Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот tatusindo » 31 юли 2019 11:15

Warped написа:Такава защита на треньор и такова искане на доверие не съм виждал от мисля при Гонзо така се молеха на 3-4 години да се развие :lol:

А ти какво против имаш спрямо Хуби ???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 юли 2019 11:15

TristaNNN написа:
tatusindo написа:Между другото Кабрала още е свободен агент ..... В последните години Левски не е имал по-класно крило ....

Мда, затова още е свободен агент, тъкмо 'щото е най-класното крило. :lol:

Или защото е алчен ???
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 31 юли 2019 11:19

Аз пък мисля, че трябва да се даде шанс на Нашименто. Когато играеше показваше не лоши неща. И накрая заради една дузпа го съсипаха. Влезе в края на продълженията без да усети атмосфера и т.н. и дай да бие най-важната дузпа за сезона. Колкото и да го харесвате, това си беше грешка на Славиша и само на Славиша. Вратар се сменя за дузпи, но флангови футболист не.

Миланов - Каргас - Холмар - Горанката
Тиам - Рейш
Нашименто ( Мазурек )
Стаси ------ ПаУлинката
Стаси 2 :)

И ги трепем. Айде със здраве.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2019 11:33

capnclive написа:... Вратар се сменя за дузпи, но флангови футболист не.

:? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 31 юли 2019 11:36

TristaNNN написа:

Та така де. Аз от 8 години, в които играех футбол ( като вратар ), съм бил сменян ( ваден и пускан ) специално за дузпи, но никога някой да я бие в последната минута.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2019 11:59

capnclive написа:
TristaNNN написа:

Та така де. Аз от 8 години, в които играех футбол ( като вратар ), съм бил сменян ( ваден и пускан ) специално за дузпи, но никога някой да я бие в последната минута.

Възможно е да си играл футбол и 10 години, ама май само на компютърна игра, щом не правиш разлика между флангови и полеви футболист. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 31 юли 2019 12:01

Три неща относно Мариани:
1. Такава оферта отбор като Левски в сегашното си състояние и футболист като Мариани не могат да откажат. Просто обективно е невъзможно.
2. Мариани е един от малкото, които показа израстване по време на престоя си в Левски. Разбира се, не е най-великият футболист, но не може да се отрече, че носи отбора в началото на сезона.
3. Много трудно ще му намерим заместник, който да поеме щафетата със същия успех. За Мазурек ще се въздържа от коментар, докато не го гледам няколко мача.
Това са реалностите, всякакви приказки тип 'не можем да го пуснем!' или 'Мариани е слаб, можем без него!' са просто крайности.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 юли 2019 12:23

Нищо чудно отказът на Мариани от онази премия да е бил обвързан с продажбата му. Вероятно със заплатата си товари бюджета на клуба и логичното е да се разделите с него при удобна възможност. Очаквам същото да се случи и с Холмар, освен ако не се навие на драстично намаление на заплатата. По спомени бе около 30к евро на месец.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 31 юли 2019 12:30

Corwin написа:Три неща относно Мариани:
1. Такава оферта отбор като Левски в сегашното си състояние и футболист като Мариани не могат да откажат. Просто обективно е невъзможно.
2. Мариани е един от малкото, които показа израстване по време на престоя си в Левски. Разбира се, не е най-великият футболист, но не може да се отрече, че носи отбора в началото на сезона.
3. Много трудно ще му намерим заместник, който да поеме щафетата със същия успех. За Мазурек ще се въздържа от коментар, докато не го гледам няколко мача.
Това са реалностите, всякакви приказки тип 'не можем да го пуснем!' или 'Мариани е слаб, можем без него!' са просто крайности.

Напълно споделям, но е твърде пресилено да се каже че носи отбора на гърба си.Почти всека топка минава през него, няма да отваряме дума за центриранията му - просто вкара доста голове, така както Яблонски в добрата си форма и от тук доста фенове му определиха водеща роля.
Вярно е че след вратаря, плеймекъра е най-важната фигура в един отбор, но смятам че няма да сме свидетели на подобен драматизъм, какъвто повече прогнозират???????????

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 31 юли 2019 12:31

ikar написа:
Corwin написа:Три неща относно Мариани:

Напълно споделям, но е твърде пресилено да се каже че носи отбора на гърба си.Почти всека топка минава през него, няма да отваряме дума за центриранията му - просто вкара доста голове, така както Яблонски в добрата си форма и от тук доста фенове му определиха водеща роля.
Вярно е че след вратаря, плеймекъра е най-важната фигура в един отбор, но смятам че няма да сме свидетели на подобен драматизъм, какъвто повече прогнозират???????????

Всъщност даде добър пример. Яблонски вкарваше, не го продадохме, формата му спадна и си отиде без пари...

Върни се в “Левски”