Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот Rivaldo10 » 29 юли 2013 12:00

Batkoto написа:те агитките, затова са агитки, да бъдат малко по-горещи и да предприемат действия когато е нужно .. иначе редовите фенове е ясно, че само си ръкопляскат по трибуните. Но всеки един отбор има нужда от тези момчета с по-гореща кръв, които да вземат нещата в свои ръце, когато трябва ;)

Но да не си от тях, нали? Иначе съвети можеш да даваш по форумите, но реални действия към любимия ти отбор нямаш.
Хареса ти почупената сграда на БФС, но други ги съдиха. Добре, че ни е калпава държавата, че леко се отърваха. Сигурен съм, че същите тези очакват с нетърпение следващият ти съвет. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 юли 2013 12:04

както казах малко са ми в повечко годините, че да съм в агитката .. пък и съм малко далечко, но това не пречи да изказвам мнение нали, форумите са затова :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 юли 2013 12:06

onegavon написа:Сградата е символ на злото узурпирало българския спорт. Това е най- долната и корумпирана федерация.С незаконен изпълком бъкан от олигарси подкрепяни от фиктивно създадени нефункциониращи клубове.Знаеш ли колко клуба членуват във БФС и колко от тях развиват спортна дейност.

Странно ми се вижда да ги защитавате или може би за вас те са наистина едни милеещи за обществения интерес спортни деятели?Които безкористно работят за каузата на българския футбол.
На всички е ясно, че БФС не е чисто. Но точно вие да грачите срещу него, е доста странно.
Откога пък вие станахте "милеещи за общесвения интерес спортни деятели"?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 юли 2013 12:15

Batkoto написа:както казах малко са ми в повечко годините, че да съм в агитката .. пък и съм малко далечко, но това не пречи да изказвам мнение нали, форумите са затова :idea:

Да де, това казвам и аз! Други да действат, ти ще се перчиш и заяждаш по форумите. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 юли 2013 12:19

не се перча, виж подигравките си ги заслужавате ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 29 юли 2013 13:50

Тука сериозно:
Не искам да ви се меся, но отстрани изглежда малко странна цялата работа относно бойкота ви. Ако трябваше феновете ви да бойкотират то трябваше да е след този мач поне, а не на старта на първенството. Не е нормално да имате нов треньор, Наско да се е върнал с големи обещания, 100 годишнина..... и изведнъж бойкот и празни трибуни в Пловдив на старта :!: :?: Ако имаше публика в Пловдив след гола футболистите ви щяха да се надъхат и да вложат енергията в доказване, а не като Родригес да влага нерви и да ходи да се блъска, защото няма пред кой да си покаже радостта след гола. И вие да сте футболисти и вас ще ви налегне апатията като гледате празният сектор. Така, че за първият кръг и публиката има известен процент вина.
И ако за първия кръг феновете имат малка вина то вчера имате много голяма. Не знам каква психика трябва да има футболист да играе и феновете му да стоят безмълвни като МУМИИ цял мач, а после и да те изкарат виновен, че си играл без хъс. Че не стават за чеп е вярно, ама и вие допринасяте много за това да се досринат психически. И най-странното е, че си го изкарвате на футболистите, а фенклуба ви излиза с някакви пресконференции от офиса на клуба и никога не споменават Батков и ли Сираков например, без конкретни искания, което е супер странно..
Не знам за футболистите, ама така ще си изгоните и малкото останала публика, а от това губим всички в България.

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 29 юли 2013 17:52

samatoranaga написа: Ако имаше публика в Пловдив след гола футболистите ви щяха да се надъхат и да вложат енергията в доказване.. .

Кажи честно ли го мислиш, някакъв опит за ирония ли е или просто от жегата навън :roll:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 юли 2013 18:08

[offtopic]Стига спам в темата момчета и момичета ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 юли 2013 14:19

Хубаво би било да се спре с този бойкот. Вижда се, че от него не следва нищо добро, а дори напротив-влошават се нещата.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 юли 2013 14:54

plamenst7 написа:Хубаво би било да се спре с този бойкот. Вижда се, че от него не следва нищо добро, а дори напротив-влошават се нещата.

Нещата се влошават от 2008, а тогава имахме публика.
[center]1914[/center]

Върни се в “Левски”