КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

В следващия кръг продължава...

Анкетата завърши на 10 дек 2015 09:26

Литекс
40
50%
Левски
40
50%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ Литекс (Ловеч) - Левски (София) / 3:0

Мнениеот Teo » 08 дек 2015 20:39

Player написа:Каквито и да са футболистите треньорът е много важен. Вижте в Пирин косовара какво прави. Тия почти нямаха голове и точки, а сега станаха доста резултатни. Със същите футболисти които правиха големи пропуски. Освен да го оправдаваме за играчите Стоев, трябва да има и градивна критика. Защото съм убеден че с тези футболисти може повече. Има проблем с ментетата, но и има проблем и в Стоев. След като ни вкарат гол, аз не виждам никаква промяна, дори и след смени. Никаква хитрост или стратегия за да излъжеш най-малкото противника, който се защитава по един и същ начин.

Херо няма да напусне отбора си, че да се върне в България... а в България няма свободни качествени треньори към момента... :idea:
@ Стоев не е проблема, да не е от топ ниво като за нашите стандарти... проблема при вас е човека които прави селекцията. Тая деветка кой я докара? Това е Руй Мигел №2... беззъб ментак :idea:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 дек 2015 20:39

Мистри написа:
Как да го разбере, като няма грам мозък?

Така е, не може.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 08 дек 2015 20:40

Player написа:Каквито и да са футболистите треньорът е много важен. Вижте в Пирин косовара какво прави. Тия почти нямаха голове и точки, а сега станаха доста резултатни. Със същите футболисти които правиха големи пропуски. Освен да го оправдаваме за играчите Стоев, трябва да има и градивна критика. Защото съм убеден че с тези футболисти може повече. Има проблем с ментетата, но и има проблем и в Стоев. След като ни вкарат гол, аз не виждам никаква промяна, дори и след смени. Никаква хитрост или стратегия за да излъжеш най-малкото противника, който се защитава по един и същ начин.

Е как да " излъжеш" противника?
То всеки наш противник знае , че имаме двама футболисти и половина. :lol:
Зайче от цилиндъра да извади?
Кои могат повече?
Че те не могат да се движат, топка да поемат, удар да отправят.Как от деца с рахитично минало да направиш мъже?
Със спанак? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 08 дек 2015 20:40

caci написа:
от angelco77 на 08 Дек 2015 19:29

Стойчо Стоев как направи чудеса с Лудогорец?
Много добър треньор е,когато го изгониха от Разград,се ядосвах че не го извикаха в Ловеч!
Да ви го кажа направо-куци коне сте!Сега ви почва падението.
Люпко ооооеееее! :lol: :mrgreen:

Абе за какъв Ловеч говориш,нали ще го закрива благодетеля,за да ги прави свинчоци.Или може би свинчоците ще станат селяни?

Че ти е гадно,спор няма. :mrgreen:
Името на отбора е Литекс-ЛОВЕЧ!
Люпко е номер 1! :lol: 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Изверг

Мнениеот Изверг » 08 дек 2015 20:40

modor написа:[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iM8y0sn745I[/youtube]
САМО ЛЕВСКИ![/center]

Много хубав клип! Браво!

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 08 дек 2015 20:41

Малии,голям бой,хахахахаха класика в жанра .

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 дек 2015 20:42

Eminem написа:
popokutepetel написа:
Eminem написа:К*Р за страничния съдия, който ни отмени чист гол. Каква засада видя бе ? Сляп ли си ?

Гонзо ВЪН! Върви си, поредна твоя провалена селекция. Намери отнякъде чест и достойнство и си върви.

Е чак пък провалена??? Реално провала е в нападението и привличането на Китамбала, най-вече. Диаби на мен ми допада, но в тази схема с един нападател не пасва. Курдов не знам. Не направи нищо, обаче .... Иначе привличането на Карнер, Деноер, Костадинов и Живко Миланов са си много добри попадения. Ако зимата намерят качествени един-двама нападатели и по възможност крило нещата ще заспят.

Провал в селекцията в нападение и в защита. Малко ли ти се вижда ? А за Карнер.....всеки посредствен европейски отбор ще го направи смешен.

Ами ние не говорим за европейски посредствени отбори, а за България. Те "звезди" като Монцииии и компания, както и разните Асприли супер-непосредствени тимчета с незапомнящи се имена ги направиха смешни. Така че с изключение на нападението селекцията беше повече от добра. Особено за без пари.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 08 дек 2015 20:44

Той и Херо за това ви отсвири. Първо инжинерчето ще му е шеф и второ такава селеция ще му изпраска ...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 08 дек 2015 20:45

[quote="arni"]Малии,голям бой,хахахахаха класика в жанра .[/quote

Ми ако ви видим и вас до финала да играете с отбор от А група ще коментираме. Че нещо този жребии дет все излиза май пак са грели топките. Нямам спомен някога някой да е стигнал до полуфинал (ако изобщо ви се случи все пак) да не е играл срещу отбор от А група. Ма да видим. Може евентуално и за полуфинал да ви осигурят с Локо ГО. :) :) :)

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 08 дек 2015 20:46

popokutepetel написа:
arni написа:Малии,голям бой,хахахахаха класика в жанра .[/quote

Ми ако ви видим и вас до финала да играете с отбор от А група ще коментираме. Че нещо този жребии дет все излиза май пак са грели топките. Нямам спомен някога някой да е стигнал до полуфинал (ако изобщо ви се случи все пак) да не е играл срещу отбор от А група. Ма да видим. Може евентуално и за полуфинал да ви осигурят с Локо ГО. :) :) :)

Ми касмет ,какво да се прави ;)

Върни се в “Левски”