metodito написа:magga написа:Ок,вие си говорете,а аз ще бъда на стадиона и само да питам какво ми е на правописа ??? И да аз не разбирам от футбол за разлика от всеки друг българин,аз просто гледам и си правя заключенията за мене си

Странно къде отидоха всички в този форум,които имаха различно мнение от хората които ме оплюха по-горе ... Явно просто са се отказали да влизат в диалог с вас

По видими причини

Добре, човек. Въз основа на какво правиш заключенията си за моментното състояние на "Левски"? На базата на резултатите в предсезонната подготовка? Не е сериозно, magga. Изчакай първият ни мач. Ако си прав и е така, както го пишеш, ще го призная. С оглед на новите попълнения и особено това, че Гонзо търси решение за промяна в дефанзивен план с привличането на Рисп и Старокин, а защитата ни изяде главата последните два сезона, аз съм по-скоро оптимист, но може и да бъркам. Да не забравяме трима! атакуващи футболисти по крилата, като Райков, ако не се гипсира като Жоро Христов и Иво Иванов от отговорността да си титуляр в "Левски" е бъдещето на отбора. Да не забравяме и Башлиев, а също и Димов на когото не му даваха толкова шанс. Арш няма да е като Дембеле е ясно, но да е наполовина добър ще е супер. А, и не съм убеден, че Дани Младенов е показал 100 процента от себе си. Преди утрешният мач, не знам какво е моментното състояние на отбора.
Изключително неприятен факт е, че словаците са напред с официалните мачове.
Ок понеже си първият който реши да пише като човек ще ти отговоря

Аз за моментното състояние на отбора дума не съм казал !!! Просто се чудя защо Арш беше рекламиран като заместник,Гонзо говореше колко добре играе и в един момент се появява някаква информация,че сигурно няма да е титуляр,може да е вярна,може и да не е !!! Дембеле в контролите колко гола имаше ? Гласуваха ли му доверие ? Гласуваха му !! За момчетата,които изброи съм безкрайно резервиран,защото помня когато ЦСКА направи селекция с играчи от Ботев,Пирин и Сливен какво стана,дано да бъркам,но не може Левски да привлича играчи от10,12 в първенството и това да са основни играчи - ОК млади са някои от тях може да се развият,но ако им се даде шанс,НО ако тези са млади защо не си запазим и наши юноши и не налагаме тях ? Райков дали е по-добър от Тонев не знам,защото Тонев е играл 10 мин за Левски ... Тевия,който беше взет с опцията да е новия Ричард има ли 45 мин за Левски ? Ей сега четох,че Гонзо е казал,че няма план за Левски !!! Значи взимаме играчи и година за година ? Кой голям отбор прави така ? Аз ако сбъркам и зимата Левски е играл в ЛЕ,първи е в шампионата и играе за купата ще съм първият,който си е признал,че е сбъркал !! Но за мен Левски трябва да има ясна концепция за бъдещето,добра школа,която всука година да дава един-двама играчи на отбора,качествени чужденци и по-малко хора във форумите и повече на стадиона

А и впрочем вече имам билети,а вие ???