Истинските Левскари ни е срам !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drenkata
Контакти:

Re: Истинските Левскари ни е срам !

Мнениеот drenkata » 09 окт 2013 07:33

sslevski написа:Истинските Левскари не ни е срам!!!

+1914

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2013 08:52

Предлагам вчерашните бабаити да действат принципно и "събличането" да продължи.Да се готвят Станислав Ангелов,Димитър Макриев и Орлин Старокин.
Предполагам,че е ясно какви неща се говорят в школите на ЦСКА по адрес на Левски?
Изображение

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 09 окт 2013 09:10

Дали няма да прочетем реакция на треньорската гилдия у нас, на собствениците на ФК у нас... Нещо такова. Или всичко ще приключи по принципа "Всяко чудо за 3 дни" със сълзлива "Минутка на водещия" днес :o Прочее, интересно ми е да чуя титана Т. Русев.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 09 окт 2013 09:29

blue avalanche написа:Предлагам вчерашните бабаити да действат принципно и "събличането" да продължи.Да се готвят Станислав Ангелов,Димитър Макриев и Орлин Старокин.
Предполагам,че е ясно какви неща се говорят в школите на ЦСКА по адрес на Левски?
Изображение

Както и обратното трябва да е ясно.
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 09 окт 2013 09:40

Много грозна проява, на нисък интелект ли се дължи :?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 окт 2013 09:50

Не ви е срам от това, което се случи с Йоканович, така ли? А към сираковистите: не ви е срам от това, което направи Наско, така ли?
Той САБОТИРА явно Йоканович от самото начало!!! Като нищо чудно всичко това да е реално атака към Батков!!!
Вчерашната улигофренска случка е ПРОВОКАЦИЯ!
Смяната на Йоканович беше ПРЕВРАТ и изплюване в лицето на всеки левскар!

"Аз трябваше да освободя..." - други доказателства трябват ли ви драги сираковисти, че това стана заради Вълка.
Щеше ли да ги има тея циркове вчера, ако бяха сменили Йока след мача с ЦСКА?
ПИТАМ ВИ? Защо точно преди мача с червените го направи господин Сираков?
Защо се подсмихваше, защо беше поведението му преди да нахлуят платените шмърковци...какви шмърковци. Тея и пакетче джоджан не моат си вземат сигурно.

Вчерашната случка добре, че се случи! Точно така. Защо ли? Защото щеше да избие в провокация на дербито. БФС трябва да вземе мерки и да отреди мача или да се играе при затворени врати или без наша публика. Тея идиоти ще направят зулум. Може да е нещо много страшно.

Но напрежението няма как да не избие. Кой е виновен? Ми и аз вече не съм убеден, че Батков е реалния собственик на клуба. Това с Йоканович беше ПРОВОКАЦИЯ срещу синята част от България!

Дано не съм прав, но ако мача с ЦСКА се играе ще стане нещо много по-лошо. БФС трябва да вземе бързо решение! Да изместят мача за след Нова година, да накажата клуба, но този мач не трябва да се играе.

Майната му на дербито, майната му на първенството, това е ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ САМИЯ КЛУБ!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 окт 2013 10:00

Всичко трябваше да стане точно преди дербито! Защо??????? Наско се помисли а БоК и по-голям от клуба, Тонев само му пригласяше :|
Добре скалъпена акция беше вчера......но срамът си остава!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 окт 2013 10:14

напълно подкрепям автора,това което направиха тези диваци вчера показва,че те или не са от Левски или не знаят какво е Левски,аз се разграничавам категорично от тях и призовавам Сираков да се върне в клуба ,ние сме с Левски и ще подкрепяме истински отбора ,така както сме го правили винаги-по цивилизован начин ,а не като надрусан капиталяга !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 09 окт 2013 10:22

Абе на тези раздаващите правосъдие на пресконференцията, много добре им се виждат лицата. Никой не може да ме убеди, че полицията не ги знае кои са и къде може да ги намери. Въпроса е дали имат желание за това :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 окт 2013 10:25

Истинските Левскари,отдавна неходят по мачове,така,че първо няма от какво да ги е срам,и второ,ако Петев все пак остане начело след тази злучка,напълно си заслужава това което му се случи.

Върни се в “Левски”