veselinsk написа:Нормално да не искате да се замесвате с ЦВ, току виж Пеевски се разсърди и ви спре кранчето
На вас затва ли ви спря парите, че скочихте в подкрепа на цецоуу.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
veselinsk написа:Нормално да не искате да се замесвате с ЦВ, току виж Пеевски се разсърди и ви спре кранчето
Avanti_Ragazzi написа: Вие може и да ни мразите, може да мразите София като град, да живеете за мача ви с Левски, ама за нас сте просто поредните фенове от провинцията които имат комплекс към нас и към София като град и нищо повече!
Синичко написа:Avanti_Ragazzi написа: Вие може и да ни мразите, може да мразите София като град, да живеете за мача ви с Левски, ама за нас сте просто поредните фенове от провинцията които имат комплекс към нас и към София като град и нищо повече!
С всичко съм съгласен, но не и с това. Какво общо има дали отборът е от София, Ловеч, Русе, Свищов или Дупница? Защо трябва да се внушава допълнителна омраза в и без това разкъсваната ни от злоба и конфликти държавица? Противопоставянето не е по оста София-Пловдив като градове, а Левски-Ботев като футболни отбори. Да не говорим за фенската маса на Левски и ЦСКА от така наречената от тебе с презрение "провинция".
Синичко написа:Avanti_Ragazzi написа: Вие може и да ни мразите, може да мразите София като град, да живеете за мача ви с Левски, ама за нас сте просто поредните фенове от провинцията които имат комплекс към нас и към София като град и нищо повече!
С всичко съм съгласен, но не и с това. Какво общо има дали отборът е от София, Ловеч, Русе, Свищов или Дупница? Защо трябва да се внушава допълнителна омраза в и без това разкъсваната ни от злоба и конфликти държавица? Противопоставянето не е по оста София-Пловдив като градове, а Левски-Ботев като футболни отбори. Да не говорим за фенската маса на Левски и ЦСКА от така наречената от тебе с презрение "провинция".
veselinsk написа:Mда, винаги съм се чудел с какъв акъл скандирате "селяни умрете" по гостуванията, след като сигурно да не кажа половината ви публика на мача не е от София![]()
@ Avanti_Ragazzi
20 реда високопарни приказки колко сте велики, само щото сте от Левски, пробвай се на някой под 18 години и може да ти се върже на приказките.
Avanti_Ragazzi написа:Синичко написа:Avanti_Ragazzi написа: Вие може и да ни мразите, може да мразите София като град, да живеете за мача ви с Левски, ама за нас сте просто поредните фенове от провинцията които имат комплекс към нас и към София като град и нищо повече!
Защото просто това е истината, специално феновете на Ботев имат комплекс от София като град иначе нямаше да пеят к.р за София!
Аз лично нямам проблем с Пловдив като град, напротив много хубав град е даже. Нито имам проблем с който и да е друг град, нито пък деля хората на провинция, селяни и т.н. но те имат и няма какво да се правим, че не е истина!Тук не става дума да делим хората на София и провинция или на София и друг град, за мен всеки фен на Левски е фен на Левски без значение от къде е! Тук става дума за това, че някой има комплекс от нещо и друг го казва право куме в очи! Омразата на феновете на Ботев към Левски като отбор и София като град не е от днес или вчера, та да се правим на слепи и да си траем!
amstel_beer написа:Синичко написа:Avanti_Ragazzi написа: Вие може и да ни мразите, може да мразите София като град, да живеете за мача ви с Левски, ама за нас сте просто поредните фенове от провинцията които имат комплекс към нас и към София като град и нищо повече!
Провинции има във Франция, тук всички сме еднакви селинджъри, независимо от местожителството.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, ElCochino, mikata, Udoji90, Ventsi1999 и 31 госта