Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пепе изкара 55 дни, Гонзо е треньорът на "Левски"
Дано не е вярно,няма как за два месеца да се изгради отбор,както и не може да кажеш,че си зад някой и после да се извъртиш.
-
- Контакти:
Инженер Иванов започна да демонстрира способностите си на ръководител, сега ще видим и треньорските му "умения"...
Гонзо успешно заличи уважението на феновете към него.
Показа се като абсолютна пу..ка. Едно обещание не спази. И това ми бил мъжкар ? хаххахахахаххаххахахха
Гонзо, махай се и никога повече не се връщай в Левски, дори и като чистач!
Показа се като абсолютна пу..ка. Едно обещание не спази. И това ми бил мъжкар ? хаххахахахаххаххахахха
Гонзо, махай се и никога повече не се връщай в Левски, дори и като чистач!
Последна промяна от Eminem на 03 авг 2014 23:28, променено общо 1 път.
Защо бяха тия циркове с Петев,Мъри и Херо след като той искаше да е треньор 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Очевидно, както каза някой по-горе, се е взел на сериозно след престоя си в Черно море и сега ще го раздава и треньор. Имайки предвид ръководните му решения, не знам просто до къде ще ни отведе. Нека видим какво ще направи първите 3 кръга, но определено ще се оправдава как не е успял да проведе подготовката той, как Мурсия едва ли не разбил отбора, как не знам си какво... Повръща ми се!

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
За тези 55 дни Мурсия трябваше да направи Левски шампион.Нищо че отборите почиваха или бяха на подготовка.
Re: Георги Иванов-Гонзо
Не знаех, че такъв вестник все още излиза (както беше казал Класикът:"'Жаба да видя, не ме толко гнус").
Сега за ръководителя Гонзо. Колко от вас са ръководили, отговаряли за действията на 20-30-50-100 и нагоре хора??? Знам, че е тежко и неблагодарно. Гонзо е назначен на тази позиция и преди всичко той може да взема такова решение.
След три мача в София - 5 загубени точки.
Сега за ръководителя Гонзо. Колко от вас са ръководили, отговаряли за действията на 20-30-50-100 и нагоре хора??? Знам, че е тежко и неблагодарно. Гонзо е назначен на тази позиция и преди всичко той може да взема такова решение.
След три мача в София - 5 загубени точки.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Синичко написа:Очевидно, както каза някой по-горе, се е взел на сериозно след престоя си в Черно море и сега ще го раздава и треньор. Имайки предвид ръководните му решения, не знам просто до къде ще ни отведе. Нека видим какво ще направи първите 3 кръга, но определено ще се оправдава как не е успял да проведе подготовката той, как Мурсия едва ли не разбил отбора, как не знам си какво... Повръща ми се!
Никакви такива

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Tова не е ЛЕВСКИ това е ФК БАТКОВ 

България има природни богатства,
Гладиатора взима нещата в свои ръце! 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!