koisa написа:metodito написа:![]()
![]()
![]()
Заеби, почваш да приличаш на едни други дето носят от 9 кладенеца вода само и само да си наложат мнението!
Прав си. Сори.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:metodito написа:![]()
![]()
![]()
Заеби, почваш да приличаш на едни други дето носят от 9 кладенеца вода само и само да си наложат мнението!
damyanov1963 написа:Някой може ли да поясни, че аз нещо не разбирам, как така единия хем струва 1, 4 млн. евро, хем е предложен на Левски без пари?
Serafim написа:damyanov1963 написа:Някой може ли да поясни, че аз нещо не разбирам, как така единия хем струва 1, 4 млн. евро, хем е предложен на Левски без пари?
На толкова го оценява Трансфермаркета. Иначе е в Америка МГ от януари 2017, а не пише до кога му е договора, което значи, че може да е бил едногодишен и за това да дойде като свободен агент. Пак според маркета Недсон има договор за още една година с Чапе, но може би е бил освободен, не знам. Така като гледам им само 3 мача. И тоя ганаец не е играл нищо от 15/16 насам.
koisa написа:metodito написа:Гонзо на времето първо няма да я поема гръб към вратата и да се тика с гьз в защитниците. След това, като я поемаше или стреляше или се опитва да пробие.
Гонзо беше съвсем друг тип нападател. И да не забравяме, че по времето на Гонзо играехме съвсем различен футбол и все още всички в България се страхуваха от нас. Не забравяй с какви играчи около себе си играеше Гонзо... Безсмислено е да се сравняват!
Потребители, разглеждащи този форум: Halo, jusi, tmanolov, TristaNNN и 30 госта