Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Re: Кърваво меле на мача Ботев-Левски в Пловдив

Мнениеот gargamel » 09 мар 2013 23:53

Adramelech написа:
carlsberg написа:А ти беше ли на мача,или пишеш наизуст?Защото аз бях...Повярвай ми,не е приятно да замерват децата ти с ракети и камъни.

Не бях на мача, защото нямах възможност. За това ти пуснах клипа, защото ясно се вижда цялата ситуация. Вижда се как от агитката на Левски вадят някакви жълти парцали (не ги знам какви са) и как 20-тина фена на Ботев бягат към оградата и почват да мятат павета, които разбиват няколко глави и тогава от агитката на Левски почват да бутат оградата и да ви връщат жеста.

Що се отнася до камъните - знам, че не е приятно, защото съм го изпитвал, но не може да очакваш ти да мяташ по другите павета и те да седят и да ти ръкопляскат, нали?

Знамената са откраднати от залата,която е на гърба на гостуващия сектор.Момчетата,които отидоха на оградата са изградили тази зала със собствен труд и средства,нормално е да побеснеят.На записа от мача ясно се вижда как винила се подава от покрива на залата към агитката.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 мар 2013 23:54

Браво на канарите!Направиха показно и на терена и на трибуните!Имаше изпочупени сини глави!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 мар 2013 23:54

carlsberg написа:Не знам каква беше причината.Стана точно преди първия гол(дори не го видях)Вашите се опитваха да съборят оградата,после нашите налуха...Повярвай ми,няма как да хвърлиш камък от ТИ до сектора за гости.Сектора беше отворен допълнително,и нямаше бултраси.А ракетите падаха на2,3 м от нас.Предпочитам да вярвам на очите си

Причината я има в клипчето, което ти дадох. Сам каза, че по вас са мятани камъни и факли (ракети), така че сам си отговори дали може да се хвърли нещо от единия сектор до другия. Това му е хубаво на интернет, че лесно може да намериш снимки или видиео.
Изображение

Това момче сигурно само си е разбило главата? А и не е единственото, което е уцелено с камък. Нали се сещаш, че в нашия сектор, също е имало момичета и малки деца?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 мар 2013 23:56

gargamel написа:
Adramelech написа:
carlsberg написа:А ти беше ли на мача,или пишеш наизуст?Защото аз бях...Повярвай ми,не е приятно да замерват децата ти с ракети и камъни.

Не бях на мача, защото нямах възможност. За това ти пуснах клипа, защото ясно се вижда цялата ситуация. Вижда се как от агитката на Левски вадят някакви жълти парцали (не ги знам какви са) и как 20-тина фена на Ботев бягат към оградата и почват да мятат павета, които разбиват няколко глави и тогава от агитката на Левски почват да бутат оградата и да ви връщат жеста.

Що се отнася до камъните - знам, че не е приятно, защото съм го изпитвал, но не може да очакваш ти да мяташ по другите павета и те да седят и да ти ръкопляскат, нали?

Знамената са откраднати от залата,която е на гърба на гостуващия сектор.Момчетата,които отидоха на оградата са изградили тази зала със собствен труд и средства,нормално е да побеснеят.На записа от мача ясно се вижда как винила се подава от покрива на залата към агитката.

Това, че са построили залата със собствен труд и средства и че е взет винил, който струва жълти стотинки им дава право да целят другите с камъни и когато същите тези, които са целени с камъни отвърнат, да реват, че били нападнати от лумпени, така ли?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 09 мар 2013 23:57

http://football.sportal.bg/video.php?video=53910
Каквото повикало,такова се обадило!Левски го започна.

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 09 мар 2013 23:58

Adramelech написа:
carlsberg написа:Не знам каква беше причината.Стана точно преди първия гол(дори не го видях)Вашите се опитваха да съборят оградата,после нашите налуха...Повярвай ми,няма как да хвърлиш камък от ТИ до сектора за гости.Сектора беше отворен допълнително,и нямаше бултраси.А ракетите падаха на2,3 м от нас.Предпочитам да вярвам на очите си

Причината я има в клипчето, което ти дадох. Сам каза, че по вас са мятани камъни и факли (ракети), така че сам си отговори дали може да се хвърли нещо от единия сектор до другия. Това му е хубаво на интернет, че лесно може да намериш снимки или видиео.
Изображение

Това момче сигурно само си е разбило главата? А и не е единственото, което е уцелено с камък. Нали се сещаш, че в нашия сектор, също е имало момичета и малки деца?

Специално този го биха полицаите.Нали и сам не си вярваш,че хвърлен камък може да му причини само това:)

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 10 мар 2013 00:02

Adramelech написа:
gargamel написа:
Adramelech написа:

Това, че са построили залата със собствен труд и средства и че е взет винил, който струва жълти стотинки им дава право да целят другите с камъни и когато същите тези, които са целени с камъни отвърнат, да реват, че били нападнати от лумпени, така ли?

Ако някой,който ти дойде в къщата те обере най-нагло и след това парадира с кражбата какво заслужава?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 10 мар 2013 00:11

Agent Yellow написа:Специално този го биха полицаите.Нали и сам не си вярваш,че хвърлен камък може да му причини само това:)

Докажи го :lol:

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 10 мар 2013 00:16

Смешно е да се говори от фенове на Левски които не са били на мача. Провокацията започна от феновете на Левски които целеха с ракети и бомбички Ботевистите, най-тъпото беше че 95% от феновете на Левски си стоеше тихо и кротко без проблеми а някакви долни наркомани ( около 15 човека ) развалиха мача с селските си изцепки! Нищо станалото станало ...
btw мача с ЦСКА мина много по добре по-цивилизовани хора, нямаше наркомански изцепки като в този мач.
Последна промяна от ihalamadrid на 10 мар 2013 00:21, променено общо 1 път.
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Върни се в “Левски”