Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 02 юни 2014 23:19

BadBoy написа:Спортния директор за какво се грижи в клуба, че да му е толкова натоварено при слаби резултати?
Къде съм казала, че ще му е "толкова натоварено"? Просто има ли проблеми в клуба, отразява се на всички, не само на треньора. Феновете на Ботев далеч не са най-кротките и спокойни, така че спокойствие в този клуб трудно би се намерило.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 юни 2014 23:25

Все ми се струва, че от Ботев ще се очаква да е в борбата за титлата този сезон, а това ще зависи и от играчите, които Херо ще доведе/изгони. Силно вероятно е и да смени Мъри, ако в един красив момент нещата се объркат. Така че надали насоящият му пост е най-спокойното място в българския футбол.

Как да е, тва са си негови проблеми и на клуба, в който ще работи. Дет се вика, големи са, да се оправят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 юни 2014 23:32

Не е работа на спортния директор да търси играчи и да е последна инстанция в одобрението им дали стават или не, за това и попитах в какво аджеба се определя работата на един спортен директор?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 юни 2014 23:38

BadBoy написа:Не е работа на спортния директор да търси играчи и да е последна инстанция в одобрението им дали стават или не, за това и попитах в какво аджеба се определя работата на един спортен директор?

Ако трябва да бъда честен, работата му е да си прибира заплатата и когато треньора преебе работите, да го информира, че е избомбен :lol: С втория треньор, разбира се, си заминава и той :roll: Общо взето, както се казва в българския фолклор " да си бара оная работа по цял ден " :lol: Гонзо, обаче, май ще го играе някакъв вид мениджър, така че ако не иска да го прецака някой пишман треньор, по-добре да се захваща отсега ... И без това е много другата работа :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2014 23:48

BadBoy написа:Не е работа на спортния директор да търси играчи и да е последна инстанция в одобрението им дали стават или не, за това и попитах в какво аджеба се определя работата на един спортен директор?

В нищо, което не може да се върши от треньора или от един главен изпълнителен директор, който да стои между Големия шеф и всички останали. Ама ние ще гледаме от западните отбори, които имат бази, колкото един град, академии на няколко континента, скаутско звено, разпръснато навсякъде по света, спортно-технически щабове, в които има цели лаборатории и научно-технически центрове, контролиращи състоянието на играчите и какво ли още не. Там има смисъл от спортно-технически директор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
balef

Гонзо: Ще имаме треньор до сряда

Мнениеот balef » 03 юни 2014 00:07

Името на новия треньор на "сините" ще стане ясно до утре. Тогава у нас се завръща Георги Иванов. Той е в Испания от неделя и води преговори с предложените му имена. "Не искам да коментирам, докато няма нещо конкретно", отсече Гонзо. В негово отсъствие се появиха слухове, че той може да бъде изненадан с оферта от Италия. Мениджъри предлагали на "сините" Алберто Маледзани, обяви ".". "Нещата там приключиха през миналото лято", обявиха от "Герена". Тогава "Левски" се спря на Славиша Йоканович, който си тръгна безславно след кратък престой в София.
В същото време "сините" ще пробват да се разделят по взаимно съгласие с Роман Прохазка. Договорът му за преотстъпване в "Спартак" (Търнава) изтича и той трябва да се върне в "Левски". Халфът обаче не влиза в плановете за новата визия на тима. Затова столичани ще разговарят с него за прекратяване на договора му, което ще му помогне да си намери нов клуб като свободен агент.
Валери Домовчийски пък от вчера вече официално отново е част от "Левски". Нападателят подписа за 2 години с бившия си клуб. Домо, който бе сред основните фигури при пробива към Шампионската лига, за последно рита в "Черно море".

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 юни 2014 00:57

С две думи безсмислен пост по нашите ширини и връщайки се на това, че дискусията тръгна от това, че Херо ще имал напрежение на този пост в Ботев съвсем не е така ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Гонзо: Ще имаме треньор до сряда

Мнениеот amstel_beer » 03 юни 2014 01:03

Прохазка Трябва да остане, според мен. Имаме нужда от опитни футболисти в центъра.
Треньорът няма да е Малезани, но някой неизвестен ибериец, може да се навие. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2014 01:26

BadBoy написа:С две думи безсмислен пост по нашите ширини и връщайки се на това, че дискусията тръгна от това, че Херо ще имал напрежение на този пост в Ботев съвсем не е така ;)

За напрежението се получава така, че то се разпределя между директора и треньора, защото двамата носят колективна отговорност за селекция, резултати и игра. При лоши резултати една част от феновете ще обвинява треньора, друга част ще обвинява директора, а трета част - и двамата. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 03 юни 2014 01:40

Пф, един колега заралия е пуснал във фейса виц, който, признавам, ми дойде малко болезнен.

- Как се нарича трансфер на защитник от Берое в Левски?
- Автогол.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”