...Суарес се стреми да навлезе в добра форма и да бъде готов за началото на сезона, ако наказанието му бъде намалено. Нападателят е подложен на двуразови тренировки, които включват 10 километров пробег в планината и спринтове в пресечени местности.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
groti написа:До скоро вярвах на Гонзо,но вече не е така. Зачеркна всичко,което каза след само 2 мача. Налагахме юноши -> нито един титуляр.Отбор съставен от българи с 1-2 качествени чужденци -> 5 статисти с чужди имена в последния мач. Мурсия ще остане поне година -> след втория мач говори за евентуална смяна на треньора. Минев няма място в Левски -> Минев е в Левски. Мъчно ми е,но част от мен очакваше това да се случи. На Мурсия му давам още няколко месеца,а на Гонзо има-няма година. След това всичко наново. Все по-малко фенове на трибуните,по-малко опозиция на батко и всичко е наред.
И след като и с Гонзо и без него е все една и съща каша.. явно Гонзо има думата точно колкото я имаха тия, които уж имаха властта в Левски докато той беше треньор в Черно море. И пак опираме до тоя, който коли и беси: Борат.
Но определено и Гонзо си е виновен. Най-малкото защото стана изтривалка (поредната) на Борат, а с изказванията си какво щял да прави, как разполагал с пълната власт и т.н. реално сам пое отговорността за бъдещите провали. Ако не друго като кукла на конци я прие.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
vaskonti написа:...Суарес се стреми да навлезе в добра форма и да бъде готов за началото на сезона, ако наказанието му бъде намалено. Нападателят е подложен на двуразови тренировки, които включват 10 километров пробег в планината и спринтове в пресечени местности.
Е, там е ключа от бараката - в сезона им ебаваш мамата с двуразови, това може да го измисли само някой БГ спец

Леевски, оле

GOLEADOR написа:Що си го изкарвате на Мурсия,като е ясно,че не той води отбора в момента?Гонзо ръководи отбора,а и селекцията си е негова,а вие скачате на испанчето.Дайте му време,да опознае футболистите,противниците и стадионите в страната и тогава ако не покаже качества му скачайте.И без туй годината ви е нулева,дайте време на човека да се докаже.
Как така реши, че е нулева бе, специалисте? Нали са изиграни едва 2 кръга.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:GOLEADOR написа:Що си го изкарвате на Мурсия,като е ясно,че не той води отбора в момента?Гонзо ръководи отбора,а и селекцията си е негова,а вие скачате на испанчето.Дайте му време,да опознае футболистите,противниците и стадионите в страната и тогава ако не покаже качества му скачайте.И без туй годината ви е нулева,дайте време на човека да се докаже.
Като ви гледам играта ... Не, че нашата е цветя и рози, ама ...

Леевски, оле

boabbb написа:TristaNNN написа:GOLEADOR написа:Що си го изкарвате на Мурсия,като е ясно,че не той води отбора в момента?Гонзо ръководи отбора,а и селекцията си е негова,а вие скачате на испанчето.Дайте му време,да опознае футболистите,противниците и стадионите в страната и тогава ако не покаже качества му скачайте.И без туй годината ви е нулева,дайте време на човека да се докаже.
Като ви гледам играта ... Не, че нашата е цветя и рози, ама ...Сега ще видиме с Локо, те биха Литекс и ще ви се опънат
Ама аз пак не разбирам как така червенокожия ти съратник успява да "занули" годината след едва 2 изиграни кръга ...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

darakchiev_77 написа:
Абе тез тюфлеци що не тренират по два пъти на ден. Баси гъзарите видиш ли.
Ами така искат футболистите, нали това каза Гарата като отиде в Германия. Тренират когато си искат и колкото си искат. Те пъти едва ли могат и пълноценно да тренират. Една торба с кокали са почти всичките. Тия трябва да се вкарат във фитнеса и да понатрупат няколко кила мускулна маса, че така няма да ги бъде. Преди всичко футбола е тичане и трябва на първо място много добра физическа подготовка. Така че да си наемат един фитнес инструктор и да ги почва. Докато не направи някои клякания поне със 100 кг, или вдигане от лежанка пак поне със 100 кг, да не помирише терен. Ако и с бягането не могат да се справят, да наемат и треньор по лека атлетика.
Betchualeng Arnaikem написа:groti написа:До скоро вярвах на Гонзо,но вече не е така. Зачеркна всичко,което каза след само 2 мача. Налагахме юноши -> нито един титуляр.Отбор съставен от българи с 1-2 качествени чужденци -> 5 статисти с чужди имена в последния мач. Мурсия ще остане поне година -> след втория мач говори за евентуална смяна на треньора. Минев няма място в Левски -> Минев е в Левски. Мъчно ми е,но част от мен очакваше това да се случи. На Мурсия му давам още няколко месеца,а на Гонзо има-няма година. След това всичко наново. Все по-малко фенове на трибуните,по-малко опозиция на батко и всичко е наред.
И след като и с Гонзо и без него е все една и съща каша.. явно Гонзо има думата точно колкото я имаха тия, които уж имаха властта в Левски докато той беше треньор в Черно море. И пак опираме до тоя, който коли и беси: Борат.
Но определено и Гонзо си е виновен. Най-малкото защото стана изтривалка (поредната) на Борат, а с изказванията си какво щял да прави, как разполагал с пълната власт и т.н. реално сам пое отговорността за бъдещите провали. Ако не друго като кукла на конци я прие.
Абсолютно съм съгласен със всичко написано дотук! Имах някакви надежди за Гонзо,но с последното интервю всичко вече изчезна .... Обърна плочата прекалено бързо .... Жалко - лека полека се превръщаме от постоянен претендент за титлата и купата и редовен участник в Европа,скоро ще се радваме на класиране за евротурнирите.... Ясно е кой командва влака и за наше съжаление скоро няма изгледи да се махне ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
NOMER14 написа:И Стоев след седмица-две ще е свободен. По ваша логика да го приютим...
Голям оптимист съм бил - нямаше и ден.
Betchualeng Arnaikem написа:groti написа:До скоро вярвах на Гонзо,но вече не е така. Зачеркна всичко,което каза след само 2 мача. Налагахме юноши -> нито един титуляр.Отбор съставен от българи с 1-2 качествени чужденци -> 5 статисти с чужди имена в последния мач. Мурсия ще остане поне година -> след втория мач говори за евентуална смяна на треньора. Минев няма място в Левски -> Минев е в Левски. Мъчно ми е,но част от мен очакваше това да се случи. На Мурсия му давам още няколко месеца,а на Гонзо има-няма година. След това всичко наново. Все по-малко фенове на трибуните,по-малко опозиция на батко и всичко е наред.
Така е. Гонзо просто се оказа един от параваните на баткоф,с което е вреден за Левски. Не знам дали той е знаел,че това ще се случи и е послушко,или просто няма силите да се справи с борат. Ако е така просто да излезне и да каже - Не мога! Не става! Така няма как да се работи! Няма кой да му се сърди,напротив. Мисля че повечето харесахме Славиша заради това че на няколко пъти излезе и каза всичко директно без да се мазни на борат,мазния и наско.
Жалко за поредната легенда употребена от баткоф. Все по-малко остават.
110 години любов!