Не знам защо повечето съфорумци оправдават Хубчев с индивидуални грешки на футболисти, контузени, умора(??).
Всяко слизане на нашите към тяхната врата беше голова опасност. Обаче великия тактик реши да стой в глуха защита и да се надява да не стане някоя грешка. И после да се оправдава с нея. И от какво се уморихме толкова? Не видях висока преса в нито един момент. Защитниците ги заболя главата да избиват центрирания и топките бяха изритвани безугледно напред. Никаква тактика никаква мисъл за атака. Като извадим едни десет минути след първия гол мача беше потресаващо слаб.
Дунав играха по-адекватно от нас срещу ловешката бригада. Дунав!!
Не знам до кога ще го оправдават тоя некадърник, който си търси виновни, но никога не вижда грешка в себе си.
efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ЦСКА-София(София) - Левски (София) / 01.09.2019, 17:45
Защото са фенове на Хубчев, по големи от на Левски даже. Тва е най пазения треньор на Левски, и от ръковдството също.
Нашия, абсолютно слушаен 2ри гол, замъгли предствата на много хора. Нищо не играхме. Добре че райнов неуцели тая топка та с късмет да стигне до Робърта. Иначе щеше да я прати в аут, както го направи 2рото полувреме, когато УЖ имаше засада, а то нямаше такаво, но съдията я вдигна. Затворена, страхлива игра след 30та минута. И естествено, когато чорбарете се окопитиха, щяха да направят пълен обрат
Нашия, абсолютно слушаен 2ри гол, замъгли предствата на много хора. Нищо не играхме. Добре че райнов неуцели тая топка та с късмет да стигне до Робърта. Иначе щеше да я прати в аут, както го направи 2рото полувреме, когато УЖ имаше засада, а то нямаше такаво, но съдията я вдигна. Затворена, страхлива игра след 30та минута. И естествено, когато чорбарете се окопитиха, щяха да направят пълен обрат
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Kогато си свалиш гащите за 45мин. най-нормалното нещо е да ти го вкарат ! Е, това се случи, въпроса е защо ?
Защо решихме да реанимираме тия удавници, които си бяха готови да закриват цирка веднага след мача ?
Колко още мача тоя боклук Райнов ще изиграе за Левски ? Колко ? На Хубчев жена му, най-бездарния футболист в историята на Левски, но е без пропуснат мач.. Юруков в тандем с Райнов значат само псуване и нищо друго. Тва са играчи за ниво Б група.
Насрано тренерче, къса скамейка и никаква игра, освен едни 15 мин, около 2-та гола.
Защо цяло второ полувреме не играхме нищо ? Ама грам нищо.
Тренерчето ни с телешкия поглед почва много да приближава бръснача ..
Защо решихме да реанимираме тия удавници, които си бяха готови да закриват цирка веднага след мача ?
Колко още мача тоя боклук Райнов ще изиграе за Левски ? Колко ? На Хубчев жена му, най-бездарния футболист в историята на Левски, но е без пропуснат мач.. Юруков в тандем с Райнов значат само псуване и нищо друго. Тва са играчи за ниво Б група.
Насрано тренерче, къса скамейка и никаква игра, освен едни 15 мин, около 2-та гола.
Защо цяло второ полувреме не играхме нищо ? Ама грам нищо.
Тренерчето ни с телешкия поглед почва много да приближава бръснача ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
vvessel написа:Не знам защо повечето съфорумци оправдават Хубчев с индивидуални грешки на футболисти, контузени, умора(??).
И аз това се чудя... Според мен, ако търсим виновник, че не съумяхме да спечелим на практика спечелен мач, то това е Хубчев, а не толкова Каргас, Робърта и останалите.
Уж не бил давал указания да се играе отзад след 2:0 (макар, че ние така и почнахме). Тогава сливи ли имаше в устата си да стане от скамейката и да ги накара да се изнесат напред? На почивката какво им е говорил, че нашите веднага да се скрият отзад и да пазят двата гола?!
