Warped написа:Такава защита на треньор и такова искане на доверие не съм виждал от мисля при Гонзо така се молеха на 3-4 години да се развие
А ти какво против имаш спрямо Хуби ???
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Warped написа:Такава защита на треньор и такова искане на доверие не съм виждал от мисля при Гонзо така се молеха на 3-4 години да се развие
TristaNNN написа:tatusindo написа:Между другото Кабрала още е свободен агент ..... В последните години Левски не е имал по-класно крило ....
Мда, затова още е свободен агент, тъкмо 'щото е най-класното крило.
capnclive написа:... Вратар се сменя за дузпи, но флангови футболист не.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:capnclive написа:... Вратар се сменя за дузпи, но флангови футболист не.
![]()
![]()
![]()
![]()
capnclive написа:TristaNNN написа:capnclive написа:... Вратар се сменя за дузпи, но флангови футболист не.
![]()
![]()
![]()
![]()
Та така де. Аз от 8 години, в които играех футбол ( като вратар ), съм бил сменян ( ваден и пускан ) специално за дузпи, но никога някой да я бие в последната минута.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Corwin написа:Три неща относно Мариани:
1. Такава оферта отбор като Левски в сегашното си състояние и футболист като Мариани не могат да откажат. Просто обективно е невъзможно.
2. Мариани е един от малкото, които показа израстване по време на престоя си в Левски. Разбира се, не е най-великият футболист, но не може да се отрече, че носи отбора в началото на сезона.
3. Много трудно ще му намерим заместник, който да поеме щафетата със същия успех. За Мазурек ще се въздържа от коментар, докато не го гледам няколко мача.
Това са реалностите, всякакви приказки тип 'не можем да го пуснем!' или 'Мариани е слаб, можем без него!' са просто крайности.
ikar написа:Corwin написа:Три неща относно Мариани:
1. Такава оферта отбор като Левски в сегашното си състояние и футболист като Мариани не могат да откажат. Просто обективно е невъзможно.
2. Мариани е един от малкото, които показа израстване по време на престоя си в Левски. Разбира се, не е най-великият футболист, но не може да се отрече, че носи отбора в началото на сезона.
3. Много трудно ще му намерим заместник, който да поеме щафетата със същия успех. За Мазурек ще се въздържа от коментар, докато не го гледам няколко мача.
Това са реалностите, всякакви приказки тип 'не можем да го пуснем!' или 'Мариани е слаб, можем без него!' са просто крайности.
Напълно споделям, но е твърде пресилено да се каже че носи отбора на гърба си.Почти всека топка минава през него, няма да отваряме дума за центриранията му - просто вкара доста голове, така както Яблонски в добрата си форма и от тук доста фенове му определиха водеща роля.
Вярно е че след вратаря, плеймекъра е най-важната фигура в един отбор, но смятам че няма да сме свидетели на подобен драматизъм, какъвто повече прогнозират???????????
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта