Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2011 14:10

Между другото днес на В.Левски 53 имаше опашка за карти, но билети имаше купища :cry: май не вървят много добре.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 юли 2011 14:19

Оф. Аз май утре ще отида да си зема. Предполагам, че ще продължат да продават карти?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 юли 2011 14:27

И аз утре ще си взимам карта от Герена :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2011 14:27

карти и преди мача ще продават, но аз един път се прекарах така да си взимам 1 час преди мача и е .... чакане, чакане.
Те една карта към 3-5 мин я гласят...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 юли 2011 14:29

Thsmith написа:карти и преди мача ще продават, но аз един път се прекарах така да си взимам 1 час преди мача и е .... чакане, чакане.
Те една карта към 3-5 мин я гласят...

Е то на Васил Левски не би трябвало да има голяма опашка. Голямата предполагам ще е на Герена...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2011 14:39

a на Васил Левски незнам до колко ще продават... на Герена ще го правят докато почне мача.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2011 16:09

magga написа:
Ок понеже си първият който реши да пише като човек ще ти отговоря :) Аз за моментното състояние на отбора дума не съм казал !!! Просто се чудя защо Арш беше рекламиран като заместник,Гонзо говореше колко добре играе и в един момент се появява някаква информация,че сигурно няма да е титуляр,може да е вярна,може и да не е !!! Дембеле в контролите колко гола имаше ? Гласуваха ли му доверие ? Гласуваха му !! За момчетата,които изброи съм безкрайно резервиран,защото помня когато ЦСКА направи селекция с играчи от Ботев,Пирин и Сливен какво стана,дано да бъркам,но не може Левски да привлича играчи от10,12 в първенството и това да са основни играчи - ОК млади са някои от тях може да се развият,но ако им се даде шанс,НО ако тези са млади защо не си запазим и наши юноши и не налагаме тях ? Райков дали е по-добър от Тонев не знам,защото Тонев е играл 10 мин за Левски ... Тевия,който беше взет с опцията да е новия Ричард има ли 45 мин за Левски ? Ей сега четох,че Гонзо е казал,че няма план за Левски !!! Значи взимаме играчи и година за година ? Кой голям отбор прави така ? Аз ако сбъркам и зимата Левски е играл в ЛЕ,първи е в шампионата и играе за купата ще съм първият,който си е признал,че е сбъркал !! Но за мен Левски трябва да има ясна концепция за бъдещето,добра школа,която всука година да дава един-двама играчи на отбора,качествени чужденци и по-малко хора във форумите и повече на стадиона :) А и впрочем вече имам билети,а вие ???

Относно юношите ни, политиката ни няма да се промени предполагам, поне докато Батко е на кормилото или до момента в който спре да се интересува толкова много от чисто футболни неща, седне в ложите гледа си кефа и само дава пари (почти никой нямаше да го "храни", ако прави това). Билет, нямам. Не вярвай на вестниците. Сплетни, изкривяване на думи и жълтини само има в тях. Аз например посещавам само този форум и понякога само цъкам гонгбг. От време на време се зачитам по goal.com,но и там ако не пресявам, за що трансфери пишат... Но, когато е сигурно, пишат "Финализиран", другите знаеш, че са ала-бала. Имат забавни редакционни материали и тях чета най-вече, но българска преса - тцъ!
И както казах, не вярвам, че политиката относно налагане на наши кадри ще се промени. Единствен Мъри рискува... и спечели. Другите не го направиха и загубиха. Щом не си вадят изводите - тяхна си работа. А и нямам идея какво точно става в школата и дали нивото на подготовка на малките е такова, каквото е било преди 6-7 години.

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 31 юли 2011 16:48

Изображение

Гледайте какво прави Иво Главата ,докато е контузен.Вместо да си подобрява формата тоя се пързаля... :evil:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 31 юли 2011 16:52

george_speed75 написа:Изображение

Гледайте какво прави Иво Главата ,докато е контузен.Вместо да си подобрява формата тоя се пързаля... :evil:

Ха-ха-ха, уникално е.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 юли 2011 17:00

george_speed75 написа:Гледайте какво прави Иво Главата ,докато е контузен.Вместо да си подобрява формата тоя се пързаля... :evil:

Защото знае,че ще е резерва на Рисп!!!

Върни се в “Левски”