Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 02 авг 2011 13:13

Не мога да се съглася приятелю ! ...
Не е редно да пречисляваме всеки, който критикува отбора ( а след продукцията която изнесохме срещу словаците на "Герена" си е напълно заслужено ) ... Към противниците на Левски !

Когато критиките са основателни и справедливи, когато това, което критиците казват за отбора си е самият факт, невиждам защо трябва да им се нахвърляме !?

Нито Сираков ( който на мен лично страшно ми е паднал в очите ) ... Нито Вуцов Старши викат:
Уууу, долу "Гонзо" ! Или пък: "Да се маха, тоя не става" !

Мисля си, че критиките им са основателни, а особено анализа на Вуцата си е много на място.
Въпреки, че и той е привърженик на тактиката тип - "А ШЪ СЪ бийм, а ШЪ СЪ борим" ! ...
Та ми е малко странно, че говори за безидейност в атака ...

Казвам го понеже допуснахме две грешки и ни вкараха един гол. В предишни години от 1 грешка сме получавали все едно два гола и лошото е, че не ги връщахме тези два гола, а се гипсирахме.
Аз съм от тези, които са на мнение, че Спартак Търнава не са слаб отбор и са научени футболисти - да не говорим, че са сработени като тим, а ние имаме нов треньор и много нови имена. Непоемането на риск от страна на Гонзо, за мен бе по-правилната тактика.
Замисълът на Любо - атака от първата минута щеше да успее. Срещу Видима или Ботев Враца, но отсреща бе шампиона на Полша, който бе дошъл да открадне нещо преди реванша в Полша. Видяхме какво стана.
Не подценявайте Спартак. Ние не им позволихме да играят играта си. Това е, според мен.
Та затова не мисля, че не сме готови за Европа. Ако играем с главата си, а не в стил "грабвайте телата" всеки, който ни подцени ще сбърка.
Грозният футбол, за съжаление, днес е "правилният футбол". Отминаха романтичните времена на играта.
Как Интер и Моу щяха да отстранят Барса иначе? Нямаше друг начин.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2011 13:37

Мисля, че на всички ни стана ясно ( поне на тези, които що годе имаме някаква представа от тактика ) ... Какъв беше замисъла на "Гонзо".
Обаче просто беше изпълнен ужасно !

Не съм сигурен, че футболистите спазиха в голям % указанията на Иванов.
Не вярвам указанията да са били - центриране и бързо отърваване от топката, като целта беше Дани Младенов и Цветков, които обаче не са едри и мощни играчи за да могат да се борят за спорни високи и полувисоки топки с бранителите на Търнава ...

Просто замисъла на начина на игра, който Гонзо е искал, не се получи ...
Лошото е, че той не коригира нещата още след 15-20 мин. когато вече беше ясно, че така няма да стане ...

И аз имам надежди, че нещата ще се подобрят, дори с Г. Иванов начело, но не съм сигурен, дали ще успеем да се впишем във времето ...
Търнава трябва да бъдат отстранени на всяка цена, за да има шанс отбора да се докаже в един сериозен етап в Европа, срещу предполагам доста солиден съперник ! ;)

Навит съм даже да се класираме за плейофа с възможно най грозната игра ! ... :lol:
Но след това, аз лично ще очаквам привлекателен, комбинативен и бърз футбол, какъвто подобва на Левски !
Пинизчийските- изчаквателни тактики са присъщи на един друг софийски отбор ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 02 авг 2011 19:42

Пинизчийските- изчаквателни тактики са присъщи на един друг софийски отбор ...

това е така, но след напускането на Гара и Жо нямаме играчи за зрелищен футбол. Те придаваха скорост, Гарата мощ и мачкане и философията беше ще пуснеме гол или два ама ще вкараме поне един повече. Това води до емоции, зрелищен футбол, късане на нерви :) който не винаги е печеливш.

