Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 23 юли 2014 10:02

MuFc1878 написа:Е, какво? Берое си ни отнася като куцо пиле у домат :lol:

Така няма да пропусна мач на живо :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юли 2014 10:18

Аз ще отсъствам само с Локо Сф :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 юли 2014 10:38

MuFc1878 написа:Е, какво? Берое си ни отнася като куцо пиле у домат :lol:

Напротив, синята машина ще е смазана дотогава и ще победи 8-), а ние няма да можем да преплакнем око с фамозните изпълнения на испанските ни играчи :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 23 юли 2014 23:46

Луис ван Гаал е бил уведомен от шефовете на Манчестър Юнайтед, че сам трябва да реши дали се налага да прави скъпи трансфери. Холандецът е получил пълна свобода да счупи трансферния рекорд на клуба, ако усеща, че това е нужно.

„Червените дяволи” работят усилено по трансфера на Артуро Видал от Ювентус в последните дни, а изпълнителният вицепрезидент Ед Уудуърд заяви, че за Юнайтед не е проблем да извади много пари накуп.

„Трудно е да говорим за различни хипотези. Реалността е, че ни е страх да похарчим голяма сума на трансферния пазар. Дали такава сума ще бъде рекорд за клуба или не, това не ни притеснява. Единственото, което има значение, е да привлечем класен играч, който мениджърът иска и този играч ще бъде звезда в Манчестър Юнайтед”, заявява Уудърд.

Шефът е категоричен, че само Ван Гаал ще решава колко да се харчи за нови играчи това лято.

„Държа на това, което съм казал – нямаме определен бюджет. Ние сме в много силна позиция по отношение на финансите. Можем да си позволим големи имена. Но това не значи да хвърляме пари на вятъра. Луис е мениджърът. Имаме много данни от нашите скаути през последните 12 месеца и те ни представят различни играчи. Ван Гаал взима последното решение за това кого иска в отбора. Аз не мога да му се бъркам”.
Реклама

А СЕГА МИ КАЖЕТЕ НЯКОГА ЩЕ ЧУЕМ ЛИ ТЕЗИ ДУМИ ОТ БАТКОВ.КОГА И ТОЙ ЩЕ КАЖЕ НЯКОГА ТАКА. ЗА МЕН ПАРИТЕ НЕ СА ПРОБЛЕМ И НЕ СЕ МЕСЯ НА ТРЕНЬОРА В РАБОТАТА НО КОЛКОТО ПАРИ ИСКА ЗА ТРАНСФЕРИ ЩЕ ГИ ПОЛУЧИ ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА КЛУБА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 юли 2014 23:56

Еее ти ме разби :lol: Сравняваш ръководството на Юнайтед с това на ЛЕВСКИ. Ама аз като гледам те и играчите са от една класа :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 24 юли 2014 00:01

TodorT написа:Еее ти ме разби :lol: Сравняваш ръководството на Юнайтед с това на ЛЕВСКИ. Ама аз като гледам те и играчите са от една класа :lol: :mrgreen:

Приликите свършват дотам,че и двата са Футболни отбори ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 24 юли 2014 00:25

Говоря по принцип .А защо не. Например Батков казва никакъв проблем не е за отбора да купи този играч който струва 5000 000 евро.Това искам да чуя някога в близко време.А Манчо го дадох просто като пример.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 юли 2014 07:39

TodorT написа:Еее ти ме разби :lol: Сравняваш ръководството на Юнайтед с това на ЛЕВСКИ. Ама аз като гледам те и играчите са от една класа :lol: :mrgreen:

Даже и държавите ни.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 24 юли 2014 08:39

Kris_men2000 написа:Говоря по принцип .А защо не. Например Батков казва никакъв проблем не е за отбора да купи този играч който струва 5000 000 евро.Това искам да чуя някога в близко време.А Манчо го дадох просто като пример.

Няма как да стане това в близките 5-6 годинки по простата причина,че няма откъде да ги извади тези 500 хилки ;) Освен ако не продадем Божи86 и Домо и двамата за по 3-4 млн :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 юли 2014 09:03

tatusindo написа:
Kris_men2000 написа:Говоря по принцип .А защо не. Например Батков казва никакъв проблем не е за отбора да купи този играч който струва 5000 000 евро.Това искам да чуя някога в близко време.А Манчо го дадох просто като пример.

Няма как да стане това в близките 5-6 годинки по простата причина,че няма откъде да ги извади тези 500 хилки ;) Освен ако не продадем Божи86 и Домо и двамата за по 3-4 млн :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това, което е написал човека са 5 милиона и това няма да стане никога :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”