Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот angelco77 » 24 авг 2014 22:19

edmon_dantes написа:Толкова сме зле, че не ми се коментира играта.
Гонзо, ти какво промени в играта след като беше толкова недоволен от Мурсия? Изобщо можеш ли да промениш нещо? Нали си много велик? Биха те децата на Литекс. Срам ме е.

От какво те е срам?Децата на Литекс биха с игра.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 24 авг 2014 22:20

Релакс малко а?Не е свършил светът.
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 24 авг 2014 22:20

Гонзо, ако ти е останало поне капка достойнство - тръгвай си веднага! Знам, че няма пари, знам, че е трудно, но има много по-кадърни хора от теб, които и без пари се справят, и при Лафчис бяхме бедни, но играехме за Левски, колкото може - толкова, сегашното е просто гавра. Прекрати я и ще си върнеш поне малко от малко уважението ми.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 24 авг 2014 22:21

Stahlgewitter написа:Релакс малко а?Не е свършил светът.

Викаш и по-зле може да стане? :) Не се съмнявам.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 авг 2014 22:22

angelco77 написа:
edmon_dantes написа:Толкова сме зле, че не ми се коментира играта.
Гонзо, ти какво промени в играта след като беше толкова недоволен от Мурсия? Изобщо можеш ли да промениш нещо? Нали си много велик? Биха те децата на Литекс. Срам ме е.

От какво те е срам?Децата на Литекс биха с игра.

Децата на "Литекс" играят футбол на ужким средно ниво, а "Левски" - на аматьорско.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 24.08.2014 - 20:00ч.

Мнениеот Kris_men2000 » 24 авг 2014 22:22

MaX написа:Единственото превъзходство е това че имате повече фенове. Иначе без тях в Ловеч надали някога бихте спечелили мач.

Време е за реванш след 2 загуби от 3 мача поред в Ловеч. Лично за мен обаче повече от Х не можем. :?

Чакам едно голямо благодаря след подробната и точна прогноза.И къде са сега разбирачите по футбол който ме хокат всеки път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 24 авг 2014 22:23

от demon777 на 24 Авг 2014 20:17

caci написа:
Вратарските проблеми в Левски явно нямат край. Тази вечер издънката бе за младия Александър Любенов, който допусна Данило Асприля да го разстреля от около 25 метра, извеждайки Литекс напред в резултата с 1-0.

Тук обаче е редно да се запитаме - кой изгони Горан Блажевич от Левски? Хърватинът бе най-добрият вратар в "А" група и с него сините бяха доста по-стабилен тим. Сега Левски прилича на разграден двор, в който всеки влиза и прави каквото си иска.

Раздялата с Блажевич със сигурност е една от основните грешки на настоящото ръководство на клуба. Със Стефано Кунчев провалът бе непростим, сега Александър Любенов също се дъни. Другият вратар в тима - Пламен Илиев също не притежава нужните качества за Левски. Македонецът Кристиян Наумовски пък си остава пълна енигма - той изигра един мач, вкараха му "от халите" и после бе закотвен на пейката.

Истината е, че в момента тимът няма солиден вратар, който да вдъхва сигурност и който да не допуска левашки голове. А изгониха Горан Блажевич, който бе класен футболист.

Но ако проблемът беше само вратарски с мед да намажеш Гонзо-разбирача.Но той докара в отбора доказани некадърници и не взе поне един истински нападател,като тези маймунестите/всички видяхме какво правеха след гола/ от Латекс.

Блажевич е бил най добрия вратар в А група ли...... ти сериозен ли си?
Нима нямаше 2 национални вратаря по него време визирам тоя на Лудогорец и на ЦСКА
блажевич е посредствен вратар

Ако Блажевич е посредствен,значи ти си космонавт-комунист и си стъпвал на Марс. :lol:
Не се излагай,той е най комплексния вратар,който знае и как да играе като либеро. :idea:
Кой друг в групата го може това в комплект с другите му качества.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

daniel875
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 24.08.2014 - 20:00ч.

Мнениеот daniel875 » 24 авг 2014 22:23

Kris_men2000 написа:
MaX написа:Единственото превъзходство е това че имате повече фенове. Иначе без тях в Ловеч надали някога бихте спечелили мач.

Време е за реванш след 2 загуби от 3 мача поред в Ловеч. Лично за мен обаче повече от Х не можем. :?

Чакам едно голямо благодаря след подробната и точна прогноза.И къде са сега разбирачите по футбол който ме хокат всеки път.

Аз споменах подобна загуба.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 24 авг 2014 22:23

Гонзо, Гонзо не знаеше ли, че тези които до вчера те боготворяха, днес ще те оплюят.Помниш ли какво ти казаха тимаджиите , като ходи да искаш пари за селекция.Ако беше ги послушал, само ако беше ги послушал.......
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

cskarev
Контакти:

Мнениеот cskarev » 24 авг 2014 22:24

Както е казал един умен треньор с блестяща кариера: липсваше ни малшанс :)

Върни се в “Левски”