Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 27 юли 2011 11:14

magga написа:Ок,вие си говорете,а аз ще бъда на стадиона и само да питам какво ми е на правописа ??? И да аз не разбирам от футбол за разлика от всеки друг българин,аз просто гледам и си правя заключенията за мене си :roll: Странно къде отидоха всички в този форум,които имаха различно мнение от хората които ме оплюха по-горе ... Явно просто са се отказали да влизат в диалог с вас :mrgreen: По видими причини :|

Добре, човек. Въз основа на какво правиш заключенията си за моментното състояние на "Левски"? На базата на резултатите в предсезонната подготовка? Не е сериозно, magga. Изчакай първият ни мач. Ако си прав и е така, както го пишеш, ще го призная. С оглед на новите попълнения и особено това, че Гонзо търси решение за промяна в дефанзивен план с привличането на Рисп и Старокин, а защитата ни изяде главата последните два сезона, аз съм по-скоро оптимист, но може и да бъркам. Да не забравяме трима! атакуващи футболисти по крилата, като Райков, ако не се гипсира като Жоро Христов и Иво Иванов от отговорността да си титуляр в "Левски" е бъдещето на отбора. Да не забравяме и Башлиев, а също и Димов на когото не му даваха толкова шанс. Арш няма да е като Дембеле е ясно, но да е наполовина добър ще е супер. А, и не съм убеден, че Дани Младенов е показал 100 процента от себе си. Преди утрешният мач, не знам какво е моментното състояние на отбора.
Изключително неприятен факт е, че словаците са напред с официалните мачове.
Последна промяна от metodito на 27 юли 2011 12:14, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 27 юли 2011 11:42

Здравейте! Търся момчета от Ултра Варна или Велико Търново, имаме малка групичка от Троян, но за този мач нямаме транспорт, ако имате възможност да ни вземете от разклона на Абланица, на магистралата (точно между Троян и Ловеч). Ако някой се отзове ще съм му задължен безкрайно много.
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 юли 2011 11:44

federer_11 написа:Здравейте! Търся момчета от Ултра Варна или Велико Търново, имаме малка групичка от Троян, но за този мач нямаме транспорт, ако имате възможност да ни вземете от разклона на Абланица, на магистралата (точно между Троян и Ловеч). Ако някой се отзове ще съм му задължен безкрайно много.

Колега ,пиши им във фейсбука - http://www.facebook.com/UltraVarna?ref=ts Дано се отзоват :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 юли 2011 11:49

Ето и на Сините Боляри от Велико Търново - http://www.facebook.com/group.php?gid=119928938047987&v=wall Гледам ,че те организират екскурзия. Има и телефон ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 27 юли 2011 11:50

turbogena написа:
federer_11 написа:Здравейте! Търся момчета от Ултра Варна или Велико Търново, имаме малка групичка от Троян, но за този мач нямаме транспорт, ако имате възможност да ни вземете от разклона на Абланица, на магистралата (точно между Троян и Ловеч). Ако някой се отзове ще съм му задължен безкрайно много.

Колега ,пиши им във фейсбука - http://www.facebook.com/UltraVarna?ref=ts Дано се отзоват :)

Все пак ако някой от форума са отзове, защото във фейсбука не вярвам да ми отговорят веднага. :)

@turbogena, мерси, братле! Ще проверя! :)
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2011 13:47

magga написа:Какво пък ми дреме за вас аз ще съм на мача а вие ? Половината форум ще е тук,а не на стадиона иначе всички лаят много ....

поне цитираш мен .... ще ти отговоря така... не на приказки, а на реални неща.

Изображение

Картите за последните 4 сезона. По старите не можах да ги намеря в момента. Както виждаш на новата карта съм сложил само "корицата" тъй като някой гений я е направил прозразчна и се виждат ЕГН, име и тн. ( най- грозната карта която сме правили до сега е тая) Тъ... интересно дали ще ходя.. или ще съм във форума? Мен друго ми е интересно .. ако евентуално отидеш какво ще правиш ти когато целия стадион запее "Кога на Гонзо паднете" ? След като ти е толкова неприятен и е враг номер 1 ? Определено ми е интересно...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 юли 2011 13:50

Ама и гребена е задължителен стрибут до картите :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2011 13:53

