W84me написа:metodito написа:Значи пак футболистите пак виновни? Туй ли е директивата? Ех, таз амбразура, не лющи са, не пада.
Е кой е виновен, че не може да спре топката при елементарни ситуации? Хубчев изобщо не ми е любимец, но точно за вчера да го обвиниш, че никой не си даваше зор... За мен единствено Алар показа нещо смислено.
Първо, ако погледнеш резултатите на двата отбора в последно време е логично да заложиш, че това е един много сложен мач, а Славия, въобще, ама хич, не е "СлаБия" (извинявам се на славистите - пиша го заради отговора). За сравнение - в последните пет мача Славия има един хикс и ЧЕТИРИ победи. "Левски" - четири равни и ЕДНА победа (преди изиграването на мача).
Някой не си беше написал домашното и това не бяха футболистите. Каква беше идеята за размяната на местата на Лозев и Живко?
Защо в средата изглеждахме по този начин? Там имахме ДВАМА играча - Спиерингс и Тиам. ППървият постоянно тичаше напред и оставяше Хали сам да се оправя с цялата халфова линия. Полският аржентинец даже не разбрах, че е на терена. И това е във втори последователен мач. Аз ли да му го нарисувам на Хубчев, че пичът не се намира във форма и е мек - не става за мач, в който се предполага, че ще има много борба. За сметка на това излизаме с трима офанзивни футболисти. И то в каква конфигурация. Каква беше целта, какви бяха задачите им? Ако играем с крила, къде беше другото - Слави? Че и напуска още двама офанзивни, вместо да направи промени в най-нужния спот - средата. Славия минаваше като на парад през центъра, а Миятович беше и вратар и централен защитник, защото ние играхме все едно без защита. Какво точно са тренирали? Тези все едно се виждаха за пръв път - Марто и Рейш. Подцени ли Хубчев мача? За мен - да.
Ако не беше Миятович, този мач ни отнасяха като куцо пиле домат.