Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък

Мнениеот tiamat » 21 юли 2016 03:57

futbolqga написа:
Сашо написа:
greenday написа:Колеги трябва ми малко помощ! На почивка съм в гръцко, а телевизор не мога да намеря с булсат за мача! Та молбата ми е, ако някой знае някакви сайтове с добре качество за БТВ екшън да пише :roll: :roll:

Копни тези букви в гугъл - seirsanduk ... и влез в първия сайт. Вътре има телевизор само с български програми :) Но не знам дали работи зад граница?

Бачка - аз гледам от него от време на време. Другия вариант, който поне при мен работи добре, е bg-gledai.tv

Иначе, ако имаш някакви проблеми с тези два сайта, просто напиши в гугъл българска телевизия онлайн и излизат поне още 20 такива сайта.

Аз пък на ливетв.ру ходя...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 21 юли 2016 07:58

Нека стане добър и истински футбол . ;)

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 21 юли 2016 08:22

tiamat написа:
futbolqga написа:
Сашо написа:
greenday написа:Колеги трябва ми малко помощ! На почивка съм в гръцко, а телевизор не мога да намеря с булсат за мача! Та молбата ми е, ако някой знае някакви сайтове с добре качество за БТВ екшън да пише :roll: :roll:

Копни тези букви в гугъл - seirsanduk ... и влез в първия сайт. Вътре има телевизор само с български програми :) Но не знам дали работи зад граница?

Бачка - аз гледам от него от време на време. Другия вариант, който поне при мен работи добре, е bg-gledai.tv

Иначе, ако имаш някакви проблеми с тези два сайта, просто напиши в гугъл българска телевизия онлайн и излизат поне още 20 такива сайта.

БТВ си предава фрии на сайта си бре, какви са тия измислени сайтове дето влизате?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 юли 2016 10:09

HekakaB написа:
tiamat написа:
futbolqga написа:
Сашо написа:

БТВ си предава фрии на сайта си бре, какви са тия измислени сайтове дето влизате?

Стриймовете на БНТ, БТВ и т.н. на сайтовете им са само за България. В чужбина не бачкат. Пробвал съм през прокси, ама колкото и да ми е бърз интернета, с проксито не успява да навакса на стрийма и насича.

SiniaLavina
Контакти:

Мнениеот SiniaLavina » 21 юли 2016 10:22

futbolqga написа:
HekakaB написа:
tiamat написа:
futbolqga написа:
Сашо написа:

Стриймовете на БНТ, БТВ и т.н. на сайтовете им са само за България. В чужбина не бачкат. Пробвал съм през прокси, ама колкото и да ми е бърз интернета, с проксито не успява да навакса на стрийма и насича.

Пробвай малко преди мача livetv.ru ако имаш късмет може да са пуснали и нещо за sopcast или друг плейър с хубаво качество. Почти на 100% ще си има стрийма от btv.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 юли 2016 10:24

SiniaLavina написа:Пробвай малко преди мача livetv.ru ако имаш късмет може да са пуснали и нещо за sopcast или друг плейър с хубаво качество. Почти на 100% ще си има стрийма от btv.

Мерси, колега. Стриймове за БТВ се намират, не е проблем ;) Само нашите да вземат да се стегнат и да бият довечера, пък ние ще намерим къде да ги гледаме :)

mikichan
Контакти:

Мнениеот mikichan » 21 юли 2016 10:34

W84me написа:
mikichan написа:Това е тотална излагация и непрофесионализъм от страна на Баждеков или , който там е отговорен, както и от малумниците от тикетпро...Нямам думи просто. След същата глупост, която се случи за мача с Лудогорец, на път е отново същото да стане.

Толкова ли не може да се напарви в пробитата им система, като билет не се плати до 15-20 минути, да е отново свободен за продажба ? Как пък при другите е така, а при тъпаците от тикет про, трябва да са по 3 дни блокирани ...

Системата на ТикетПро е УНИКАЛНО МАЛОУМНА! ВСИЧКИ плащания и заявки се обработват РЪЧНО от оператор! Обяснението е, че имало много фалшиви карти! ПЪЛЕН КРАЙ СА ТИЯ!

Смятай с каква "професионална" фирма работим... и какви "професионалисти" работят в клуба да сключват договор с такива фирми...

А за хората без билети, съвета ми е да поглеждат сайта на хубавците тикетпро, защото и в този момент нови и нови места се освобождават за всички сектори...

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 21 юли 2016 10:41

Дали да се доверя на тикетпро или да ходя на касите в 17:00?

Image

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2016 10:44

Дано им зашием една тройка на тия! За самочувствие преди следващите мачове.

mikichan
Контакти:

Мнениеот mikichan » 21 юли 2016 10:53

отец Онуфри написа:Дали да се доверя на тикетпро или да ходя на касите в 17:00?

На сайта според мен не, на някоя от касите по ОМВ-та, книжарниците и т.н. можеш да пробваш, ако не искаш да рискуваш с 17:00.

Върни се в “Левски”