Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 юли 2014 18:55

kempesmario написа:Писна ми от малоумници в Левски . Абе испанчето как може да махаш Огнянов един от малкото стойностни футболисти в Левски , а взимаш разни кретени и лумпени като сърмов , прохазка , синчето на пелето и други бездарни нещастници. Много ме е яд , ама много..... Върхът на безхаберието е това.

Ако си гледал поне една контрола на отбора ще знаеш, че Огнянов заедно с Пачека бяха най-слабите ни футболисти! Огнянов е загубил ужасно много формата си а и го е страх от единоборства в момента! Има нужда да играе редовно за да си върне увереността в играта и формата си! При нас няма как да стане в момента това!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 юли 2014 22:01

kempesmario написа:Писна ми от малоумници в Левски . Абе испанчето как може да махаш Огнянов един от малкото стойностни футболисти в Левски , а взимаш разни кретени и лумпени като сърмов , прохазка , синчето на пелето и други бездарни нещастници. Много ме е яд , ама много..... Върхът на безхаберието е това.

Силно се съмнявам Мурсия да е дал Огнянов под наем. По-скоро Гонзо.
Ако Мурсия е довел футболисти в Левски, те са само и единствено двамата испанци, всички други са доведени от Гонзо.
Дори и за испанците се съмнявам, че Мурсия ги е избрал.
Сериозно ли мислиш, че той е довел Сърмов и останалите ? Той на снимка не ги е виждал преди да дойдат в Левски.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 юли 2014 22:28

Този Мурсия развали съвсем "Левски". Може ли треньор от шеста дивизия да е начело на тима? Това НЕ Е моят "Левски". Този отбор не заслужава да го гледам.
Няма никаква връзка с поколонието на Гунди, Патрата, Фифи Перото, Соколето, Дълга Мара и т.н.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 25 юли 2014 22:32

Приятел той може и да не ги е виждал , но той ги тренира и трябва вече да има ясна представа за качеството на футболистите. Огнянов е класа след 4-5 мача влиза във форма и почва да мачка , а и играе като крило , където алтернатива му е само Педро , Мисяк не го броя. Не може треньора да не види и оцени качествата на футболистите вече толкова "работни дни". Ами сигурно си прав , че не той испанчето е треньор на Левски , а някой друг. Справка сърмов , кога го гледа този измекяр да го пусне титуляр срещу Локото и аз не знам. Писна ми да се толерират връзкарите , то не беше гърбавия после пелето , сега синът на д.петков - йети и т.н.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2014 02:26

daniel875 написа:Този Мурсия развали съвсем "Левски". Може ли треньор от шеста дивизия да е начело на тима? Това НЕ Е моят "Левски". Този отбор не заслужава да го гледам.
Няма никаква връзка с поколонието на Гунди, Патрата, Фифи Перото, Соколето, Дълга Мара и т.н.

Ако не си разбрал още, начело на Левски е Гонзо. Мурсия е просто бушон и пешкир за избърсване. Погледни само селекцията - Минев, Сърмов, Кунчев, Домо и т.н., да не мислиш, че Мурсия ги води, та той не ги знае, че съществуват тия. Изображение Отборът се води от Гонзо, а испанчето е гръмоотвод, който да обере гнева ви, като пак окендзате сезона. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юли 2014 15:54

1982 написа:
daniel875 написа:Този Мурсия развали съвсем "Левски". Може ли треньор от шеста дивизия да е начело на тима? Това НЕ Е моят "Левски". Този отбор не заслужава да го гледам.

