ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30
Лошо ги сънувах снощи- завършваме с 8 човека и разгром с 0 : 5.
-
icemanbg33
- Контакти:
W84me написа:miro_rz написа:Хубчев даже не можа и да Ви затвори да му се навиди . Първият мач за денят ме изнерви вече , мразя ги шибаните кипърци !
И според мен решенията му на почивката бяха грешни. Иначе перфектно проведен мач първото и изцепка на Миланов.
Насиру е най-активният на терена, а десен бек нямаме. Кои трябваше да са смените?
icemanbg33 написа:W84me написа:miro_rz написа:Хубчев даже не можа и да Ви затвори да му се навиди . Първият мач за денят ме изнерви вече , мразя ги шибаните кипърци !
И според мен решенията му на почивката бяха грешни. Иначе перфектно проведен мач първото и изцепка на Миланов.
Насиру е най-активният на терена, а десен бек нямаме. Кои трябваше да са смените?
Алар да излезе и да влезе защитник. Да заиграем с трима ЦЗ и 5 в халфовата линия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- bilyaletdinov
- Контакти:
Що да са грешни? Каргас беше на един фаул от червения картон. Големият въпрос е защо Левски няма резервен бек. Нито ляв, нито десен.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- damyanov1963
modor написа:damyanov1963 написа:За отбор без подкрепа от публиката си и втория предварителен кръг му е много!
А и стия картонаджий - до тука!
Не те ли е малко срам? Ти защо не си на стадиона да подкрепяш отбора? Айде малко уважение към хората били път до Кипър.
И за какво го биха тоя път, да спът ли на стадиона?! На празен стадион не се чуват!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
icemanbg33
- Контакти:
W84me написа:icemanbg33 написа:W84me написа:miro_rz написа:Хубчев даже не можа и да Ви затвори да му се навиди . Първият мач за денят ме изнерви вече , мразя ги шибаните кипърци !
Алар да излезе и да влезе защитник. Да заиграем с трима ЦЗ и 5 в халфовата линия.
И вече щяхме да сме с 9
bilyaletdinov написа:Що да са грешни? Каргас беше на един фаул от червения картон. Големият въпрос е защо Левски няма резервен бек. Нито ляв, нито десен.
Съгласен съм със смяната на Каргас, но не и с пускането на Юруков.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Така ме е яд.....тези ботушари така да ни нахакат.Ама и този Миланов прееба мача.Видя че го провокират и продължи да се прави на лидер....
- buhata_prime
- Контакти:
ПХ: "Моите момчета винаги са фаворити!"
Време е намусеното човече да слезе на земята.
Време е намусеното човече да слезе на земята.

- paceto
- Контакти:
Вълчан написа:Така ме е яд.....тези ботушари така да ни нахакат.Ама и този Миланов прееба мача.Видя че го провокират и продължи да се прави на лидер....
Като се обърне каруцата пътища много.
Няма смисъл да се търсят оправдание защо е получил, ама можело е да си трае и т.н.