sin4ec написа:Спиртомера 6 мача нямаше победа, как разбрахте, че Топчо не ставал?
Съжалявам, но да сравняваш Люпко Петрович с Топчо, е все едно да сравняваш Сър Алекс Фъргюсън с Вили Вуцов!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sin4ec написа:Спиртомера 6 мача нямаше победа, как разбрахте, че Топчо не ставал?
Highlander написа:sin4ec написа:Спиртомера 6 мача нямаше победа, как разбрахте, че Топчо не ставал?
Съжалявам, но да сравняваш Люпко Петрович с Топчо, е все едно да сравняваш Сър Алекс Фъргюсън с Вили Вуцов!
alexdb написа:sin4ec написа:Долно уйно написа:Денят си личи по сутринта.
Букарев дори за Славия не става.
Петрович, каква услуга е направил на брат си, като си е тръгнал?
Петрович пробва да разкрива неща, които никой не разкрива. Жалък алкохолозиран дъртак, микренска подлога.
Ти идиот ли си?
Самият факт, че Петрович е записал името си в един от най-силните периоди на Левски е достатъчен за да си затваряш устата!
alexdb написа:Ти идиот ли си?
Самият факт, че Петрович е записал името си в един от най-силните периоди на Левски е достатъчен за да си затваряш устата!
katalon написа:katalon написа:Долно уйно написа:
Топузаков и Букарев ако ги оставят до нова години нищо чудно да паднете под шестото място.
ако сме шести ще е добре , от тук докрая с тези глупаци дори гол да вкараме ще е успех , тези двамата на Люпко даже чепиците не могат да лъснат
Че кой е Люпко ? Някакъв си алкохолик дето навремето е печелил шампионска лига ,ама има склероза и си е забравил футбола. Некъв продажен тип дето затри Левски и се възползва от гениалният подреден отбор на Стоев , моля ти се
1982 написа:venom написа:1982 написа:Долно уйно написа:Футболът е два вида, печеливш и губещ, за атрактивна игра точки недават.
Много обичам фразата: Мъртвеца беше красив... красив, но умрял
След време никой не помни играта, а остават единствено резултатите.
Това дядо ви Любко идеално го знае и за това играеше дефанзивно, затворено, знае че отбора неразполага с качество и т.н.
Точно, а младият и неопитен Топчо се хвърли урбулешката да мачка и гази ...... и се орезили.
Като нямаш качествени играчи, играеш по-предпазливо и хитро, ама ....... акъл требе.
[offtopic]Тая нова нагласа, която все по-силно навлиза във футбола е пълна простотия. За какво ми е да ги гледам 90 минути как се гърчат отзад и при най-малката заплаха ритат на посоки само и само да вземат положителен резултат? Какво му е интересното? Единствено е оправдано, ако разликата в класите е много голяма, като Лудогорец - Арсенал примерно.[/offtopic]
Най-големите успехи на ЦСКА са именно с такъв футбол. Че дори и опълчение в някои случаи.![]()
![]()
Байер Леверкузен, примерно, помниш ли как ги отстранихме ??! Какво искаш да ми кажеш, че предпочиташ да бяхме излезли и да се надиграваме с тях, и да ни сбухат и в двата мача ли ??!
sin4ec написа:alexdb написа:Ти идиот ли си?
Ми ела да ми затвориш устата, бе, отворко. Какво е записал тоя, заеба ни и отиде в Китай за кинти. После пак ни заеба. Какво име е записал, бе, келеш?
PSvilenov написа:sin4ec написа:alexdb написа:Ти идиот ли си?
Ми ела да ми затвориш устата, бе, отворко. Какво е записал тоя, заеба ни и отиде в Китай за кинти. После пак ни заеба. Какво име е записал, бе, келеш?
АХАХАХАХА СМешкооооо , гледа , че не е прав и веднага сменя аргумента на бой . Сектор Б , ти ли си ? Обръщаш ли физиономии като чуеш , че Стойчо Стоев е мижитурка ? Болен мозък . Ти си най-големият фен на Ганчев за който съм чувал . Няма толкова голям злодеятел на отбора колкото теб. Пълен мизерник си , честно ти го казвам . Няма по жалко поведение от твойто в тоя форум
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, TristaNNN, W84me и 15 госта