ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 0:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Славия
75
25%
Равен
27
9%
Победа за Левски
201
66%

Общо гласове: 303

Elliah
Контакти:

Re: ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 0:3 FT

Мнениеот Elliah » 03 мар 2019 22:52

Аз мога да кажа, че за пръв път от доста време виждам отбора да излиза с тактически замисъл според противника и да го променя според ситуацията. Това говори, че Чичо Гошо е имал план Б и В за този мач и играчите са били наясно, какво трябва да правят. Колко го изпълняват е друг въпрос, но се вижда работа в тази насока. Все още страдаме в дефанзивната част на халфовата линия. Райнов и Тиам трябва да се сработят по-добре.
Мариани го убиха от бой този мач... Добре,че Чичо Гошо го смени, че иначе можеше и да е контузен сега. Хубавото е, че като неутрализират Мариани, връзвайки по двама да тичат и да го фаулират постоянно, се освобождават крилата ни и резултата е виден.

Иначе... друго си е да играеш с вратар :)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 мар 2019 23:11

Щом Венци от нас реве, работата е на добре!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ППЛ / Славия (София) - Левски (София) / 03.03. / 17:30 ч.

Мнениеот metodito » 03 мар 2019 23:36

Michael_Buble написа:Имам един въпрос? Какво е виновен Левски, че не бе отсъдена дузпа?
Аз като почтен левскар исках тази дузпа, за да видя расте ли отборът ми и може ли да наложи волята си под напрежение.
Но, какво да направя като реферът не я даде??
Нито Колев, нито Божков се занимават със съдийте. Те са респектирани, защото сина на президента на БФС играе в Левски, изп. директ о р на централата е в Левски и, не на последно място, един от най-влиятелните хора в РБългария е президент на Левски.
Сега отново ще попитам- какво за Бога е виновен Левски, че реферът си има филми в главата и мишото му сърце не му даде сили да отсъди вярното?

:!:

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 04 мар 2019 02:44

Абе, не знам...тоя Кабрал, ако не беше вкарал тоя хубав гол... безрезултатни идиотски солови изпълнения, грешни пасове, и като резултат - опропастяване усилията на отбора. Гола го спасява от много сериозни критики, май. И Дерменджиев трябваше да го смени с Белмонт още някъде към 60-тата мин.
Нганиони, според мен се справи отлично, започвам да си мисля, че трябва да излиза титуляр вместо Горанов.
Мариани отличен, днес изнесе много добър мач, такъв искаме да го виждаме, а тренера трябваше да го запази последните 30 мин., да го изкара веднага след гола, заедно с Тиам. Няма лошо да беше пуснал Васчук и един от малките, Юруков или Стани.
За Райнов даже и не ми се говори...

И пак - браво на Никито Михайлов и Само Левски ! ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 мар 2019 06:58

Гранде "Левски"! Победата беше задължителна с оглед на следващия кръг.
"Калпавата" защита продължава да не пуска гол, а Мариани просто твори. За пореден път да кажа, че бях скептичен към Ники, но вчера за пореден път ме опроверга.

Михайлов - 5/5 - перфектен.
Давид - 4/5
Рейш - 3.5
Нганиони - 4/5
Милош - 3/5
Райнов - 5/5
Тиам - 4/5
Кабрал - 4/5
Паулиньо - 4.5/5
Костов - 4/5
Давиде - 5/5
Кали се нуждаеше неистово от равностоен партньор в средата. Райнов не е Бускетс, но и не ни трябва такъв. Трябваше ни човек в средата, който да се "сбива" с противника в средата и да е "куче", което преследва. Той има ключова роля вчера.
Кабрал. Ами, не, той няма да почне да дава топката бързо или да работи в защита, но докато вкарва, какво значение има?
Паулиньо с всеки мач показва, че се завръща. Много ме радва, че работи доста в дефанзивен план и е много трудно да му вземат топката без нарушение.
Нганиони. Много ми хареса, че не се ограничава до бягане по тъча, а се опитва да влиза навътре към терена.
Давид. Един рейд, който направи казва достатъчно колко "не му се играе".
Рейш. Направи някоя и друга грешка, но и направи ключови намеси.
Давиде. Лично за мен, това е играчът на мача. Много тичане. Помага на защитата, помага на халфовете. Вкара гол. Какво повече?
Костов. Скучно. Пак вкара гол. Бах тоз' късметлия. Вън! :lol:
Тиам. Винаги там, където е нужно.
Милош. Чат-пат се справи, но това, че за пореден мач противниковите атаки бяха по-много по неговия фланг и този на Кабрал е неприятно.
Михайлов. Чудесен вратар. Как го прави, не знам. Не играе години. Застава под рамката на вратата и все едно, не е свалял ръкавиците.

Старшията. Чудесно проведен тактически мач. Направи капан на Загорчич и той падна в него. Що се отнася до Славия, поздравления, че играха футбол.

Тепърва предстоят истинските изпитания и мачовете на истината. Тепърва ще има грешки и падания, но да се насладим на момента. Мен лично повече ме притесняват много повече мачовете с "Ботев" и Морето, отколкото с Берое и онова де играе на Армията. За Лудогорец, дано Сухия остане до края на първенството. :geek:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 мар 2019 07:06

Warped написа:Чудя се от кое ще ме е по яд, Славия да изравни или утре да чета metodito тука :lol: :lol:

Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 мар 2019 07:10

Щом дебелата свиня вие като хималайска мечка нещата при нас започват да се получават. Вземе ли да те хвали, тогава лошо. Отборчето му рита като бесни цигани цял, мач лапна гол още в 5 мин., ама съдията му бил виновен. Да си гледа тото мачовете от втората седмица и да не се обажда.
Хубавото е, че си осигурихме пълен стадион срещу Лудогорец. Там каквото стане. Имаме едно много голямо предимство и то се казва Дерменджиев. Човекът си е страшен професионалист и му се получават нещата за момента, а най-важното е, че играчите изпълняват тактическите му указания. Играем според противника.
Чакаме ОС в сряда и после си пълним стадиона. Дали ще бием или ще загубим, важното е, че отлепихме от това дъно.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 04 мар 2019 09:27

t0bl3ro_bg написа:
Sisi 1914 написа:Личи си, че на вратарският пост ни е стабилен. 8-)

Не говори така че ше го уручасаш

За сега се справя чудесно и трите сухи мрежи го доказват.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 04 мар 2019 10:15

Първо честита победа. Ние играхме футбол, но късмета беше при вас. Поздравявам Дерменджиев, че успя да ни победи. Резултат не реален за мен този мач, просто успяхте да си вкарате положенията. Искам да попитам, защо не си играете с екипа на Галатасарай. Оттук нататък имаме една цел да гоним Европа. Имаме отбор и сили да го направим.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 мар 2019 10:20

1913SS написа: Искам да попитам, защо не си играете с екипа на Галатасарай. .

Юбилейният ли? :? Той не прилича на този на Чим Бом. Той беше само за юбилейния сезон.

Върни се в “Левски”