие като играхте с титулярите, та какво :mrgreen: Според мен хич не е сигурно, че щяхме да победим и с титулярите... Те Марек не можаха да победят тея дървета, а Монтана ми изглежда доста по-добър отбор :mrgreen: Ако Миро Иванов бе открил резултата, щеше да излезне, че Гонзо е новия Моуриньо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами да. Това искам да кажа, че с повечето титуляри, Монтана ни отстрани Ние със сигурност ги подценихме доста, но от тази ситуация Гонзо трябваше да си прави изводи. И какво стана - пуска състав който сигурно никога не са играли заедно !!!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 29 окт 2014 17:05

Колеги от Левски, някои пишат за тото, но Монтана сигурно са на друго мнение.
Погледнете какво играят Стойчев, Пл.Димов, Ст,Велев (на интервютата е силен) и други.
Борко в Берое беше на същото ниво-бавен, изостава, разминава се с топката. Но, когато тръгнаха с Крумов към Левски те не си прецениха възможностите. А който ги привлича също носи отговорност. Само с тупане по гърдите не става...
Божинов за какъв чеп му беше на Батков?
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 окт 2014 17:15

Sinite ot Sofia написа:Срам и позор! Никакви оправдания за юноши (келеши), резерви, терен и тем подобни простотии. Да не можеш да направиш положение на отбор от "Б" група, въпреки, че Монтана е няколко класи над Хасково, Марек и Славия, е катастрофа и за нея трябва да се поеме сериозна отговорност. Единствено се надявам и не искам да си помислям, че сме оправяли бюджета, защото тогава говорим за извращение над вековния клуб. Самозванците, които в момента носят тази велика тениска, са срам за всички големи футболисти, минали през отбора. Това са неграмотни и откровено слаби футболисти! Те обаче не са главните виновници.. всеки средностатистически човек, който има два крака, ще дойде да играе на Герена, ако му се предложи. Уважавам Гонзо и винаги ще е така, но грешката тук е негова и отговорността трябва да я поеме той, ама не само на думи (както след мача с четирибуквието). И преди да плюете единствено и само по него, ще ви припомня, че единствен той се съгласи да "вади кестените от огъня".. всички пишман левскари, вкл. и Херо, дадоха задна, когато имахме нужда от тях.
Спрете да се оправдавате и като левскари, с достойнство, кажете - "Монтана ни победи заслужено, адмирации за Феро за страхотната работа"! (м/удругото за мен не е изненада, тъй като е качествен треньор). След това елате в неделя в Надежда, защото трябва, заради Гунди и великите победи, заради името и емблемата вековни. Там е мястото, на което да покажете позиция, а не тук във форумите!

Аз не мисля, че тези заслужават да бъдат подкрепяни. Имало е футболисти и преди всичко мъже в миналото които са заслужавали да бъдат подкрепяни в тежък момент, но тези които само петнят името и фланелката твърдо не! Ако утре ще ги гонят публично с удоволствие ще дойда, но да си губя времето да подкрепям тези мърши, които само унижават всичко постигнато за цял век никога!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 окт 2014 17:20

Гонзо си мисли, че Борислав Цонев е сбъркал...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 окт 2014 17:22

W84me написа:Гонзо си мисли, че Борислав Цонев е сбъркал...

Toй по време на интервюто не се чуваше какво говори, защото каза, че следващият мач е срещу Локо Пловдив. Нормално след подобен двубой да не е с всичкия си.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 29 окт 2014 17:29

Player написа:
Sinite ot Sofia написа:Срам и позор! Никакви оправдания за юноши (келеши), резерви, терен и тем подобни простотии. Да не можеш да направиш положение на отбор от "Б" група, въпреки, че Монтана е няколко класи над Хасково, Марек и Славия, е катастрофа и за нея трябва да се поеме сериозна отговорност. Единствено се надявам и не искам да си помислям, че сме оправяли бюджета, защото тогава говорим за извращение над вековния клуб. Самозванците, които в момента носят тази велика тениска, са срам за всички големи футболисти, минали през отбора. Това са неграмотни и откровено слаби футболисти! Те обаче не са главните виновници.. всеки средностатистически човек, който има два крака, ще дойде да играе на Герена, ако му се предложи. Уважавам Гонзо и винаги ще е така, но грешката тук е негова и отговорността трябва да я поеме той, ама не само на думи (както след мача с четирибуквието). И преди да плюете единствено и само по него, ще ви припомня, че единствен той се съгласи да "вади кестените от огъня".. всички пишман левскари, вкл. и Херо, дадоха задна, когато имахме нужда от тях.
Спрете да се оправдавате и като левскари, с достойнство, кажете - "Монтана ни победи заслужено, адмирации за Феро за страхотната работа"! (м/удругото за мен не е изненада, тъй като е качествен треньор). След това елате в неделя в Надежда, защото трябва, заради Гунди и великите победи, заради името и емблемата вековни. Там е мястото, на което да покажете позиция, а не тук във форумите!

Аз не мисля, че тези заслужават да бъдат подкрепяни. Имало е футболисти и преди всичко мъже в миналото които са заслужавали да бъдат подкрепяни в тежък момент, но тези които само петнят името и фланелката твърдо не! Ако утре ще ги гонят публично с удоволствие ще дойда, но да си губя времето да подкрепям тези мърши, които само унижават всичко постигнато за цял век никога!

Явно не съм се изразил правилно, но имах предвид да подкрепим ПФК Левски погледнато като институция. "Футболистите" да си даряват заплатите за 3 месеца напред и да ни платят билетите до края на сезона, след което да се махат, без претенции за разтрогнати договори и т.н. Заради Левски трябва да сме там, не заради тия малки душици. И един въпрос към всички, които мислят като теб (имаш си право сам за себе си) - Как издържате да има мач на Левски (особено в София) и да не сте на стадиона?
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 29 окт 2014 17:32

Беше ли нужна изобщо тази тема ? Не си ли виждаме на какво дередже сме , за да се плюнчат тука и да ни се подиграват още , че малко ни беше от мача с ония още?? нима си мислеше някой че като подмени Гонзи някои от титулярите с младите нещо ще се промени? Няма такъв филм! Ако младите показват нещо като в оная контрола , то е че играят в пълниият си състав ! Такова пускане по един двама в "Стадото" където има мърша, най- много да развали и стоката!? ;)
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 окт 2014 17:34

Монтанци да не се радват много, в София ще има дузпа с ч.к. :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 29 окт 2014 17:36

шивача написа:Монтанци да не се радват много, в София ще има дузпа с ч.к. :idea:

Вярвай си. Както в Хасково имаше, а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 окт 2014 17:37

glarus_ds написа:
шивача написа:Монтанци да не се радват много, в София ще има дузпа с ч.к. :idea:

Вярвай си. Както в Хасково имаше, а :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой ти е говорил за Хасково? иначе ще си говорим за съдийството след мача
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”