Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
Спонсорчето голяма реклама му е направил на ГА
,аз само постнах едно мнение на спортен журналист и призовах ако има неистини в него да ги обсъдим,даже съм го скрил с офтопик.От цялата литературна творба на спонсорчето разбрах че повечето спортни журналисти са били доносници на ДС,ами предполагам че половината от тези журналисти са били левскари, защо само ГА ти бърка на едно място
.Остави ги журналистите,те само пишат и не могат да ти навредят или да те окрадат.Навремето повечето от тях са били верни на Партията,сега са верни на Човека с парите,с какво са по-добри от ГА Русев, Касабов, Стоянов и Грънчаров,само с това че са от твоя отбор.Когато говориш за агенти на ДС не се ли замисляш че сред вашите има много по-верни на Партията и ДС от ГА,мастити политици,съдии и бизнесмени,пред тях ГА е като цаца между акули
. Колкото до Титан,Митал дето ги цитираш, тези фирми купуват активи от Държавата и печелят търгове за дадена работа и работят,а не им дават Виваком на цена 5 пъти по-малка от реалната с цел след година да я препродадат и разликата вместо при данъкоплатците да отиде по чекмеджетата на няколко човека.Същото се случва и с Божков,държат го на каишка и вместо печалбата от бизнеса му да се ползва от Държавата пак отиваше в няколко чекмеджетата и в Левски,а в момента когато усетиха че Божков ще скъса каишката му разбиха бизнеса и го пратиха в трета глуха.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Виваком го откраднаха,това ясно само ,че схемата май започна още при царят,Защо го откраднаха,заради Левски ли,или защото е трябвало да бъде откраднат?ЕРП-тата защо не са спонсор на Левски?Божков защо му позволиха далаверата,пак ли заради Левски?
Тези 20 млн.сега щяха да са по сметките на Божков,вместо дадени за отбора.Поне покрай дадените за Левски пари нещо е влязло в държавата,това е ,,социалният ангажимент,,
Жоржето като стана ЦСКА,нали това му беше мисълта,да се спаси от съда,като се прикрие зад мелеоните привърженици,да ги размята като,, коз,,.При него се получиха нещата,Божков се опита ,ама не успя.
Тези 20 млн.сега щяха да са по сметките на Божков,вместо дадени за отбора.Поне покрай дадените за Левски пари нещо е влязло в държавата,това е ,,социалният ангажимент,,
Жоржето като стана ЦСКА,нали това му беше мисълта,да се спаси от съда,като се прикрие зад мелеоните привърженици,да ги размята като,, коз,,.При него се получиха нещата,Божков се опита ,ама не успя.
САМО ЛЕВСКИ!
-
peliforewer
- Контакти:
vlong написа:Виваком го откраднаха,това ясно само ,че схемата май започна още при царят,Защо го откраднаха,заради Левски ли,или защото е трябвало да бъде откраднат?ЕРП-тата защо не са спонсор на Левски?Божков защо му позволиха далаверата,пак ли заради Левски?
Никъде не съм писал че Левски е виновен за далаверите, интересно е че винаги Левски е с бонус от тях,а сините фенове денонощно ни облъчват как са света вода ненапита и как са сами срещу всички.Фенове на ЦСКА по никакъв повод не са се месили в съдебните дела на Гриша Ганчев,просто определени хора му взеха бизнеса със захарта и Вец-овете и всичко стана точно.Колкото до Божков, сините фенове, особено "организираните" отдавна са показали свързаността си с Борисов,даже и на свиждане му ходиха в болницата като скъса за енти път менискус.Някъде в текстовете ти прочетох нещо за концесия на Герена,нали знаеш кой ви написа начело в списъка,пререждайки други които чакат за това с години,после Сираков му изказа специални благодарности.Тогава ръководството на ЦСКА не написа"гневна"декларация,а си замълча.Вчера едни други скочиха само защото някой е попитал евентуалният бъдещ министър председател защо само ЦСКА плаща наем за базите си .
W84me ( Блатер) ..
Трудно е..... 
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Че концесия какво е,някакъв вид подарък ли е?
Имаше условия в тази концесия ,ако изобщо стане ,че до 4-5г. трябва да завършиш стадионът,и после си го ползваш.Няма смесени дружества с държавата,няма евентуални акции,които в даден момент можеш да изкупиш и да станеш мажоритарен.
Има някаква разлика.Не знам някой да сме прередили,никой не е изревал,благодарностите към ББ бяха,че е награбил бюрокрацията и сме се вместили в сроковете,може би е било заради Диксън.Сега няма инвеститор и никой
не споменава,,концесия,, тя си остава нещо имагинерно.
Цска не пусна декларация,пуснаха я платените фенове,както и срещу ,,Софийска вода,,пък милкоморкото даже и срещу Булсатком,преди това срещу Газпром.Изобщо много плакалници
Имаше условия в тази концесия ,ако изобщо стане ,че до 4-5г. трябва да завършиш стадионът,и после си го ползваш.Няма смесени дружества с държавата,няма евентуални акции,които в даден момент можеш да изкупиш и да станеш мажоритарен.
Има някаква разлика.Не знам някой да сме прередили,никой не е изревал,благодарностите към ББ бяха,че е награбил бюрокрацията и сме се вместили в сроковете,може би е било заради Диксън.Сега няма инвеститор и никой
Цска не пусна декларация,пуснаха я платените фенове,както и срещу ,,Софийска вода,,пък милкоморкото даже и срещу Булсатком,преди това срещу Газпром.Изобщо много плакалници
САМО ЛЕВСКИ!
-
peliforewer
- Контакти:
vlong написа:Че концесия какво е,някакъв вид подарък ли е?
Фенове могат да си пишат каквото си искат,жалко е когато ръководството на футболен клуб падне толкова ниско.След Диксън не знам дали няма да търсите връзки да ви махнат от списъка за концесии, защото ако вземете стадиона на концесия ще трябва да правите инвестиции,а къде,къде по-хубаво е безсрочно и безвъзмездно
W84me ( Блатер) ..
Ами той Борисов обяви през 2016,още по средата на турнирът,че Купата е за ЦСКА.
И така стана,случайно.
Цска трябва да направи смесено дружество,което май е различно от концесия.
Митко Събев така прилапа ст.Нефтохимик,и сега го разпродава.
И така стана,случайно.
Цска трябва да направи смесено дружество,което май е различно от концесия.
Митко Събев така прилапа ст.Нефтохимик,и сега го разпродава.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Това, че някои се опитват да изфабрикуват някаква индулгенция за любимия си Георги Атанасов, е напълно естествено. Няма да коментирам постовете им, но отново ще обърна внимание че техният Георги Атанасов, като журналист от спортната редакция във в. „Работническо дело”, е бил една активна шушумига по партийните събрания в редакцията. Там са се чували много доноснически доклади, и те също са решавали чужди съдби. Така че Георги Атанасов по принадлежност към БКП и като журналист в органа на ЦК на БКП, по презумпция си е доносник. Отделно пък се знае за повечето спортни журналист, че докато придружават по някоя спортна делегации в чужбина, после по служебен път дават отчет. Така че Георги Атанасов не е бил изключение, дори напротив! На него се преписват доносничество за атмосферата между щангисти, борци, гимнастици, и дали е чувал разговори за бягство. А популярноста си доби с агентурния си псевдоним Ставрий..

ТВа не значи че не е верно.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:ТВа не значи че не е верно.
Щом е верно, значи този агент този агент Ставрий има картонче към ДС, за втори път те моля, покажи го или да линк към него. Хайде де, нали е верно.