Ако не си разбрал още, начело на Левски е Гонзо. Мурсия е просто бушон и пешкир за избърсване. Погледни само селекцията - Минев, Сърмов, Кунчев, Домо и т.н., да не мислиш, че Мурсия ги води, та той не ги знае, че съществуват тия. Изображение Отборът се води от Гонзо, а испанчето е гръмоотвод, който да обере гнева ви, като пак окендзате сезона. Изображение

Гонзо прави селекцията, Мурсия тренира отбора. Този отбор се опитва да играе по начин, който Гонзо не изповядва.
Аз няма да обвинявам Мурсия ако отборът се провали, след като не той е правил селекцията.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2014 16:46

Към 1982:

Човек, на много места се прави така, освен може би в отбори, като Реал, Барса или Байерн. И Гонзо се мотивира за тези си действия - бъдеще на отбора, независимо от треньора. А и мисля, че четирима футболисти привлечени от Пепе (ако дойде и защитника) не са малко, нали?

Това за треньора... сори, но бъркаш според мен много. Как игра "Левски" по времето на Ратко, как по времето на Ясен и как по времето на "пръскача на мозъци"? И как по времето когато Гонзо в двата пъти бе треньор? По времето на Ратко, имаше риск да счупим всички рекорди, завършвайки 7-8-ми. Гонзо пое отбора и се качихме нагоре. Ясен не само ни вкара в ЛЕ, а и без малко да минем групите. Гонзо какво направи в Европа? Вярно беше без Гара и Жо, но според мен Арш и Мони Райков съвсем не бяха толкова лоши заместници (Статистиката Арш беше по гол на два мача, а Райков имаше 7-8 гола и още толкова асистенции сигурно). До под кривата круша стигна, нали? Ясен щеше да пусне титуляри Арш и Мони срещу Спартак! Да не говорим за онова недоразумение Костов. Резултатите му бяха сходни с тези на Гонзо, но при Гонзо отборът играеше с много повече агресия. Ще видиш, че Пепе ще се докаже. :mrgreen: Като какъв... не знам. Ако Гонзо водеше "Левски" щяхме да видим стегнатата и прибрана игра на "морето" от миналия сезон. В мача с Локо аз лично видях тези нехранимайковци да пресират - нещо, което не бях виждал от времето на Кокала, да искат да спечелят първата топка и да се движат. Техния гол беше малшанс. А ако на вратата си имаха слаб вратар и един Божинов можеше да си умери краката, резултата щеше да 3-4:1 за нас, нали?

Това, че тръгнахме с равенство е добре. Една разгромна победа и всички щяха да почнат да си фантазират.

Лошото е, че познах в едно. Гонзо не обича, не се доверява на младите и го показа за пореден път.

Чудесно интервю на един истински левскар... Краде ми думите за младите. :)

Емил Велев: Мурсия трябва да научи български, ако иска да успее в Левски

http://topsport.ibox.bg/interview/id_60615947
Топспорт

Сините изпитваха сериозни затруднения в офанзивен план въпреки наличието на Божинов и Домовчийски срещу Локомотив. Защо?

Аз не бих ги пуснал заедно на терена. Те са еднотипни играчи, най-добри са като „скрити централни нападатели". Но те далеч не са хората, които могат и трябва да връзват играта, които да дават тънките извеждащи подавания.

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юли 2014 17:13

metodito написа:А и мисля, че четирима футболисти привлечени от Пепе (ако дойде и защитника) не са малко, нали?

Кои са тези четирима ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2014 17:21

Македонеца и "Меси" не са ли по негово искане? Не знам. Ако е така, ще са значи 2ма (трима евентуално+защитника).

Това, което предполагам е, че казва на Гонзо: "Искам на тези и тези позиции, еди-какъв си тип футболисти". Гонзо отива при Батко. Оня му казва условията. След което Гонзо отива и търси футболистите, които трябва да са хем добри, хем да не трябва да се плаща трансферна сума, хем да получават по-малко отколкото в ЦСКА,Разград и Литекс.

И ето ти "Меси", Луис Педро (как може тоя да изяжда хляба на Мисяк?!) и Сърминьо. Кой друг да се навие? И аз исках един До Кармо примерно, ама...

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 26 юли 2014 20:36

Има ли от къде да си сваля филмът ''НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ'',щото нямам възможност да ходя до София да го гледам?

Върни се в “Левски”