е нали нещо трябваше да ги застъпва ;0 и ми беше под ръка :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 27 юли 2011 13:57

metodito написа:
magga написа:Ок,вие си говорете,а аз ще бъда на стадиона и само да питам какво ми е на правописа ??? И да аз не разбирам от футбол за разлика от всеки друг българин,аз просто гледам и си правя заключенията за мене си :roll: Странно къде отидоха всички в този форум,които имаха различно мнение от хората които ме оплюха по-горе ... Явно просто са се отказали да влизат в диалог с вас :mrgreen: По видими причини :|

Добре, човек. Въз основа на какво правиш заключенията си за моментното състояние на "Левски"? На базата на резултатите в предсезонната подготовка? Не е сериозно, magga. Изчакай първият ни мач. Ако си прав и е така, както го пишеш, ще го призная. С оглед на новите попълнения и особено това, че Гонзо търси решение за промяна в дефанзивен план с привличането на Рисп и Старокин, а защитата ни изяде главата последните два сезона, аз съм по-скоро оптимист, но може и да бъркам. Да не забравяме трима! атакуващи футболисти по крилата, като Райков, ако не се гипсира като Жоро Христов и Иво Иванов от отговорността да си титуляр в "Левски" е бъдещето на отбора. Да не забравяме и Башлиев, а също и Димов на когото не му даваха толкова шанс. Арш няма да е като Дембеле е ясно, но да е наполовина добър ще е супер. А, и не съм убеден, че Дани Младенов е показал 100 процента от себе си. Преди утрешният мач, не знам какво е моментното състояние на отбора.
Изключително неприятен факт е, че словаците са напред с официалните мачове.

Ок понеже си първият който реши да пише като човек ще ти отговоря :) Аз за моментното състояние на отбора дума не съм казал !!! Просто се чудя защо Арш беше рекламиран като заместник,Гонзо говореше колко добре играе и в един момент се появява някаква информация,че сигурно няма да е титуляр,може да е вярна,може и да не е !!! Дембеле в контролите колко гола имаше ? Гласуваха ли му доверие ? Гласуваха му !! За момчетата,които изброи съм безкрайно резервиран,защото помня когато ЦСКА направи селекция с играчи от Ботев,Пирин и Сливен какво стана,дано да бъркам,но не може Левски да привлича играчи от10,12 в първенството и това да са основни играчи - ОК млади са някои от тях може да се развият,но ако им се даде шанс,НО ако тези са млади защо не си запазим и наши юноши и не налагаме тях ? Райков дали е по-добър от Тонев не знам,защото Тонев е играл 10 мин за Левски ... Тевия,който беше взет с опцията да е новия Ричард има ли 45 мин за Левски ? Ей сега четох,че Гонзо е казал,че няма план за Левски !!! Значи взимаме играчи и година за година ? Кой голям отбор прави така ? Аз ако сбъркам и зимата Левски е играл в ЛЕ,първи е в шампионата и играе за купата ще съм първият,който си е признал,че е сбъркал !! Но за мен Левски трябва да има ясна концепция за бъдещето,добра школа,която всука година да дава един-двама играчи на отбора,качествени чужденци и по-малко хора във форумите и повече на стадиона :) А и впрочем вече имам билети,а вие ???

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 27 юли 2011 14:02

Thsmith написа:
magga написа:Какво пък ми дреме за вас аз ще съм на мача а вие ? Половината форум ще е тук,а не на стадиона иначе всички лаят много ....

поне цитираш мен .... ще ти отговоря така... не на приказки, а на реални неща.

Изображение

Картите за последните 4 сезона. По старите не можах да ги намеря в момента. Както виждаш на новата карта съм сложил само "корицата" тъй като някой гений я е направил прозразчна и се виждат ЕГН, име и тн. ( най- грозната карта която сме правили до сега е тая) Тъ... интересно дали ще ходя.. или ще съм във форума? Мен друго ми е интересно .. ако евентуално отидеш какво ще правиш ти когато целия стадион запее "Кога на Гонзо паднете" ? След като ти е толкова неприятен и е враг номер 1 ? Определено ми е интересно...

Гонзо да ми е враг номер едно :roll: Защо ? Нищо не ми е направил,даже още като беше футболист си имах автограф от него :) И пак ти казвам не съм насочил нищо към теб или някой друг,но ако се припознаваш :roll: Иначе на стадиона мога да си викам каквото си искам,викал съм кога на Гонзо паднете,псувал съм,ядосвал съм се и тн Но съм викал,когато Гонзо беше играч сега съм на различно мнение,защото за да скандирам ГОНЗО,ГОНЗО трябва да е заслужено,а като е треньор може да го заслужи само по един начин ;)

Върни се в “Левски”