Иначе с оправданията за контузии, умора и грешки сме първи. Ама не се отчита, че онези бяха без 4-5 основни по принцип за тях футболисти, а тези дето бяха на терена с нищо не са по-добри от нашите. Сами ги приканихме да играят на нашата врата и закономерно се осрахме.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Айде само ми обяснете как щяха да ни вкарат, ако не беше индивидуалната грешка на Каргас? Стават такива неща. Не виждам защо плюете по отбора след като се представя стабилно. В събота Юве пусна обрат от 3-0 у дома до 3 на 3. Ама ние сме мега хегемона Левски, който от 10 години реди трофей след трофей. Аре стига глупости. Нефелниците и за оставки ми говорят. Ама бяхте тихички след Вадуц, Славия и контролите в първенството нали?
Кои са тия 4-5 основни футболиста? А Костов, Холмар, завърналия се от месец контузия Тиам какви са? А, че нямаме резервен бек и дефанзивен халф, както и централен бранител? Иначе устите ни пак големи... Щото сме мега галактически Гранд.
Кои са тия 4-5 основни футболиста? А Костов, Холмар, завърналия се от месец контузия Тиам какви са? А, че нямаме резервен бек и дефанзивен халф, както и централен бранител? Иначе устите ни пак големи... Щото сме мега галактически Гранд.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Thsmith написа:gzagorov написа:Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица![]()
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...
"Кой измисли тази дивотия и от кога е?"
Климент Охридски, през IX - X век
Съмнява ме Климент да е измислил екипа и глупавия начин да се изкараш родолюбец с такива работи. Също както Римляните не са измислили досегашните ни екипи.goshev написа:Thsmith написа:Преди малко мернах кадри в новините и ми направи впечатление, че имената на екипите са изписани на кирилица![]()
Кой измисли тази дивотия и от кога е? Все едно гледам екип на някое заводско отборче...
Всички отбори играещи в нашите първенства трябва да са така, а твоята коплексащина си я запази за себе си.
мда и един надпис "България на три морета" да сложат за да може някой да избива комплекс за малоценност.
За мен е супер грозно такава шарения. Латински надписи, надписи на кирилица и имена като "Робърта" написани на кирилица.
Искаш да кажеш, че езикът ни е грозен?
Не, бре... Ние сме Верея и точно заради това играхме като Верея...
Ей така като почнете да се вадите оправдания от девет кладенеца става смешно... Ако не била грешката на Каргас.... Ами, ако не беше прибирането в глуха защита? Дали въобще щеше да се стигне до грешката му. Тия бяха умрели и ние сами им казахме "елате да ни вкарате" с тази малоумна игра отзад. Кога Левски е играл така прибрано? Дори при Роси, който въобще не харесвах не сме играли така. Не видях отсреща да е Барселона, че така да се насерем и то при 0:2 за нас!
За оставка на Хубчев не съм писал и не смятам да пиша. Но когато е осрал мача е редно да си понесе критиките.
За оставка на Хубчев не съм писал и не смятам да пиша. Но когато е осрал мача е редно да си понесе критиките.
R.I.P.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Лошото е, че това не е първият мач, който осра. Срещу Берое опита нещо безумно и логично загубихме и когато срещу Локото играчите си бяха наредени на местата имахме коренно различен облик. Идват ЧМ, Славия, все отбори, които ни скачат. Да видим тогава как ще сме.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
gzagorov написа:Аз мисля, че въпреки всичко, този отбор на "Левски" има потенциал да се бори за нещо, стига занапред да се опазват от контузии и картони. Вижда се, че при двама контузени основни играчи преди и още двама по време на мача, стойността на играта спада драстично и късата резервна скамейка си казва думата в решителни срещи. Младите нямат (все още) психиката (а може би и още нещо) да се намесват в такива случаи.
Интересно играта на Барселона с дългата скамейка без Меси и Суарес каква е? Просто коментар. Иначе нормален мач и резултат. Прости фенове (не този, който цитирам) които пишат тук, големи спецове.
Ае почнаха вече обидите от феновете на хубчев
Прости, сложни, нефелни..... е*ба*** си е м***/**. Щом почвате
Ех да бех голям спец да ме не е яд поне

Прости, сложни, нефелни..... е*ба*** си е м***/**. Щом почвате
Ех да бех голям спец да ме не е яд поне
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.