Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

zlobul
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 18:36

terata написа:
Долно уйно написа:Безпаричието е нормално да води до грешни управленски решения, но и Гонзо е човек в много голямо его което адски много пречи в момента.
Няма никакво значение кой ще е треньора, до момента в Левски като клуб не е предприета НИТО ЕДНА стъпка към оправяне на положението в клуба.

Само да питам, в Ботев имат ли пари в момента? Там тавана е 3000 евро нали? А при нас 15 000 лева. И кво се получава - те взимат една камара младежки национали, млади момчета с потенциал, които в бъдеще може и да струват доста пари, а ние ще градим отбор за бъдещото със свършили с футбола играчи, като Минев, Сърмов, Домо, Божи и т.н. Така че и с пари и без пари, немаш ли нещо там горе няма да стане работата! А при Гонзо там горе очевидно нема никой! Колкото беше голям, като футболист, толкова е и некадърен като ръководител!

Преди малко написах , защо се взимат такива играчи. Те работят по лесно с онези с компютърчетата :))).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 авг 2014 18:37

Долно уйно написа:Ако си обърнал внимание щеше да видиш, че все още мачовете им се решават от футболисти които ще ги напуснат до края на месеца, така че за тях ще говорим след това.

Да, все още мачовете им се решават от класните чужденци, няма спор за това. Въпроса е, че нали уж тая година щеше да е нулева, да градим отбор с мисъл за бъдещото, с юноши, млади момчета дрън-дрън и тем подобните гонзови глупости, а вместо това се привличат отдавна свършили с футбола играчи.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 04 авг 2014 18:40

zlobul написа:
Blue1914 написа:Аз поне за себе си съм решил- 1000% зад Гонзо, ако ще и да изпаднем от първата шестица! Дал ни е толкова хубави мигове- по-добре да се проваля той, отколкото някое ядящо баница доведено ко*****ле. ;) С Боримиров имат страхотни дългосрочни планове, обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Гонзо да назначи друг треньор, ако иска да не изхвърчи след няколко месеца. Добри-лоши, много трудно БГ-треньори се задържат начело на отбор повече от 1-2 години.

Що бе ? Предния път тоя се задържа цели 3 години . През това време Левски много надгради: Продадохме 4-ма в казан , постигнахме страхотен резултат на герена срещу онези , които пак се виждаха за първи път, преоткрихме Босна , Словакия и т.н. , за малко да станеме шампиони , ама съдиите ни режеха . Абе всичко беше наред. После Гонзо се махна и стана си е*а майката положението. Добре че пак се върна , че иначе Левски не е Левски без своя "гладиатор".

ПС: Господа цесекари започвайте от днес кампания за набиране на средства за два паметника в Борисовата градина. Единият на Тара , а другият на Гонзо.

Хайде стига сме хвърляли камъни. ;) Може пък и да е надградил повече от тебе, дето още се киприш с артикули с "лопатата". ;)

Като треньор показа израстване в Черно Море
Като спортен директор вече говори неща, които отдавна трябваше да бъдат направени, но изискват търпение, което по коментарите на някои тука е пределно ясно, че няма да му бъде предоставено. :oops:

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 18:41

terata написа:
Долно уйно написа:Ако си обърнал внимание щеше да видиш, че все още мачовете им се решават от футболисти които ще ги напуснат до края на месеца, така че за тях ще говорим след това.

Да, все още мачовете им се решават от класните чужденци, няма спор за това. Въпроса е, че нали уж тая година щеше да е нулева, да градим отбор с мисъл за бъдещото, с юноши, млади момчета дрън-дрън и тем подобните гонзови глупости, а вместо това се привличат отдавна свършили с футбола играчи.

Тера ,

изумяваш ме . Та ти си ми скачал най малко 5-10 пъти , когато заговорех (пишех) против Гонзо. В момента поведението ти е малко странно с оглед на концепцията в която вярваше. Какво е станало с теб, не мога да те позная. Сега всеки ли койтото плюе и хейтва Гонзо е провокатор и анти-левскар ? защото май станах много тук.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 авг 2014 18:44

Много ми е интересно като казва Гонзо, че не се е месил в работата на треньора досега, чие решение бе да се пуска като титуляр Сърмов, при положение че Мурсия едва ли го е наблюдавал, не е водил подготовка с него и имаше голям брой футболисти на неговия пост (в т.ч. и Балтанов)? Аз лично макар да съм разочарован от махането на Мурсия съм склонен да дам последен шанс на доверието си към Гонзо до 6-я кръг срещу Литекс - времето, което бе дадено на испанеца. Ако тогава няма чувствителна промяна в играта и не видя налагане на юноши - снемам на 100% доверието си към него.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 авг 2014 18:45

terata написа:

Гонзо не е човека който да оправи структурата в един клуб като Левски за тези неща с иска качество в мениджмънта, а той определено няма такива, само с юруш не става.
Гонзо го назначи Батков за да може мустака да удължи престоя си в клуба, а на Гонзо като кукувица му е изпила мозъла да се хваща на въдицата на адвоката сега да си сърба попарата.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 авг 2014 18:49

zlobul написа:
terata написа:

Тера ,

изумяваш ме . Та ти си ми скачал най малко 5-10 пъти , когато заговорех (пишех) против Гонзо. В момента поведението ти е малко странно с оглед на концепцията в която вярваше. Какво е станало с теб, не мога да те позная. Сега всеки ли койтото плюе и хейтва Гонзо е провокатор и анти-левскар ? защото май станах много тук.

Да, вярно е. Винаги съм подкрепял Гонзо, голям футболист и голям левскар... но въпроса е, че с постъпките си дотук вече просто не вярвам, че има възможностите да ръководи отбор, като Левски. С делата си той разочарова изключително много хора, които вярвахме безрезервно в него! Предишния му престой го оправдавам, неопитен, опита се да помогне не можа, хубуу... сега вече няма право на подобни грешки, а още по-малко да лъже най-нагло. Започна да ми пада в очите още след връщането на Минев, след това със Сърмов, ама вече с махането на Мурсия прекрачи границата! Няма как вече да продължавам да вярвам на подобен човек, който днес ти обещава и говори едно, на другата сутрин вече си е сменил мнението 100 пъти! Че то, реално каква е разликата между него и мустака? и единия и другият говорят едно, а после правят съвсем друго. Жалко за този голям играч!
Последна промяна от terata на 04 авг 2014 18:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 авг 2014 18:50

Да го еба в тандъра, Кратко Останич бил един от най-добрите треньори... Да се смея ли, да плача ли...
:evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 18:52

Rivaldo10 написа:Да го еба в тандъра, Кратко Останич бил един от най-добрите треньори... Да се смея ли, да плача ли...
:evil:

Вече и Ривалдо си е променил мнението. Браво брат , преди време искаше да ми скачаш на бой заради инджинера.
Едно "Извинявай" ще свърши работа в случая :))) все пак сме левскари.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 авг 2014 18:55

zlobul написа:
Вече и Ривалдо си е променил мнението. Браво брат , преди време искаше да ми скачаш на бой заради инджинера.
Едно "Извинявай" ще свърши работа в случая :))) все пак сме левскари.

[offtopic]Аз да ти скачам на бой заради Гонзо? Нещо си в грешка... Бил съм против псувните по негов адрес, сега също смятам, че са излишни, но да ти скачам чак пък на бой...[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”