Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 19 ное 2021 15:12

damyanov1963 написа:
BRF написа:
Eminem написа:
BRF написа:Златна обувка,Голмайстор на КНК това са международни награди постигнати с екипа на ЦСКА!
Иначе да,Божинката идеално с вписва като идол за вас!

Вие си присвоявате златната топка и въобще цялата му кариера в Барселона. Като ви чете, човек ще си помисли, че с ЦСКА е постигнал успехите му в Испания.

ЗЛАТНА ОБУВКА дава се на най-добрия голмайстор в Европо-38 гола взе я заедно с Уго Санчес от Реал Мадрид!
Кариарата на Ицо в ЦСКА е достатъчно добра,че да се налага да се присвоява нещо!

Само дето го присвоихте от Хеброс Харманли да си изкарал казармата при вас, пък той след години разказваше по БНТ на Марта Вачкова и кукувците, че не знаел как се държи пушка.

А въпросния Киро Миланов от къде е?А Наско Раев?Да спра до тук нали?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 ное 2021 15:14

Жалки сте като цяло и ще си пукнете от злоба!Нали един от вас обясняваше,че бил забравен и никой не го знаел?Само дето Меси ви обясняваше ,че се е учил от него,сега и Алвеш ,че взима този номер в негова чест?!Леко с жлъчките,Петър Чех и той си спомни за гондзалина,всичко е точно!

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 19 ное 2021 15:16

Има огромна разлика между това да си добър човек (най-общо казано) и да си добър футболист. Стоичков беше добър футболист и толкова. Докато Ристо Кюрда-Безродника е вцепеняващо неблагодарен боклук и помияр, който продължава да шокира с простотия, където и да се появи, какво и да направи или каже.

Това само го оставям тук за освежаване на паметта на оранжевите фатмаци, които си живеят в миналото. "Прозрения" на идола им:

Е, какъв е Димитър Пенев – един от всичките треньори. Това е Димитър Пенев. Един от многото, които съм имал. С тази разлика, че покрай нас стана треньор.

България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо

Та съвсем разбираемо и оранжевите фатмаци имат същите разбирания и поведение като на идола им. Жалка пасмина...

https://topsport.bg/bg-football/stoichkov-balgariya-nishto-ne-mi-e-dala-nyama-da-se-varna.html
https://gong.bg/bg-football/nacionalen-tim/interview/stoichkov-bylgariia-ne-mi-e-dala-nishto-24799
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 ное 2021 15:23

На Ицо подуянци никога няма да му простят ... ;)
Изображение
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 ное 2021 15:50

BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
Eminem написа:
BRF написа:Златна обувка,Голмайстор на КНК това са международни награди постигнати с екипа на ЦСКА!
Иначе да,Божинката идеално с вписва като идол за вас!

Вие си присвоявате златната топка и въобще цялата му кариера в Барселона. Като ви чете, човек ще си помисли, че с ЦСКА е постигнал успехите му в Испания.

ЗЛАТНА ОБУВКА дава се на най-добрия голмайстор в Европо-38 гола взе я заедно с Уго Санчес от Реал Мадрид!
Кариарата на Ицо в ЦСКА е достатъчно добра,че да се налага да се присвоява нещо!

Само дето го присвоихте от Хеброс Харманли да си изкарал казармата при вас, пък той след години разказваше по БНТ на Марта Вачкова и кукувците, че не знаел как се държи пушка.

А въпросния Киро Миланов от къде е?А Наско Раев?Да спра до тук нали?

Нашият Гунди, за разлика от вашия Ицо си е рожба на Левски, иначе не спирай до тук, напиши и за Жеков, Пл.Марков, Джони Велинов, Георги Денев, Божил Колев, Димитър Пенев...
Съжалявам но работното ми време свършва и не мога да ги изредя всичките :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 ное 2021 16:10

miro_rz написа:
W84me написа:
damyanov1963 написа:
realno написа:
damyanov1963 написа:Има ли нужда България от президент с почти 10 000 лв. заплата(че и от вицетакъв) и каква е неговата роля, освен да е говорител на Републиката и то само когато стане нещо, без да може да го промени?

Олицетворява обединението на нацията срещу Шайката ГЕРБ и ДПС. ;)

Ясно, за това през три месеца ще си правим избори.

Ще правим избори, само да не е Буци и ГРОБ. Всъщност избори на 3 месеца излизат по-евтино от 1 месец кражби на ГРОБ.

[offtopic]Как са цените на сафрида и чернокопа? Онзи ден бяха съответно по 4 и 5лв в бургаско!
Утре съм във Варна.[/offtopic]

6-7 лева. Варна все пак е голям град.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 ное 2021 16:11

Тези у студиото на БосфорТВ, много им е смешничко нещо :)

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 ное 2021 16:15

Klaus_GT написа:Има огромна разлика между това да си добър човек (най-общо казано) и да си добър футболист. Стоичков беше добър футболист и толкова. Докато Ристо Кюрда-Безродника е вцепеняващо неблагодарен боклук и помияр, който продължава да шокира с простотия, където и да се появи, какво и да направи или каже.

Това само го оставям тук за освежаване на паметта на оранжевите фатмаци, които си живеят в миналото. "Прозрения" на идола им:

Е, какъв е Димитър Пенев – един от всичките треньори. Това е Димитър Пенев. Един от многото, които съм имал. С тази разлика, че покрай нас стана треньор.

България ли? България нищо не ми е дала като държава. България какво ми е дала на мен? Нищо

Та съвсем разбираемо и оранжевите фатмаци имат същите разбирания и поведение като на идола им. Жалка пасмина...

https://topsport.bg/bg-football/stoichkov-balgariya-nishto-ne-mi-e-dala-nyama-da-se-varna.html
https://gong.bg/bg-football/nacionalen-tim/interview/stoichkov-bylgariia-ne-mi-e-dala-nishto-24799

Като ти чета клетвите и разбирам че си един много добър човек :) . Стоичков беше гениален футболист ,а дали е добър човек може да каже само семейството му,няма как да го оценяват разни анонимници.За теб ще кажа че си представителна извадка на фен на Левски,ти ще прецениш дали това е похвала или обида :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 ное 2021 16:38

Kotooshu написа:Тези у студиото на БосфорТВ, много им е смешничко нещо :)

Изображение

Да се знае! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 ное 2021 16:40

peliforewer написа: а дали е добър човек може да каже само семейството му

Адски неадекватно изказване!
И за теб ще кажем, че си представителна извадка на припочетата.

Върни се в “Левски”