Съдиите пак ли са рязали живо месо от Левски?
Лудогорец са първи, а още играят в ЕКТ. Когато отпаднат от Европа, разликата в точките много бързо ще стане двуцифрена.
ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , 20.10.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Загубихме заради Полачек и пропуските ни на празна врата. Имахме поне 2-3 100 % чисти положения за гол. Ако си ги бяхме вкарали и Кабаков нямаше да ни попречи да победим. Хареса ми играта през второ полувреме. Надиграхме тотално домакина, лежаха и бавиха времето бетер СлаБия, за това ме е че, че загубихме.
Най - важното се видя, че вече сме конкурентни на Лодугорец и можем да стане шампиони.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
blue avalanche написа:xtremeee написа:wilge написа:ЗАПОМНЕТЕ! Тези палячовци са изтървали титлата, въпреки че момента са по- класни от нас. Само малко да надградиме зимната пауза. Вярно. Паднахме. Но с два подаръка и три пропуска. Щом принудихме Лудогорец да се прави на Славия, значи сме на прав път.
Точно тея палячовци можеха да ви водят с 4 или 5 на 0 до 51-52мин щото до първия ви гол не знаехте къде се намирате
А след 51-та минута що не стана 4-5 на нула? Или тати вие казал да играете само по 50 минути?
Ами силните отбори имат лоша черта да подценяват отборите след като поведат още повече с 2 гола
А вие като сте кандидат шампиони какъв футбол играхте 50 мин за 2торото имате 1 гол и 2-3 положения това вие футбола
- popokutepetel
- Контакти:
glarus_ds написа:Sisi 1914 написа:Не е толкоз фатално, че загубихме, защото сезона е дълъг и разликата в точките не е голяма.
Разбира се, нищо фатално не е станало. Можем да кажем, че сами се бихме, обаче този отбор не съм очаквал да падне толкова ниско. Зелената Славия... На прав път сме, много скоро, с 2-3 корекции в отбора
Едно вратарче ни трябва и Паулиньо да се възстанови и да е във форма. Тогава и съдиите няма да могат тия да ги добутат до нищо. За пръв път от години въпреки загубата съм оптимист. Ще си върнем върха до кръг-два и така до края. Тия в София ако запазим нивото не ги чака нищо добро.
- ralka_levskarka
- Контакти:
stoli4ani написа:ralka_levskarka написа:А втори жълт на Дяков кога?
А игра с ръка на играч на Левски НЯКОГА пред или във наказателното поле ... кога??
В? Прегледай се. Полегни си заедно с бразилските икони.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
glarus_ds написа:Sisi 1914 написа:Не е толкоз фатално, че загубихме, защото сезона е дълъг и разликата в точките не е голяма.
Разбира се, нищо фатално не е станало. Можем да кажем, че сами се бихме, обаче този отбор не съм очаквал да падне толкова ниско. Зелената Славия... На прав път сме, много скоро, с 2-3 корекции в отбора
И аз бях изненадана, че тъй нелепо ше бавят времето!
Левски завинаги в моето сърце![
Vura написа::lol:![]()
![]()
След десетата поредна ще ви пуснем една купа. Нали сте ни най-вярното сателитче.
Еее тук не си прав ! ЦСКА във всичките си форми е ...най..
- levskarcheto96
- Контакти:
Vura написа::lol:![]()
![]()
След десетата поредна ще ви пуснем една купа. Нали сте ни най-вярното сателитче.
Честита победа, голямо лежане, голямо нещо. Славия номер 2 видяхме второто полувреме.
-
- Контакти:
Вината за загубата е изцяло на Полачек. Абсолютно неадекватен вратар. Това трябва да му бъде последния мач за отбора.
- popokutepetel
- Контакти:
nghcvth написа:Съдиите пак ли са рязали живо месо от Левски?
Лудогорец са първи, а още играят в ЕКТ. Когато отпаднат от Европа, разликата в точките много бързо ще стане двуцифрена.
Ахъ, ако да те бият като тъпан в Европа му се вика игра и съдийските аванти и лежането и пасането на трева му се вика добре проведен тактически мач не двуцифрена, ами трицифрена ще стане