Хасково е отборче тип Пирин Гоце Делчев и разни подобни безсмислици. Предвид, че Левски е най-популярният футболен клуб, едва ли биха позволили да разцъкват толкова явно тото, просто е много опасно, а предвид липсата на всякакво лоби в БФС и УЕФА, то подобен експеримент би бил просто пагубен за клуба. Според мен тия дойдоха с вече попълнен фиш за над 5 парцала и си бяха разкрачени от първата до последната минута. А на разкрачена жена не се отказва! Толкова за 8-0.
Сега за това 1-1 Сходен аргумент за черното тото, щеше да е много явно и очевадно, има къде къде по-деликатни сценарии за тото среща с добра печалба. Ако повечето фенчета на другите отбори, които ръсят мозък тук са гледали мача, в което се съмнявам, щеше да забележат, че вратарят ни сръбин спаси загубата. Лайнцата в синьо нещо бойкотират, но този мъж отказа да е част от фарса и ни спаси от позорна загуба. Предполагам, че бойкотират Стоев или самото участие във втората шестица, защото очевидно не искаха да играят. По подобен позорен начин след един мач с Миньор на Герена, Николай Костов хвърли оставката. Подозирам, че се е опитал да ги понаучи на ... футбол, но принцесите не са били щастливи от факта да са професионалисти и му скроиха шапка, вероятно и тук ситуацията е сходна. Със свито сърце чакам края на понеделника.
Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 1-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 1-1 FT
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- blue avalanche
- Контакти:
Позор!!!
И да!!!ТОЗИ Левски няма НИЩО общо с обичания от милиони,истинския,народния ЛЕВСКИ!!!ЛЕВСКИ,на който станах привърженик като дете!!!
ВСИЧКИ ТЕЗИ,които са в клуба сега(БЕЗ изключение) са го узурпирали и са се маскирали като някакви левскари!
Чужденците не мога да ги виня.Те не са длъжни да знаят какво е Левски.Те са гурбетчии(не влагам отрицателен смисъл в думата-аз,самият съм такъв).
Но останалите?????
ТОВА НЕ Е МОЯТ ЛЕВСКИ!!!
Това е всичко друго,но не Левски.И не защото сме във втората шестица!
И да!!!ТОЗИ Левски няма НИЩО общо с обичания от милиони,истинския,народния ЛЕВСКИ!!!ЛЕВСКИ,на който станах привърженик като дете!!!
ВСИЧКИ ТЕЗИ,които са в клуба сега(БЕЗ изключение) са го узурпирали и са се маскирали като някакви левскари!
Чужденците не мога да ги виня.Те не са длъжни да знаят какво е Левски.Те са гурбетчии(не влагам отрицателен смисъл в думата-аз,самият съм такъв).
Но останалите?????
ТОВА НЕ Е МОЯТ ЛЕВСКИ!!!
Това е всичко друго,но не Левски.И не защото сме във втората шестица!
-
Всички се тупате в гърдите и тръбите " Това не е моят Левски". Ами направете си го ваш!
- blue avalanche
- Контакти:
Лудата банда написа:Всички се тупате в гърдите и тръбите " Това не е моят Левски". Ами направете си го ваш!
Имам по-важни неща за вършене.
ТОВА НЕ Е МОЯТ ЛЕВСКИ!!!
Ако бие е "твоят Левски", ако не бие, не е. Това е философията на голяма част от феновете ви.
Не сте богоизбрани, защото сте от Левски или ЦСКА и това вече години наред го разбирате по трудния начин.
Черно море е Варна
- blue avalanche
- Контакти:
Hietzing написа:ТОВА НЕ Е МОЯТ ЛЕВСКИ!!!
Ако бие е "твоят Левски", ако не бие, не е. Това е философията на голяма част от феновете ви.
Не сте богоизбрани, защото сте от Левски или ЦСКА и това вече години наред го разбирате по трудния начин.
Не че някой те пита,де...
blue avalanche написа:Hietzing написа:ТОВА НЕ Е МОЯТ ЛЕВСКИ!!!
Не че някой те пита,де...
Не че не е прав човека де...