С тези играчи Гонзо правилно се е ориентирал, ще се търси прагматичен стил, здрава защита и победи с 1-0, 2-1. Арш дано продължи така ...нека вкарва от 2 положения едно + дозатягане на защитата и нещата може и да се получат.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2011 20:04

metodito написа:
milen.hristov написа:

Колкото повече са срещу нас, толкова сме по-силни. Вдругиден се надявам да натрием сираковият нос, а ако влезем в групите ще има масови самоубийства направо! :mrgreen:
Само заради това искам да влезем в групите (предвид евентуалните съперници обаче и нашият късме да изтегляме все късата клечка... :roll: ), за да видя как се самоизяждат от яд някакви псевдоспециалисти.

metodito, я си помисли сериозно дали само заради това искаш да влезем в групите на ЛЕ?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 авг 2011 20:26

metodito написа:
milen.hristov написа:
"За мен централната двойка бранители Йордан Милиев и Иво Иванов не отговаря на целите на клуба. Категорично това е най-слабото звено на Левски. Шведа (Ларс Рисп) е рано да го коментирам, трябва да минат няколко мача", сподели още легендата на Левски.

С това съм съгласен абсолютно! Двойката Милиев - Иванов ни изяжда главата, но с другото не съм съгласен - че нямаме отбор за Европа. Пиша и Вуцата към противниците на Гонзо. Колкото повече са срещу нас, толкова сме по-силни. Вдругиден се надявам да натрием сираковият нос, а ако влезем в групите ще има масови самоубийства направо! :mrgreen:
Само заради това искам да влезем в групите (предвид евентуалните съперници обаче и нашият късме да изтегляме все късата клечка... :roll: ), за да видя как се самоизяждат от яд някакви псевдоспециалисти.

А прочетели,че това мнение няма нищо общо със Сираков,коментарът е на Иван Вуцов. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 02 авг 2011 20:55

milen.hristov написа:... сподели още легендата на Левски.

Не станаха ли много легендите на "Левски"? Девалвация...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2011 08:48

"Календар: През 2003 г. Левски завършва 1:1 с Ипсуич
Левски завършва 1:1 с носителя на Kупата на УЕФА за 1981 г. Ипсуич на неговия стадион “Портмън Pоуд” в контролен мач. Голът за Левски е дело на Омониго Темиле."
Някой спомня ли си този мач?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 авг 2011 08:54

wilge написа:
metodito написа:
milen.hristov написа:

Колкото повече са срещу нас, толкова сме по-силни. Вдругиден се надявам да натрием сираковият нос, а ако влезем в групите ще има масови самоубийства направо! :mrgreen:

metodito, я си помисли сериозно дали само заради това искаш да влезем в групите на ЛЕ?

Не, разбира се. Въобще няма да помня тези, които чакат "Левски" да се провали.
Искам да влезем, понеже смятам, че мястото ни е там и независимо от жребият (евентуално, ако прескочим плейофите) за групите, имаме отбор да се равни с всеки европейски клуб от ЛЕ.
И ЛЕ без нас, няма да ми е интересна толкова.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 авг 2011 10:15

metodito написа:Искам да влезем, понеже смятам, че мястото ни е там и независимо от жребият (евентуално, ако прескочим плейофите) за групите, имаме отбор да се равни с всеки европейски клуб от ЛЕ.
И ЛЕ без нас, няма да ми е интересна толкова.

Айде нека да не е с всеки европейски клуб от ЛЕ :lol: :lol: :lol:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 авг 2011 10:36

blue avalanche написа:"Календар: През 2003 г. Левски завършва 1:1 с Ипсуич
Левски завършва 1:1 с носителя на Kупата на УЕФА за 1981 г. Ипсуич на неговия стадион “Портмън Pоуд” в контролен мач. Голът за Левски е дело на Омониго Темиле."
Някой спомня ли си този мач?

Пфу. :) За първи път го чувам.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”