Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
И Стоев след седмица-две ще е свободен. По ваша логика да го приютим...
Изобщо не мисля, че Стоев е по-добър треньор от Петев. Съжалявам, че си изказах мнението впрочем.NOMER14 написа:И Стоев след седмица-две ще е свободен. По ваша логика да го приютим...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа: Съжалявам, че си изказах мнението впрочем.
А не трябва.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
GOLEADOR написа:Що си го изкарвате на Мурсия,като е ясно,че не той води отбора в момента?Гонзо ръководи отбора,а и селекцията си е негова,а вие скачате на испанчето.Дайте му време,да опознае футболистите,противниците и стадионите в страната и тогава ако не покаже качества му скачайте.И без туй годината ви е нулева,дайте време на човека да се докаже.
Няма как да не се съглася с тези думи...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кашчей написа:
И Господ да ви е треньор-нямаше да победите. Малко ентусиазъм в първите 10 минути и след това нищо, дори по-малко и от нищо.Едно гушкане през врата в 4-та минута всеки умен нападател би използвал, но явно гушнатият в синьо му хареса и не реши да се възползва
И аз видях гушването, ама играчите ни даже нямат акъл да паднат... Един Боримиров щеше да изкара червен картон на червения от тая ситуация!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
До скоро вярвах на Гонзо,но вече не е така. Зачеркна всичко,което каза след само 2 мача. Налагахме юноши -> нито един титуляр.Отбор съставен от българи с 1-2 качествени чужденци -> 5 статисти с чужди имена в последния мач. Мурсия ще остане поне година -> след втория мач говори за евентуална смяна на треньора. Минев няма място в Левски -> Минев е в Левски. Мъчно ми е,но част от мен очакваше това да се случи. На Мурсия му давам още няколко месеца,а на Гонзо има-няма година. След това всичко наново. Все по-малко фенове на трибуните,по-малко опозиция на батко и всичко е наред.
110 години любов!
- darakchiev_77
- Контакти:
Foreigner написа:Ето и пълната програма на Левски за мача с Локомотив Сф:
Вторник (29.07) – 9:30 ч.
Сряда (30.07) – 18:30 ч.
Четвъртък (31.07) – 9:30 ч.
Петък (01.08) – 9:30 ч.
Събота (02.08) – Левски – Локомотив (Сф) – 20:00 ч.
Чудно ми е защо последната тренировка не е около 24часа преди мача? За предишните двубои беше същото.
Абе тез тюфлеци що не тренират по два пъти на ден. Баси гъзарите видиш ли.
darakchiev_77 написа:Foreigner написа:Ето и пълната програма на Левски за мача с Локомотив Сф:
Вторник (29.07) – 9:30 ч.
Сряда (30.07) – 18:30 ч.
Четвъртък (31.07) – 9:30 ч.
Петък (01.08) – 9:30 ч.
Събота (02.08) – Левски – Локомотив (Сф) – 20:00 ч.
Чудно ми е защо последната тренировка не е около 24часа преди мача? За предишните двубои беше същото.
Абе тез тюфлеци що не тренират по два пъти на ден. Баси гъзарите видиш ли.
Двуразово в сезона

Леевски, оле

Те и цяла седмица да почиват, пак ще са умрели в 60-тата минута макс 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Те и цяла седмица да почиват, пак ще са умрели в 60-тата минута макс
Според мен е добре да се въведе почивка на средата на всяко полувреме както се прави в жегите, ама да се дава бира - така Божи ще изоре терена

Леевски, оле