Ето така се създава злоба и ярост към хората....кои би понесъл да се гаврят със маика му така.
https://www.sportal.bg/news.php?news=803159
Левски: Всекидневно мрънкане
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всекидневно мрънкане
Вълчан написа:Ето така се създава злоба и ярост към хората....кои би понесъл да се гаврят със маика му така.
https://www.sportal.bg/news.php?news=803159
За тази злоба голяма вина имат и тъй наречените джурналисти, които с обидни пасквили нагнетяват достатъчно напражение.
https://topsport.bg/bg-football/v-tsska-da-si-layat-kuchev-malchi.html
Не е похвално това дето направи Жиката, знаем че гори и прави такива неща, но материалчето е доста тенденциозно, да не говорим за асоциацията и опита да ни вкарат в калъпа на покойника.
От там идва агресия (смята се, че е нещо нармално да обиждаш противника, тук не говорим за обикновените закачки, а за гатанасовщини) и става белята.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Тук говорим за посегателство върху жена от ИСТИНСКИ мъже....мани ги ония на терена.
Вълчан написа:Тук говорим за посегателство върху жена от ИСТИНСКИ мъже....мани ги ония на терена.
Тая сутрин във вестника четох интервю с лелката, де е била понапрегната там. Значи, разбрах следното: Жената идвала на мача някъде от Благоевград и тръгнала да паркира по уличките, където обикновено си паркирала като идвала на мач на националния стадион. Изведнъж на улицата се засякла с наши, като един от тях й се изпречил директно пред колата. Тя била с шал на Литекс, а едно от децата (били на по 14-16 години) с тениска на безславно фалиралия отбор. И един от нашите отворил вратата, дърпали я там нещо.
Значи, каквото и да е станало, аз не оправдавам нашите, най-вече защото говорим за жена и юноши, сиреч - обезателно по-слаби физически и психически хора. Едно от нещата, които най-много презирам и мразя е, мъж да посяга на жена (освен ако не е неговата си, и освен ако не си я маризи у дома, да не я унижава пред хората). Единия ербап бил задържан вече от полицията, като органите били реагирали светкавично, понеже наоколо имало патрул.
Все пак у мен остава леееееко съмниние, че нашите са чак такива диваци и са направили нещо такова без никакви провокации, но и да е имало такива, това пак не ги оправдава, когато говорим за жена.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Вълчан написа:Тук говорим за посегателство върху жена от ИСТИНСКИ мъже....мани ги ония на терена.
Я мъже я келеши...а агресията от журналята освен на терена (там по може) се прехвърля на улицата и сред "феновете".
Има такива боклуци в агитките, че не е истина, аз самият съм имал непрятни моменти от нашите, които налитат на всичко, което не е с тях.
Няма я вече атмосферата от едно време (винаги е имало закачки, но и уважение, само ултрасите си устройваха боища при покойника или централна баня), сега има озлобление и малоумщина по стадионите.
Последна промяна от olimpi на 05 сеп 2019 11:33, променено общо 1 път.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Всички знаем склонноста на жените по някой път именно да използват факта, че са жени и едва ли не са неприкосновени и да си позволяват да провокират и наглеят.. Хеле пък щом е била некоя провинциална фуста, която или се прави на тъпа, или наистина е толкова тъпа, че да не знае около такива дербита коя част на стадиона е синя и коя не, както и централните улички като цяло. А ужким ходила по мачове от 10години. Така че, това че някое жълто провокаторче си украсява историята с цел сензация, или пък тая въпросната преиграва, както могат да го правят всички жени, то това не означава, че историята няма и друга страна, освен показваната. И все пак, въпреки това, не би следвало да се стига до посегателство над жени ..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
gkostadinov
- Контакти:
Биячите да не се окажат и те 16-17-18 годишни келеши, изобщо не ми се вярва мъже на по 30+ години да правят такива изпълнения. Разбира се и жената е виновна и трябва да си носи отговорността за случилото й се. Спиране по улички, не знам дали е било откъм страната на Левски, разхождането после с червени фланелки не в зоната на фенове на твоят отбор само по себе си е провокация. Навсякъде ще се намери я някой пиян, я с други субстанции злоупотребил, който ще опита да им вземе тениските без да се замисли срещу него кой стои. През годините такива случки бол и от двете страни, не е голема сензация случилото се.
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:Все пак у мен остава леееееко съмниние, че нашите са чак такива диваци и са направили нещо такова без никакви провокации, но и да е имало такива, това пак не ги оправдава, когато говорим за жена.
Сто про е отишла първа при тях да им се репчи.Сигурно кат е наближила колата им е казала ''Ей г***** тралалал и т.н.'' ''Елате ми бе''.
Пълни нещастници,залагам 1.34 лева,че са от вашия бивш любим сектор срещу нас.Тия дет сте до Г пак имате някъв акъл.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Все пак у мен остава леееееко съмниние, че нашите са чак такива диваци и са направили нещо такова без никакви провокации, но и да е имало такива, това пак не ги оправдава, когато говорим за жена.
Сто про е отишла първа при тях да им се репчи.Сигурно кат е наближила колата им е казала ''Ей г***** тралалал и т.н.'' ''Елате ми бе''.Те се дърпали завалийките,ма накрая си казали ''Оф,добре...ще й бием един''.
Пълни нещастници,залагам 1.34 лева,че са от вашия бивш любим сектор срещу нас.Тия дет сте до Г пак имате някъв акъл.
Само да изясня, че според коментарите, моите и на някои колеги, ние не подкрепяме това поведение. Все пак у нас остава някакво почудение и загадка как, аджеба, спираш една кола и почваш да маризиш лелка и пубери ей така, за спорта.
Сега, вярно, ей го тука цитата на припознавачката, ама що ли не ми се вярва да си каже, ако и тя/пуберите са посгафили, къде ще остане драмата тогава.
Видяха, че съм с оранжев шал, а синът ми с оранжева тениска, и единият направо застана на предния капак, а другите отвориха моята и на сина ми вратите, и започнаха да бият!
Как да е, тъпо е да задълбаваме повече, дано лелката и пуберите да са добре.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- damyanov1963
Няма да оправдавам биячи на жени и деца, защото това е и гадно и израз на комплексарщина. Дори да е имало провокация с някакви жестове, нашите е трябвало да отвърнат със същото, или с някакви закачки, но да бият...
Сега в очите на другите всички левскари сме такива. Преди години на ст. Локомотив играха Локо и Левски. След мача, като се прибирах, взех автобус 213 от ц. гара. На моста на Сливница и Хр. Ботев вървеше една голяма група левскари, а пред тях двама фена на ЦСКА, които отиваха на Армията, защото след един час имаха мач, но не помня с кой. Обаче вместо да ги нападнат, левскарите нещо им подвикваха смеейки се, а цесекарите също се смееха.
Знам и случай, когато 30-на цесекари нападнаха и гониха Томислав Русев и сина му, който беше още малък, пред университета.
Сега в очите на другите всички левскари сме такива. Преди години на ст. Локомотив играха Локо и Левски. След мача, като се прибирах, взех автобус 213 от ц. гара. На моста на Сливница и Хр. Ботев вървеше една голяма група левскари, а пред тях двама фена на ЦСКА, които отиваха на Армията, защото след един час имаха мач, но не помня с кой. Обаче вместо да ги нападнат, левскарите нещо им подвикваха смеейки се, а цесекарите също се смееха.
Знам и случай, когато 30-на цесекари нападнаха и гониха Томислав Русев и сина му, който беше още малък, пред университета.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч