Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот emilio » 29 дек 2012 16:33

whack написа:
emilio написа:
whack написа:Искам само да попитам дали има информация, от къде ще дойдат тези 16-20 милиона ,ако не от сериозен спонсор,който ще поиска смяна името на стадиона?От ЦСКА съм и не искам да се заяждам ни най-малко.Но просто ми е интересно как никъде не прочетох от къде идват парите?

И на мен ми е интересно защото ресурса е доста сериозен и не мисля, че е в финансовите възможности на който и да е български клуб а не мисля, че е във възможностите и на Батков :roll: Затова мисля, че ще има смяна на името ;)

Именно.Това е доста сериозна сума и то за 2 сектора ,а се говори и за сектор В.Ще е жалко ,ако се смени името...Имам чувството ,че ще има протести и много недоволни на 100 годишнината

Няма да има недоволни или поне те ща са относително малко на фона на останалата фенска маса. :!:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 29 дек 2012 17:05

За такъв грандиозен проект за рамките на България си струва да се продаде и смени името така че си мисля че привързениците ще го разберат това.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 29 дек 2012 17:27

Почти всички седалки в сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" вече са демонтирани. Както е известно, в края на януари 2013 година сектора с козирката на "Герена" ще бъде взривен и ще започне строежа на новия стадион на "сините".

Новият стадион на Левски „Георги Аспарухов“, който ще бъде изграден на мястото на настоящия, ще бъде построен на три етапа. Първият ще бъде реализиран до май 2014 година, когато би трябвало да са напълно готови Секторите А и Б. Този период е съобразен най-вече със 100-годишнината на клуба, когато тимът ще играе домакинските си мачове на стадиона.

На първия етап до 2014 година, за А и Б сектор, ще бъдат разходени между 16-20 милиона лева, обясни изпълнителният директор на Левски Иво Тонев.

Вторият етап включва изграждането на Сектор В през 2015 година. А третият, цялостното завършване на съоръжението, се предвижда за 2017-2018 година.

Gong.bg
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 дек 2012 18:53

Първият ще бъде реализиран до май 2014 година, когато би трябвало да са напълно готови Секторите А и Б.

01/2013 - 05/2014 - 15 месеца за два сектора, доста бавно ми се струва и то ако всичко върви без спънки и непредвидени проблеми.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 29 дек 2012 19:15

BadBoy написа:01/2013 - 05/2014 - 15 месеца за два сектора, доста бавно ми се струва и то ако всичко върви без спънки и непредвидени проблеми.

Не забравяй, че февруари и март ще се разчистват останките от сектор "А". Това е огромен обем от работа и реално полагането на основите ще започне през април, така че 12 месеца даже е съкратен срок. Да не говорим пък за "Б", него ще го разрушават през юни и времето за строежа му ще е 9-10 месеца. ;)

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 29 дек 2012 19:15

BadBoy написа:
Първият ще бъде реализиран до май 2014 година, когато би трябвало да са напълно готови Секторите А и Б.

01/2013 - 05/2014 - 15 месеца за два сектора, доста бавно ми се струва и то ако всичко върви без спънки и непредвидени проблеми.

Ами събарянето на секторите А и Б и разчистването им къде го забравяш.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 дек 2012 19:30

Също разрушаваха стария стадиона и за 20 месеца построиха изцяло новия и то при положения, че стадиона е от много висок клас, и е с много по-голяма сложност на изпълнение.
09/2006
[offtopic]Изображение[/offtopic]
05/2008

Те пориваха 4 сектора на веднъж, като при него един цял сектор си е сериозен масивен строеж

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 29 дек 2012 20:06

Мисля, че забравяте една подробност - финансирането. Ако в България парите растяха по дърветата, стадионът можеше да е (напоследък така любимото на всички определение) "за чудо и приказ" и да бъде готов още идното лято/есен. Е, да, ама не растат. Предлагам да спрем да търсим под вола теле и да се надяваме (ако не можем да направим друго) това, което е обявено, да бъде изпълнено в очакваните срокове.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 дек 2012 21:33

BadBoy написа:Също разрушаваха стария стадиона и за 20 месеца построиха изцяло новия и то при положения, че стадиона е от много висок клас, и е с много по-голяма сложност на изпълнение.
09/2006
05/2008

Те пориваха 4 сектора на веднъж, като при него един цял сектор си е сериозен масивен строеж

Добре бе човек кво ти пука на тебе? Нали не си от Левски, гледай си твоят отбор и се надявай той да направи по-хубав стадион от този който ще строи Левски! А нас ни остави на мира да се радваме на този смешен за теб стадион!!!Ти се радвай на бъдещият 5 звезден стадион на твоят отбор направен за 3 месеца!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 31 дек 2012 00:19

рагаци, не става дума за какво ти пука, просто дискутирам по темата.
Вече го споделях, толкова ли беше трудно ръководството ви да наеме проектантска компания която вече е реализира стадиони и да направите нещо наистина хубаво, примерно като този стадион който е с капацитет 32864 места
Изображение
и преди да ме атакуваш за цената, стадиона от снимката струва 28 милиона евро, сума около която ще излезе и вашия в завършен вид.
http://img268.imageshack.us/img268/7238 ... 986195.jpg

Този стадион също е направен за 2 години, от февруари 2007 до март 2009

Върни се в “Левски”