ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа ЦСКА-СОФИЯ
127
43%
Равен
41
14%
Победа за Левски
126
43%

Общо гласове: 294

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Мнениеот Unforgiven_M » 21 апр 2019 12:16

Kiril2681 написа:И положението на Паулиньо е там, за мен там има фаул и ж.к. за Турицов, но не и дузпа! А Антов можеше да бъде изгонен. А засада на Жоржиньо категорично няма! И дузпа срещу Соу по-скоро няма! А на Луи топката му отнесе часовника!

Гледам положенията пак и пак, вече и по-спокойно и от целият този рев за клане и а у - ами то само играта с ръка в наказателното може да се свири от някои рефери. Вярно е отблизо и няма време за реакция, ама пък е кристално ясна и спира опасно центриране. Другото при "засадата" - ами засада няма, ама и дузпа няма.
Пенев и Стоилов /честно няма други такива добичета!/ - в нормална държава щяха да ядат солените глоби за приказките си, и след третият път щаха да спрат, ама в България синьото БФС ги търпи!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 апр 2019 12:25

Unforgiven_M написа:
Kiril2681 написа:И положението на Паулиньо е там, за мен там има фаул и ж.к. за Турицов, но не и дузпа! А Антов можеше да бъде изгонен. А засада на Жоржиньо категорично няма! И дузпа срещу Соу по-скоро няма! А на Луи топката му отнесе часовника!

Гледам положенията пак и пак, вече и по-спокойно и от целият този рев за клане и а у - ами то само играта с ръка в наказателното може да се свири от някои рефери. Вярно е отблизо и няма време за реакция, ама пък е кристално ясна и спира опасно центриране. Другото при "засадата" - ами засада няма, ама и дузпа няма.
Пенев и Стоилов /честно няма други такива добичета!/ - в нормална държава щяха да ядат солените глоби за приказките си, и след третият път щаха да спрат, ама в България синьото БФС ги търпи!

Не, абсолютно си прав, както виждаш се опитах да си кажа мнението без пристрастия. Колкото до засадата - въпроса е в нея, после дали има дузпа, това вече е друга ситуация, която реално не се е случила, щото е след съдийски сигнал. Колкото до рева - да , преекспонират, драматизират ( особено Стоилов), преиграват ( Пенев ), но лично аз предпочитам това пред "страхотната" българска поговорка - " Преклонена главица сабя не я сече". А ти? И един въпрос, ако някой е бил на мача и близо до ситуацията, щото стана откъм вашите сектори, някой знае ли какво точно свири този след гредата на Малинов??? Щото играта продължи с топка от мястото, от което той би фаула?!? Ще съм ви благодарен ако някой е видял и сподели
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 апр 2019 12:36

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Гадателските ти способности доказано не са никак добри и не те бива в прогнозите, така че си гледай там администрацията на оня форум и не се занимавай с дела отвъд потенциала ти. ;) Да сте живи и здрави сите пропагандатори и припознавачи на футболното КТБ, Господ здраве да ви дава, за да се любуваме на ибрикчийството ви към ГГ! Все така да се събирате и да ми доказвате теорията, че най-напред мразите Левски и затова на тоя мач сте "Иху", а сетне "Тихо". Нас не ни мисли - не се борим за нищо, играем с доста дечурлига, 30 милиона дългове и пак бяхме доволна бройка. Странното е, наистина е странно, как срещу Лудогорец се събираме повече хора този сезон, отколкото срещу Литекс. Единственото обяснение е, че ония ги дебнем да ги бием, пък срещу вас май поизчезна тръпката - тоя сезон замалко отново да видите корейския футболист Трети Син Х*й. :roll:

Значи за прогнози много много ти недей да се обаждаш. :lol: А и не знам защо четеш ситуациите като ''пропаганда''.Пропаганда е,ако тя ти влияе на тебе по някакъв начин на твоя клет обикновен животец.Ама то не ти влияе.Така че това не е пропаганда.Ти си имаш там ''Левски'',Виваком Арена,Гонзо и т.н.
Тъй че..

