Няма проблем! Продължаваме напред!
Левски сега се гради! След има-няма 5 години ще можем да бием и Бирое.
Между другото оплювания от много разбирачи Роси разби същите тези смешници с 4:0 на техен терен и никога, повтарям НИКОГА не е допускал повече от 2 гола в официален мач, въпреки Неможката и културиста.
Хубчев продължа да чупи антирекорди и да къса нерви.
Честито на печелившите!
Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч
W84me написа:ralka_levskarka написа:С оглед резултата. А що резултатът е такъв? Трудно ли е отзад да си пуснеш четиримата, пред тях Юруков и Райнов, пред тях Мазурек/Нашименто и от там Димитров, Паулиньо и Робърта.. Ще ми слага той Нашименто кинта и 20 дефанзивен.. Майко-майко..
Кои четиримата отзад? Нали виждаш Деян Иванов, че е приключил за професионалния футбол. В центъра Юруков го видяхме. Дотука със схемите.
Ами той няма кого да пусне, ама поне да нареди наличните на позициите им, не е трудно. И центрирания бол, ебахти тактиката..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
vvessel написа:Няма проблем! Продължаваме напред!
Левски сега се гради! След има-няма 5 години ще можем да бием и Бирое.
Между другото оплювания от много разбирачи Роси разби същите тези смешници с 4:0 на техен терен и никога, повтарям НИКОГА не е допускал повече от 2 гола в официален мач, въпреки Неможката и културиста.
Хубчев продължа да чупи антирекорди и да къса нерви.
Честито на печелившите!
Щеше да е много интересно Хубчев какво ще направи с Яблонски, Холмар, Обертан, Гомез и Прохазка а не с измислените връзкарчета Стаси Юруков и ко.
С тези аматьори Анчелоти щеше да падне от краставиците.
- popokutepetel
- Контакти:
koisa написа:Толкова за качествената селекция, която се избира бавно и внимателно с цел по-малко грешки... Аз качество не виждам, но щом директорчето казва, че им трябват 3-4 месеца - ОК. Само, че до 3-4 месеца вече ще сме на 20 точки зад Лудогорец. Както е тръгнало може и до бараж да не стигнем този сезон.
Ми с тоя треньор толкова. Слушам му глупостите и за мен този човек НЕ СТАВА. Три грешки, та за това ни вкарали три гола!?!?!?!
Ами тия ни смачкаха бе ТЪПАНАРИНО! Ние нямахме положение!
Ай стига заблуди! В Левски след исторически резил като този срещу АЕК се подава ОСТАВКА!!!!
След резил като днес се подава ОСТАВКА!!!!!
А сега оправдания и продължаваме напред!
Ай майната ти треньорска нещастна.
- ChelseaFUN
- Контакти:
ralka_levskarka написа:W84me написа:ralka_levskarka написа:С оглед резултата. А що резултатът е такъв? Трудно ли е отзад да си пуснеш четиримата, пред тях Юруков и Райнов, пред тях Мазурек/Нашименто и от там Димитров, Паулиньо и Робърта.. Ще ми слага той Нашименто кинта и 20 дефанзивен.. Майко-майко..
Кои четиримата отзад? Нали виждаш Деян Иванов, че е приключил за професионалния футбол. В центъра Юруков го видяхме. Дотука със схемите.
Ами той няма кого да пусне, ама поне да нареди наличните на позициите им, не е трудно. И центрирания бол, ебахти тактиката..
Ралке, виж ся. Деян Иванов, Илия Юруков и Станислав Иванов - нямат място в Левски, особено първите 2ма. Нашименто изигра къде-къде по-добър мач и от Райнов, и от Юруков. Та тия нямаха вярно отиграване. Въобще какво говорим... Със сигурност е класа над Райнов и Юруков. Центрирания бол - но нито 1 не сполучи, още един проблем. А преди колко вкарахме от центрирания. НЯМА кой.
Павел Колев да обясни що изгони читавите защитници и остави плявата.
А и Хубчев ако има акъл да обяснява кви ги надроби пореден мач.
Двамата нали са дупе и гащи, да се оправдават един друг, че няма кой да ги оправдае6.
А и Хубчев ако има акъл да обяснява кви ги надроби пореден мач.
Двамата нали са дупе и гащи, да се оправдават един друг, че няма кой да ги оправдае6.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Аз знам, че са слаби. Същия Юруков Делио Роси го извади още на полувремето срещу онези. Тогава италианеца беше оплют. Еми - да му се радват на Илийката. Скандално поведение. Не говорим да е Мбапе, ама не може да са толкова неграмотни..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ChelseaFUN
- Контакти:
Само ако още някой почне да ми говори за налагане на юноши... Ей ви ги юношите какво представляват! Нямат никаква психика за мъжки професионален футбол!
Последна промяна от ChelseaFUN на 10 авг 2019 23:12, променено общо 2 пъти.
ChelseaFUN написа:Само ако още някой почне да ми говори за налагане на юноши... Ей ви ги юношите какво представляват! Нямат никаква психика за мъжки професионален футбол!
А щото пък имат физика и технически умения
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ChelseaFUN
- Контакти:
Ето ви един Краев. То на момчето ми личеше, че ще стане играч. Вкарал победен гол на Порто! Браво на Краев. Вместо да се дават пари за неизвестни. Нека го върнат момчето. Помня като набучи 4 парцала на Локото Пловдив. Само гледайте другата седмица как ще ни насерат пак на Герена. В най-добрия случай един Х ще спретнат.