Не мога да се съглася приятелю ! ...
Не е редно да пречисляваме всеки, който критикува отбора ( а след продукцията която изнесохме срещу словаците на "Герена" си е напълно заслужено ) ... Към противниците на Левски !
Когато критиките са основателни и справедливи, когато това, което критиците казват за отбора си е самият факт, невиждам защо трябва да им се нахвърляме !?
Нито Сираков ( който на мен лично страшно ми е паднал в очите ) ... Нито Вуцов Старши викат:
Уууу, долу "Гонзо" ! Или пък: "Да се маха, тоя не става" !
Мисля си, че критиките им са основателни, а особено анализа на Вуцата си е много на място.
Въпреки, че и той е привърженик на тактиката тип - "А ШЪ СЪ бийм, а ШЪ СЪ борим" ! ...
Та ми е малко странно, че говори за безидейност в атака ...
Казвам го понеже допуснахме две грешки и ни вкараха един гол. В предишни години от 1 грешка сме получавали все едно два гола и лошото е, че не ги връщахме тези два гола, а се гипсирахме.
Аз съм от тези, които са на мнение, че Спартак Търнава не са слаб отбор и са научени футболисти - да не говорим, че са сработени като тим, а ние имаме нов треньор и много нови имена. Непоемането на риск от страна на Гонзо, за мен бе по-правилната тактика.
Замисълът на Любо - атака от първата минута щеше да успее. Срещу Видима или Ботев Враца, но отсреща бе шампиона на Полша, който бе дошъл да открадне нещо преди реванша в Полша. Видяхме какво стана.
Не подценявайте Спартак. Ние не им позволихме да играят играта си. Това е, според мен.
Та затова не мисля, че не сме готови за Европа. Ако играем с главата си, а не в стил "грабвайте телата" всеки, който ни подцени ще сбърка.
Грозният футбол, за съжаление, днес е "правилният футбол". Отминаха романтичните времена на играта.
Как Интер и Моу щяха да отстранят Барса иначе? Нямаше друг начин.