Не е задължително пропагандата да ми влия на клетия обикновен животец директно, за да сме свидетели на такава. Просто коментираме пропагандата като инструмент за припознаване от ваша страна, който обаче понякога ме касае индиректно. Както например, когато в тоя подфорум понякога отборът ви се изписва без тире от страна на припознавачите. Е, както знаеш, аз коригирам тези неправди, когато мога, ама все пак си е пропаганда, нали?
Но както казах - да сте живи и здрави! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 апр 2019 12:48

Kiril2681 написа:...И един въпрос, ако някой е бил на мача и близо до ситуацията, щото стана откъм вашите сектори, някой знае ли какво точно свири този след гредата на Малинов??? Щото играта продължи с топка от мястото, от което той би фаула?!? Ще съм ви благодарен ако някой е видял и сподели

И ние доста се почудихме, но единственото логично, което ни хрумна е, че е имало отсъден непряк свободен, пък вашия стреля директно. :roll: Вариант засада отпада, защото съдията наистина посочи мястото на изпълнение.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2019 12:53

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Гадателските ти способности доказано не са никак добри и не те бива в прогнозите, така че си гледай там администрацията на оня форум и не се занимавай с дела отвъд потенциала ти. ;) Да сте живи и здрави сите пропагандатори и припознавачи на футболното КТБ, Господ здраве да ви дава, за да се любуваме на ибрикчийството ви към ГГ! Все така да се събирате и да ми доказвате теорията, че най-напред мразите Левски и затова на тоя мач сте "Иху", а сетне "Тихо". Нас не ни мисли - не се борим за нищо, играем с доста дечурлига, 30 милиона дългове и пак бяхме доволна бройка. Странното е, наистина е странно, как срещу Лудогорец се събираме повече хора този сезон, отколкото срещу Литекс. Единственото обяснение е, че ония ги дебнем да ги бием, пък срещу вас май поизчезна тръпката - тоя сезон замалко отново да видите корейския футболист Трети Син Х*й. :roll:

Значи за прогнози много много ти недей да се обаждаш. :lol: А и не знам защо четеш ситуациите като ''пропаганда''.Пропаганда е,ако тя ти влияе на тебе по някакъв начин на твоя клет обикновен животец.Ама то не ти влияе.Така че това не е пропаганда.Ти си имаш там ''Левски'',Виваком Арена,Гонзо и т.н.
Тъй че..

Не е задължително пропагандата да ми влия на клетия обикновен животец директно, за да сме свидетели на такава. Просто коментираме пропагандата като инструмент за припознаване от ваша страна, който обаче понякога ме касае индиректно. Както например, когато в тоя подфорум понякога отборът ви се изписва без тире от страна на припознавачите. Е, както знаеш, аз коригирам тези неправди, когато мога, ама все пак си е пропаганда, нали?
Но както казах - да сте живи и здрави! :)

А,квот щеш си прави тука,свободен свят сме,а и тва си е синия подфорум,няма лошо. ;) Пък и така и така не пишеш при мене,кво да ти кажем.
Последна промяна от delqnski47 на 21 апр 2019 12:59, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 апр 2019 12:57

