Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Blue Mind » 19 юли 2014 14:16

levskar_95 написа:
memnto написа:А вие с чии пари сте оцеляли?

С на Лупи парите,които открадна от Кремиковци,а да и от вас :mrgreen:

и е оцелЕли,оцелЯли на село ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юли 2014 14:19

milen.hristov написа:Не мога да ви разбера няколко човека тук, целувахте Тити(абсолютно на всякъде) около честванията на юбилея и трите титли на баскетболният Левски така трябва да бъде. Сега се надпреварвате да го обиждате, на юбилея мисля Кривия го ,каза вижте това, това го направи един мой приятел който го мислят за луд. По ред причини както знаете василев не ми е симпатичен, но Тити има право като всеки гражданин на демократична държава да си изказва свободно мнението си. Хайде проявете поне малко уважение към един Левскар, и спрете с обидите

Незнам кои са тези няколко човека, но мнението ми за лицето Т.Папазов винаги е било негативно... и преди, по време и след организирането на юбилея. Какво Кривия е казал или не слабо ме вълнува. Тити може да си говори каквото иска но само за него. Има право да си изкаже мнението, разбира се, но не и да намесва публиката на Левски в някаква си негова лична вендета. Абсурдно е да се тръгва на протест в защита на Цецоуу! Той като иска да протестира, ама да ми се обявява за некъв водач и как щял да поведе публиката на Левски... аре без тия!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 19 юли 2014 14:29

Значи докато ви организираше юбилея, рева във всяко телевизионно предаване,спечели ви баскет титлата с парите на ЦВ и цялата агитка се скъса да се снима с титлата -тогава го тупахте Тити по рамото, днеска се дистанцирате.Много достойна позиция.
Изображение

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 19 юли 2014 14:36

Аз лично обичам футболния Левски, но не се идентифицирам с баскетболния. Организира юбилея - да, но да използва хората и да ги кара да протестират за осъществяването на своите лични цели (както казаха повечето преди мен) е пълен шантаж.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юли 2014 14:37

veselinsk написа:Значи докато ви организираше юбилея, рева във всяко телевизионно предаване,спечели ви баскет титлата с парите на ЦВ и цялата агитка се скъса да се снима с титлата -тогава го тупахте Тити по рамото, днеска се дистанцирате.Много достойна позиция.

:) :) :) Жълтур ще ми говори за достойна позиция. Г-н Стоилов, Мъри, Станимире... каунЪ, мърльо, говедо, хасковски циганин ... Г-н Стоилов, Мъри, Станимире... каунЪ, мърльо, говедо, хасковски циганин. Да ти звучи познато, папагал? :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 14:39

veselinsk написа:Значи докато ви организираше юбилея, рева във всяко телевизионно предаване,спечели ви баскет титлата с парите на ЦВ и цялата агитка се скъса да се снима с титлата -тогава го тупахте Тити по рамото, днеска се дистанцирате.Много достойна позиция.

Вие сте достатъчни да мрънкате един месец за жертвата Цветан Василев. Справяте се добре, не ви е нужна подкрепа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 19 юли 2014 14:45

Kъде го видя това мрънкане ? Поне ние ОТКРИТО подкрепяме ЦВ. Докато при вас подкрепата е така с половин уста - уж срещу Батков, но запуши устите и вероятно джобовете на когото трябва и зарязахте протестите. След като се знаеше с чии пари се спечели баскетболната титла що не отказахте да я вдигате след като сте толкова принципни ?
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юли 2014 14:52

veselinsk написа: Поне ние ОТКРИТО подкрепяме ЦВ.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тва е сериозен повод за гордост. И аре ако може да не ни занимаваш с цецкоуу, а. Отивай да плачеш за него в някоя от стотиците пернати теми в негова защита. :) Ма и гордо е канарчето бее... еее ахахахах. Не мога, ахахах тва са рядко глупави проскубани бултра$и. :mrgreen:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 юли 2014 14:57

Тити Папазов може да говори квото си иска, ама на никой не му дреме за Цецооуу, ние не сме турци като вас та да се радваме на турските пари! Просто манталитета ви е селски и за малко повече пари и евентуално купичка (щото тва ви е мечтата на всички вас, да видите някога на живо що е това купа) си давате гъза и скандирате разни глупости!

А Тити може да е беше лице на юбилея, ама е много далеч от това да е негов организатор повярвай ми! Юбилея го организираха фондацията 100 години Левски както и фонд сектор Б, форума на Левски, НКП, тръста, фракциите, както и всеки левскар който дари пари! Тити помогна ужасно много, но и зад гърба му за този юбилей работиха страшно много хора, ама страшно много!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 19 юли 2014 15:01

Нормално да не искате да се замесвате с ЦВ, току виж Пеевски се разсърди и ви спре кранчето :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”