Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.

Мнениеот metodito » 02 мар 2020 11:07

W84me написа:
metodito написа:Значи пак футболистите пак виновни? Туй ли е директивата? Ех, таз амбразура, не лющи са, не пада. :lol:

Е кой е виновен, че не може да спре топката при елементарни ситуации? Хубчев изобщо не ми е любимец, но точно за вчера да го обвиниш, че никой не си даваше зор... За мен единствено Алар показа нещо смислено.

Първо, ако погледнеш резултатите на двата отбора в последно време е логично да заложиш, че това е един много сложен мач, а Славия, въобще, ама хич, не е "СлаБия" (извинявам се на славистите - пиша го заради отговора). За сравнение - в последните пет мача Славия има един хикс и ЧЕТИРИ победи. "Левски" - четири равни и ЕДНА победа (преди изиграването на мача).
Някой не си беше написал домашното и това не бяха футболистите. Каква беше идеята за размяната на местата на Лозев и Живко?
Защо в средата изглеждахме по този начин? Там имахме ДВАМА играча - Спиерингс и Тиам. ППървият постоянно тичаше напред и оставяше Хали сам да се оправя с цялата халфова линия. Полският аржентинец даже не разбрах, че е на терена. И това е във втори последователен мач. Аз ли да му го нарисувам на Хубчев, че пичът не се намира във форма и е мек - не става за мач, в който се предполага, че ще има много борба. За сметка на това излизаме с трима офанзивни футболисти. И то в каква конфигурация. Каква беше целта, какви бяха задачите им? Ако играем с крила, къде беше другото - Слави? Че и напуска още двама офанзивни, вместо да направи промени в най-нужния спот - средата. Славия минаваше като на парад през центъра, а Миятович беше и вратар и централен защитник, защото ние играхме все едно без защита. Какво точно са тренирали? Тези все едно се виждаха за пръв път - Марто и Рейш. Подцени ли Хубчев мача? За мен - да.

Ако не беше Миятович, този мач ни отнасяха като куцо пиле домат.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 мар 2020 12:09

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pL8u4DVQMfo[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 мар 2020 12:46

Спекулативни коментари за Тиам и Рейш, но с оценките, извън тази на Милан съм съгкасен. Милан трябва да получи 11 от 10.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 мар 2020 13:45

Лесно е тук да се напише трябваше да се оправи средата, ама пък никой не даде адекватен състав след въпроса ми, при наличието на толкова контузени и наказани. И не ми казвай Юруков щото точно Юруков беше разминаван във Варна. Станислав Иванов, завърнал се от контузия барна ли топката? :roll:
Да обобщим отново: защита - наказани - Горанов, Холмар, Каргас. (Райнов - с маска, през цялото време се чудех не му ли пречи??)
Халфова линия - Нашименто - извадено рамо, Славчев - счупен пръст (един месец ще е аут). На пейката - Юруков и Найденов
Напред - на пейката бяха Станислав Иванов (влязъл по-късно), Алар (също влязъл след поредната контузия), Насиру (също влязъл) остава Петков.
Аджеба даже и аз не знам кого да сложа?
Какъв трябва да бъде съставът за Лудогорец при контузени Симеон, Нашименто, Паулиньо, Иванов??, Райнов и Алар наказани? Че сори, ама аз отсега виждам, че халфовата линия пак ще е жив зян.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 мар 2020 13:50

И трите ни пролетни мача ни попиляват по крилата. Който разбира да анализира, но за мен това си е диагноза. А този дето ни вкара два гола признавам си за пръв път го чувам, щото мачовете на Славия не следя, но изглеждаше направо като Роналдо срещу нашата защита. И гредата май беше негово дело.
Или Славия са станали много добри или ние много слаби, но като се има предвид предишните ни мачове, по-скоро е второто.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 мар 2020 14:01

ralka_levskarka написа:Лесно е тук да се напише трябваше да се оправи средата, ама пък никой не даде адекватен състав след въпроса ми, при наличието на толкова контузени и наказани. И не ми казвай Юруков щото точно Юруков беше разминаван във Варна. Станислав Иванов, завърнал се от контузия барна ли топката? :roll:
Да обобщим отново: защита - наказани - Горанов, Холмар, Каргас. (Райнов - с маска, през цялото време се чудех не му ли пречи??)
Халфова линия - Нашименто - извадено рамо, Славчев - счупен пръст (един месец ще е аут). На пейката - Юруков и Найденов
Напред - на пейката бяха Станислав Иванов (влязъл по-късно), Алар (също влязъл след поредната контузия), Насиру (също влязъл) остава Петков.
Какъв трябва да бъде съставът за Лудогорец при контузени Симеон, Нашименто, Паулиньо, Иванов??, Райнов и Алар наказани? Че сори, ама аз отсега виждам, че халфовата линия пак ще е жив зян.

Като нищо ще останете и без Тиам, ако делегата го е отбелязал това безумно влизане на този дървар с опит за чупене на крак.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 мар 2020 14:10

ivan56 написа:
ralka_levskarka написа:Лесно е тук да се напише трябваше да се оправи средата, ама пък никой не даде адекватен състав след въпроса ми, при наличието на толкова контузени и наказани. И не ми казвай Юруков щото точно Юруков беше разминаван във Варна. Станислав Иванов, завърнал се от контузия барна ли топката? :roll:

Като нищо ще останете и без Тиам, ако делегата го е отбелязал това безумно влизане на този дървар с опит за чупене на крак.

Възможно е. Просто е лесно отстрани да питаме що тоя и оня играл, ама както и да редя играчите единствено могат да се направят някакви промени отпред. Хубчев не ми е най-любимия треньор, ама ай стига. Трябвали резерви, ми как да сме сигурни, че Хубчев не ги е искал??
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 мар 2020 15:47

metodito написа:Каква беше идеята за размяната на местата на Лозев и Живко

И двамата са десни защитници, като Живко има малко опит и като ляв.
А Славия наистина е във форма напоследък.

Върни се в “Левски”