MagicMoments написа:Sinite ot Sofia написа:Все повече стават хората, наричащи себе си фенове на Левски, чиято основна цел е да плюят и да критикуват, не винаги с резон. Левски наистина е много слаб и в момента пишем най - срамните във великата ни история, от към спортно - техническо и управленско естество, страници. Левски е на дъното и сега е момента да сме с него.. ЗАЕДНО! Много е лесно когато отбора е на върха, много е лесно да се наречеш фен на Левски, когато играем в ШЛ, но истината е сега. И нито ден и мач повече. Гонзо сгреши, отново, но той беше този, който се върна на "потъващия кораб", когато беше на "сушата" и всичко в Черно море беше цветя и рози. Той не отказа на Левски, както го направиха други по различни причини. Гонзо е човекът, заради който ИМА смисъл да застанем отново (до последен дъх) зад Левски, защото слаб и смачкан, той още си е нашия Левски и сме длъжни заради тези преди и тези, които ще оставим след нас! Заедно ще се върнем там където ни е мястото. Пълна подкрепа за Гонзо и Левски!!!
Ех евала просто.И аз се опитвам да пиша тука да подкрепим Гонзо и само спорове възникватЖалко че стадиона пак ще е празен,заради отрицателните мнения срещу Гонзо.
Много сте интересни някои хора... заради "отрицателните мнения срещу Гонзо"... ма чакай бе пич, да не сме ние го карали да лъже? Той започна с обещанията, лъжите и т.н. сега пък чуденка, що хората гледат отрицателно на него. Нали знаеш, квото сам си направиш... Мен Гонзо няма да ме спре да ходя на мачовете, но много хора ще се дръпнат заради него и то с право. И е добре да запомните едно, важи за мен и за много други хора - отиваме на стадиона да подкрепяме отбора, да подкрепяме Левски, не Сираков, не мустака, не Тонев, не Гонзо или някой друг, а Левски!!!