КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Левски
35
55%
Черно море
29
45%

Общо гласове: 64

Highlander
Контакти:

Re: КБ: Левски (София) - Черно море (Варна)|26.10|19:00ч.

Мнениеот Highlander » 26 окт 2016 22:38

sin4ec написа:Спиртомера 6 мача нямаше победа, как разбрахте, че Топчо не ставал?

Съжалявам, но да сравняваш Люпко Петрович с Топчо, е все едно да сравняваш Сър Алекс Фъргюсън с Вили Вуцов!

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 26 окт 2016 22:40

Highlander написа:
sin4ec написа:Спиртомера 6 мача нямаше победа, как разбрахте, че Топчо не ставал?

Съжалявам, но да сравняваш Люпко Петрович с Топчо, е все едно да сравняваш Сър Алекс Фъргюсън с Вили Вуцов!

Нали, единият е треньор, а другият пенсионер. 8-)
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 26 окт 2016 22:40

alexdb написа:
sin4ec написа:
Долно уйно написа:Денят си личи по сутринта.
Букарев дори за Славия не става.
Петрович, каква услуга е направил на брат си, като си е тръгнал?

Петрович пробва да разкрива неща, които никой не разкрива. Жалък алкохолозиран дъртак, микренска подлога.

Ти идиот ли си?
Самият факт, че Петрович е записал името си в един от най-силните периоди на Левски е достатъчен за да си затваряш устата!

Според мен именно такива като синчеца (впрочем отдавна блокиран от мен) са пробити от Ганчев, защото само с него си обясняват случващото се в целия ни футбол.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2016 22:42

alexdb написа:Ти идиот ли си?
Самият факт, че Петрович е записал името си в един от най-силните периоди на Левски е достатъчен за да си затваряш устата!

Ми ела да ми затвориш устата, бе, отворко. Какво е записал тоя, заеба ни и отиде в Китай за кинти. После пак ни заеба. Какво име е записал, бе, келеш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 26 окт 2016 22:43

katalon написа:
katalon написа:
Долно уйно написа:

Топузаков и Букарев ако ги оставят до нова години нищо чудно да паднете под шестото място.

ако сме шести ще е добре , от тук докрая с тези глупаци дори гол да вкараме ще е успех , тези двамата на Люпко даже чепиците не могат да лъснат

Че кой е Люпко ? Някакъв си алкохолик дето навремето е печелил шампионска лига ,ама има склероза и си е забравил футбола. Некъв продажен тип дето затри Левски и се възползва от гениалният подреден отбор на Стоев , моля ти се

моли се , ти това можеш , да мислиш няма как да стане , викаш треньор спечелил ШЛ слаб треньор е, ти определно си пил газ или нафта ![/quote]
това беше сарказъм колега . Един треньор имахме свестен последните 7 години , а беше изгонен по най-жалкият начин . ГРОЗНО .

venom

Мнениеот venom » 26 окт 2016 22:43

1982 написа:
venom написа:
1982 написа:
Долно уйно написа:Футболът е два вида, печеливш и губещ, за атрактивна игра точки недават.
Много обичам фразата: Мъртвеца беше красив... красив, но умрял
След време никой не помни играта, а остават единствено резултатите.
Това дядо ви Любко идеално го знае и за това играеше дефанзивно, затворено, знае че отбора неразполага с качество и т.н.

Точно, а младият и неопитен Топчо се хвърли урбулешката да мачка и гази ...... и се орезили.

Като нямаш качествени играчи, играеш по-предпазливо и хитро, ама ....... акъл требе.

[offtopic]Тая нова нагласа, която все по-силно навлиза във футбола е пълна простотия. За какво ми е да ги гледам 90 минути как се гърчат отзад и при най-малката заплаха ритат на посоки само и само да вземат положителен резултат? Какво му е интересното? Единствено е оправдано, ако разликата в класите е много голяма, като Лудогорец - Арсенал примерно.[/offtopic]

Най-големите успехи на ЦСКА са именно с такъв футбол. Че дори и опълчение в някои случаи. ;) ;)

Байер Леверкузен, примерно, помниш ли как ги отстранихме ??! Какво искаш да ми кажеш, че предпочиташ да бяхме излезли и да се надиграваме с тях, и да ни сбухат и в двата мача ли ??!

Аз това съм написал - единствения случай, в който подобен подход към мача е оправдан е когато има голяма разлика в класите. Допустимо е и в директен мач за титлата примерно, обаче когато започнеш да подхождаш към всички мачове така независимо от съперника, ти вече не си Левски, а си Монтана, борещ се за челни места, ако ме разбираш.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 окт 2016 22:45

Каквото и да се каже за треньорски грешки ще е малко за този мач. Няма смисъл да влизаме в полемики става ли Топчо или не става за треньор на Левски. Само ще кажа, че ако мача го водеше Люпко или Стоев, го взимахме с лекота. И едва ли някой може да възрази от тук пишещите. Щом паднахме по подобен глупав начин с 5-6 минавания на центъра от страна на Морето за 2 часа игрово време и 3 допуснати гола, то колкото и офанзивно и атрактивно и агресивно да играем и ако ще 3 греди и 30 корнера да сме ударили , факта че отпаднахме от купата е неотменим. И това е една много по постижима купа отколкото другата, която след следващия мач с Ботев най-вероятно ще се превърне в мираж. Дано съм лош пророк, но това което видях тази вечер ме прави краен песимист. Това беше Левски от последните 5 години, когато все нещо не достигаше. Дали е късмет, дали е съдия , дали е БФС, но все нещо прецакваше нещата на края. А основното което го нямаше през цялото време е КЛАСА. Един добър треньор може да направи посредствени футболисти да изглеждат класни. Един посредствен треньор може да направи от класни футболисти посредствен отбор. За съжаление ние имаме хем посредствени футболисти, хем посредствен треньор. И позволихме на един доста по-слаб отбор да ни отстрани на собствения ни стадион по най-левашкия начин :twisted: :twisted: :twisted:
От утре си спирам диемата, че да си плащам и да беснея през цялото време си е мазохизъм.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 26 окт 2016 22:47

sin4ec написа:

Ми ела да ми затвориш устата, бе, отворко. Какво е записал тоя, заеба ни и отиде в Китай за кинти. После пак ни заеба. Какво име е записал, бе, келеш?

АХАХАХАХА СМешкооооо , гледа , че не е прав и веднага сменя аргумента на бой . Сектор Б , ти ли си ? Обръщаш ли физиономии като чуеш , че Стойчо Стоев е мижитурка ? Болен мозък . Ти си най-големият фен на Ганчев за който съм чувал . Няма толкова голям злодеятел на отбора колкото теб. Пълен мизерник си , честно ти го казвам . Няма по жалко поведение от твойто в тоя форум

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 окт 2016 22:52

PSvilenov написа:
sin4ec написа:

АХАХАХАХА СМешкооооо , гледа , че не е прав и веднага сменя аргумента на бой . Сектор Б , ти ли си ? Обръщаш ли физиономии като чуеш , че Стойчо Стоев е мижитурка ? Болен мозък . Ти си най-големият фен на Ганчев за който съм чувал . Няма толкова голям злодеятел на отбора колкото теб. Пълен мизерник си , честно ти го казвам . Няма по жалко поведение от твойто в тоя форум

Човекът си има определена позиция и си я отстоява. В скоро време обаче, ще разбере в каква жестока грешка е бил.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 окт 2016 22:53

Докато не се върне Сираков ще е така :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”