Гледах мача на запис, понеже вчера нямах възможност и само го слушах по Дарик. Вече чистосърдечно мога да потвърдя за клането. Имаше такова, но беше за Левски. Няколко несвирени нарушения срещу футболисти на Левски, от които поне две бяха за жълт картон. А ако гледаме критерия на съдията спрямо нарушенията на футболисти на Левски, то оранжевите трябваше да завършат с 8 човека. Антов, Бодуров и Малинов бяха за гонене, но незнайно защо (ние знаем) бяха оставени да ритат на воля.
Впечатлението от главния съдия го затвърди и страничния от близката страна, който отсъди 3 ситуации !!!! в полза на оранжевите - два корнера ги даде аут, и един аут, когато топката не беше излязла. И това се видя съвсем ясно и на повторенията.
За този мач наистина може да се направи подборка от около поне 10 ситуации в които Левски беше ощетен.
Литекс имат основание да претендират за шпагата на Живко в наказателното, който изби топката но и отнесе Соу и за удара в ръката на Луи, но удара все пак е от метър. Не се вижда също дали топката не се удря първо в бедрото и после отива в ръката.
Относно играта на отбора ни, нормално беше да играем по дефанзивно с оглед на състава , който имаме и е хубаво, че не допуснахме гол.
В нападение Костов и Паулиньо, които бяха малтретирани цял мач, се опитваха да направят нещо, Мариани игра все едно са го лишили от премия а С.Иванов явно толкова си може. Ако имахме дясно крило и Мариани беше сменен с Васчук, мисля че спокойно можеше да ги ударим.
В защита първи слаб мач на Луи и пореден силен за Рейш., Райнов на прилично ниво, Живко малко прекалено се вживява в ролята на лидер.
В средата и двамата бяха на ниво. Юруков на обичайното добро, а Доктора си го възвръща . Фала обаче който беше направен срещу него и не беше свирен , ако беше направен от него щеше да се иска директен червен и да се опищи от ловешкия дует - Стоилкас - Супа, до небесата.
Единствените претенции към бат Гошо може да имам само за оставането толкова дълго на С.Иванов на терена. Нямаше много опции, но можеше ,примерно , да пусне на негово място Васчук и да прати Мариани на крилото. Дано смяната на Костов не е принудителна, че от известно време има някакви проблеми в коляното.
Като цяло биткаджийски мач, който не загубихме , въпреки прогнозите, но лятото ще трябва сериозно окомплектоване, че с този състав сме си за второ-трето.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 21 апр 2019 13:11

TristaNNN написа:
Kiril2681 написа:...И един въпрос, ако някой е бил на мача и близо до ситуацията, щото стана откъм вашите сектори, някой знае ли какво точно свири този след гредата на Малинов??? Щото играта продължи с топка от мястото, от което той би фаула?!? Ще съм ви благодарен ако някой е видял и сподели

И ние доста се почудихме, но единственото логично, което ни хрумна е, че е имало отсъден непряк свободен, пък вашия стреля директно. :roll: Вариант засада отпада, защото съдията наистина посочи мястото на изпълнение.

Сега си го пуснах да го гледам пак - ами , ако е непряк, съдията трябва да си е вдигнал дясната ръка нагоре, по правилник, той не е, положението става, а той свири нещо когато топката се връща пак при Малинов...Не че има някакво значение, просто ми беше любопитно, а сега ми е още повече :) Благодаря!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 апр 2019 13:27

А коментаторите изобщо не видяха какво става след гредата. Ники Михайлов трябва да питаме. Да не би след греда играчът да няма право да играе с топката, нещо като двоен удар.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 апр 2019 13:41

Kiril2681 написа:
TristaNNN написа:

Сега си го пуснах да го гледам пак - ами , ако е непряк, съдията трябва да си е вдигнал дясната ръка нагоре, по правилник, той не е, положението става, а той свири нещо когато топката се връща пак при Малинов...Не че има някакво значение, просто ми беше любопитно, а сега ми е още повече :) Благодаря!

Чакай, че и на мен ми стана любопитно и реших и аз да изгледам положението. :lol: Какво остава? Засада освен? Ама не се виждат играчи в засада. Възможно е страничния откъм А все пак да е развял байрака, но той не присъства в кадъра. Обаче, тогава защо главният посочи с такава категоричност мястото на изпълнението на удара? Вашият да е стрелял без съдийски сигнал, ама защо го отбелязва толкова време след изстрела? :?
[offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 апр 2019 13:54

А коментаторите изобщо не видяха какво става след гредата. Ники Михайлов трябва да питаме. Да не би след греда играчът да няма право да играе с топката, нещо като двоен удар.

Върни се в “Левски”