Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот LaRgO » 03 авг 2012 21:33

Corwin написа:Да, защото цялото внимание е върху него. Иначе аз съм навит и на компромисен вариант - новата емблема, макар че пак не бих бил особено щастлив.

Чуждите отбори като прочетат, видят и чуят, че ще играят срещу Левски, не би трябвало да си мислят, че на емблемата пише ФК София. Би трябвало да разберат това "Л" какво е.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 03 авг 2012 21:39

LaRgO написа:
Corwin написа:Да, защото цялото внимание е върху него. Иначе аз съм навит и на компромисен вариант - новата емблема, макар че пак не бих бил особено щастлив.

Чуждите отбори като прочетат, видят и чуят, че ще играят срещу Левски, не би трябвало да си мислят, че на емблемата пише ФК София. Би трябвало да разберат това "Л" какво е.

Не разбирам защо спорите. От сега натам ще играем максимум с по един чужд отбор на година и той ще е най-вероятно балкански - където сме сравнително известни...Няма да им се налага на чуждите отбори да се чудят кои сме, просто, защото няма да играем...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 авг 2012 21:43

lazio1997 написа:Не разбирам защо спорите. От сега натам ще играем максимум с по един чужд отбор на година и той ще е най-вероятно балкански - където сме сравнително известни...Няма да им се налага на чуждите отбори да се чудят кои сме, просто, защото няма да играем...

Дразня се, че някакви отишли при тонев, казали му връщайте буквата и хоп тонев изпълнява веднага. А другите фенове кучета ги яли...

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 03 авг 2012 22:18

LaRgO написа:Дразня се, че някакви отишли при тонев, казали му връщайте буквата и хоп тонев изпълнява веднага. А другите фенове кучета ги яли...

Благодарение на тия "платени наркомани" както ти ги наричаш в момента сме с истинската емблема,а не с лопатата , така че по-леко с определенията. Л-то си е традиция , която не е била променяна толкова години и точно 2 години преди стогодишнината да се сменя .. аре нема нужда

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 авг 2012 22:38

lazio1997 написа:
LaRgO написа:

Не разбирам защо спорите. От сега натам ще играем максимум с по един чужд отбор на година и той ще е най-вероятно балкански - където сме сравнително известни...Няма да им се налага на чуждите отбори да се чудят кои сме, просто, защото няма да играем...

Имаш право. И без това е по-скоро до лично отношение и вкусове :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 авг 2012 00:37

deceitt написа:
LaRgO написа:Дразня се, че някакви отишли при тонев, казали му връщайте буквата и хоп тонев изпълнява веднага. А другите фенове кучета ги яли...

Благодарение на тия "платени наркомани" както ти ги наричаш в момента сме с истинската емблема,а не с лопатата , така че по-леко с определенията. Л-то си е традиция , която не е била променяна толкова години и точно 2 години преди стогодишнината да се сменя .. аре нема нужда

Значи тия са върнали истинската емблема, а сега не я искат и я махнаха. Желязна логика.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 авг 2012 00:50

Радвам се, че връщат Л-то! Щеше да е още по-хубаво, ако бяха взели решение да махнат и бялата лента отпред на фланелката, както и белите ленти от калците.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 авг 2012 00:53

LaRgO написа:
turbogena написа:Това се е говорило на срещата на Тонев с феновете. Тоньо е обещал да върнат Л-то на екипите :)

Тези, които са били на срещата са пълни идиоти. Платени наркомани нещастни.
Това на екипа е истинската емблема на клуба !!! ЕМБЛЕМАТА ! Имам чувството, че на екипа не са сложили нея, а снимка на куцо пиле. Никакви фенове не са тия. За какво ръководството на клуба се бореше за емблемата ?
Ние пък си искаме емблемата, Тонев да очаква среща.

Не съм бил на срещата. Не съм и наркоман ,но се радвам много ,че ще върнат Л-то на екипите. ;) Има и доста други ,които не са от никакви фракции и нямат нищо общо с Гугутката ,но си искат традиционното Л на сърцето! ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 авг 2012 13:30

Това с връщането на прословутото "Л" е още едно доказателство, че клубът започва прекалено много да се влияе от Сектор Б. Определят се дизайн на фланелки, кога да се правят ремонти, кои футболисти да се махат, кой да играе...
Много лошо :| Така съвсем вече бягаме от Европата и залитаме към дивите балкански страсти.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 авг 2012 13:58

Тонев, за да се хареса на Сектор Б очаквам преди мачовете да слага кокаин под седалките.

Върни се в “Левски”