Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Някой да обясни на испанския треньор предстоящите скандирания на публиката, че никой не иска обратно в отбора Кевин Бру и това, което чува не е "ВЗЕМИ" БРУ, а ЗИМ БРУ. 

...
Какъв успешен ден - станах магистър и Зимбру отстрани другарите! 

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
- Контакти:
Foreigner написа:Някой да обясни на испанския треньор предстоящите скандирания на публиката, че никой не иска обратно в отбора Кевин Бру и това, което чува не е "ВЗЕМИ" БРУ, а ЗИМ БРУ.
АХААХХАХАХАХАХХА ХАХАХАХХХА!
Laetitia написа:Какъв успешен ден - станах магистър и Зимбру отстрани другарите!
Ми честито и наздраве!

Гледах пресконференцията на Борето, всичко ми хареса, но не знам дали той е правилния човек с празния си поглед не ми вдъхва доверие...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Laetitia написа:Какъв успешен ден - станах магистър и Зимбру отстрани другарите!
В такъв случай поздравления за теб и за отбора на Зимбру!

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Мерси, момчета! 
Ония много се точеха, ама приземяването е сериозна работа. Сега е моментът да ги хързулнем, докато са психически обременени.

Ония много се точеха, ама приземяването е сериозна работа. Сега е моментът да ги хързулнем, докато са психически обременени.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Абе и какво сега, ще играем с логото на Лев инс на фланелките? Тези които си купиха с Мтел само преди има няма 2 месеца к'во правят?
Laetitia написа:Мерси, момчета!
Така ще стане.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
plamenst7 написа:Абе и какво сега, ще играем с логото на Лев инс на фланелките? Тези които си купиха с Мтел само преди има няма 2 месеца к'во правят?
Носят си ги, не е срамно, че тениската ти е остаряла с 2 месеца.