Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот Tommi » 04 авг 2014 00:02

terata написа:Ми няма проблем, че е допуснал "малка" управленска грешка. Ето, сега с уволнението на Мурсия и заставането начело на Левски и като треньор я поправя... нЕма лошо. Само че, в следващите 3 кръга ако отбора не е записал пълен актив от 9 точки и не е заиграл поне като Борусия Дортмунд очаквам да поправи и следващата си "малка" управленска грешка и да ни отърве от присъствието си!!!

Имах предвид твърдото обещание, което даде преди 2 месеца, а не назначаването на Мурсия. Към онзи момент си беше добро решение да вземе испанеца.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Re: Пепе изкара 55 дни, Гонзо е треньорът на "Левски"

Мнениеот nikiobicata » 04 авг 2014 00:03

balef написа:Гонзо не се излагай а тръгвай за Бургас веднага и без Херо не се връщай в София !
Единствено и само Херо като старши треньор на Левски може да изгради отбор !!!

Какъв Херо какви 5 лв.?! Пич ти не разбра ли че той не иска да дойде?! Знаеш ли защо? Ще ти дам един пример... ти ако си търсиш работа и разбереш, че в еди си кой офис има отворена позиция, но за последната 1 година са уволнени 10 човека, ще идеш ли да кандидатсваш за това място? Мислете с главите си!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Пепе изкара 55 дни, Гонзо е треньорът на "Левски"

Мнениеот bobo_13 » 04 авг 2014 00:13

То и без това Гонзо доведе една камара катили - Сърмов, Гаджев, Домо, Минев, Меси....жалко, ако е мъжкар ще си подаде оставката. Провал със селекцията, провал като мениджър с избора на треньор.....във всяка една нормална фирма това означава "шут в г.за"
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 авг 2014 01:07

Като излезе тая анкета, "Подкрепяте ли Г.Иванов отново в Левски?", гласувах с "да". Ако може, да ми се промени гласа на "не", моля.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 авг 2014 01:40

Не мога да ти променя гласа, пич, но аз не съм гласувал, така че веднага боцнах едно "не" от твое име. Пиши го от тебе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Milkoy
Контакти:

Гонзо - съвременен Д. Общи или странните паралели с Левски

Мнениеот Milkoy » 04 авг 2014 01:44

Замислих се колко общи неща има между двете личности Гонзо и Димитър Общи. Знам, че темата ще се залее със спам, после ще я слеят с фен-темата на Гонзо, но все пак реших да споделя. Всяка година си казвам, че няма как в Левски да вземат по-грешно решение и те всеки път ме опровергават. Този път го направи, последния, който сякаш все още имаше някакъв кредит на доверие сред феновете - не говоря за лумпените, а за истинските фенове. Доверие, което изчерпа само с няколко действия. Дори само с това, че не удържа на думата си. Но да се върнем на паралелите - и двете личности са известни с това, че са 'мъжкари', смели и доблестни, дори до безразсъдство. И двамата имат амбиции да управляват, да са начело, но и двамата нямат качества за това. И двамата вярват в Левски - единия в личността, другия в отбора. И в крайно сметка и двамата вредят на Левски - в единия случай фатално, в другия - времето ще покаже.

Гонзо, не знам дали заради личните ти амбиции или за нещо друго, но в този момент ти разруши цялото достойнство, което беше градил с години. И ти, като Общи - предаде Левски, без да разбереш, заради егото си и глупостта си. Но и ти ще го отнесеш, преди Левски, също като Общи.

scot

Re: Гонзо - съвременен Д. Общи или странните паралели с Левски

Мнениеот scot » 04 авг 2014 02:18

аз па Ви се чудем на левскарчетата.
Ясно е кво става в отбора. Батков коли и беси. И му требват изтривалки, които да ПОЕМАТ ВИНАТА И НЕГАТИВИТЕ ОТ НЕГОВИТЕ РЕШЕНИЯ.
Тоя мач, с гонзо начело вече сте го играли. "Ние сме едни съидейници".....
Беше катастрофа, обаче си направихте сериал на ужасите и в момента му прожектирате продължението.
Батков вън. Аз не давам втори шанс на провалил се управник. На всичкото отгоре таз управленска персона си има клакьори и бушони из публиката и медиите.
А Вие, истинските левскари, чекайте отбора да заиграе. Може, ама първо требе: Борат на сапун и БФС взривено.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 04 авг 2014 02:24

Тоя комунист Батков ни разказа играта .......

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 04 авг 2014 02:44

В последните години в "Левски" се взимат много слаби управнически решения. Батков ще си остане една марионетка, неспособна да създаде постоянство и сигурност в клуба. А Гонзо просто е прекалено тъп, за да бъде управник. :| Като цяло, проблемът се крие в хората, заобикалящи отбора, повечето лумпени. Ултраството и безразсъдната фенщина бавно погубват. Какво се случи с Ивайло Петев?

Трябва да се промени цялостната атмосфера при феновете и клуба ще се подобри :!: Защо не се наказват многобройните лумпени в София Запад ?? Защо винаги витае усещане за агресия, насилие и простотия? :?:
"Левски" ще бъде оправен не от глупавите, а от умните и културните !! От тези с тактика и идеи за развитие на клуба, не от дребни мошеници. С бой и викове няма да се подобри нищо, нужна е МИСЪЛ. :idea: Трябва да се предложат реформи, нови идеи. Няма да стане само с протести и заплахи ;)

"Левски" цикли от доста време насам и не виждам как назначаването на Гонзо като треньор ще промени нещо в общата картинка. Толкова ли не може да се измисли ясна стратегия за клуба, защо цари такъв хаос :?:
Отговорете ми, ако можете. ;)
Последна промяна от Долгопол на 04 авг 2014 03:02, променено общо 2 пъти.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 04 авг 2014 02:50

Не Гонзо е проблемът ви има много да се бърка още в паницата докато се поизбистрят нещата , аз съм пристрастен да като треньор на Черно море Гонзо ме накара да му стана фен макар , че го ненавиждах но пак ви казвам огледайте се добре преди да сочите с пръст !

Върни се в “Левски”