Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот magga » 26 юли 2011 22:55

Tommi написа:
magga написа:
konvoec написа:Кви думи нямаш!? Играе този, който е най-подготвен и ще ни свърши работа.

Ми като броиш толкова много пари не е ли логично това да е класен играч,рекламиран като заместник на Гарата ? И в следващия момент не ставал... Все пак има време до мача ще видим кой ще играе

Можеш ли да посочиш футболен отбор, в който всички нови футболисти са се наложили в титулярния състав?

Мога да ти посоча от нашия Грийн,Мюлдер,Гаджев от Челси-Торес от Реал и Барса да не изброявам .... Просто се чудя ако той ще ни е основен нападател защо ще е резерва ? И ако наистина не е във форма защо нямаме резервен вариант ? Дали ще е Йовов сега или Цветков :roll: Както и да е

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 юли 2011 22:57

magga написа:

Тоя пък :lol: Да съм казал нещо за селекция,подготовка и тн ? Ти май четеш само каквото ти харесва :lol: Да съм казал,че Арш е провал ? Просто се чудя ако е истина защо не му се даде шанс да започне титуляр? Нали Гонзо каза,че се представя добре или и това не го помниш ?

Не губи време да се занимаваш с мен, а продължавай да ровиш из разни гнусни сайтчета за поредната лъжа, която да копнеш и изкоментираш.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 юли 2011 23:01

DrAvalanche написа:
magga написа:

Тоя пък :lol: Да съм казал нещо за селекция,подготовка и тн ? Ти май четеш само каквото ти харесва :lol: Да съм казал,че Арш е провал ? Просто се чудя ако е истина защо не му се даде шанс да започне титуляр? Нали Гонзо каза,че се представя добре или и това не го помниш ?

Не губи време да се занимаваш с мен, а продължавай да ровиш из разни гнусни сайтчета за поредната лъжа, която да копнеш и изкоментираш.

Сайта е Спортал :roll: Не е някой балон споко аз не се ровя из сайтчета с цел да оскверня великия вожд просто видях нещо и реших да споделя от къде да знам,че не ти пука за Левски

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 юли 2011 23:04

magga написа:

Сайта е Спортал :roll: Не е някой балон споко аз не се ровя из сайтчета с цел да оскверня великия вожд просто видях нещо и реших да споделя от къде да знам,че не ти пука за Левски

Много странни разбирания имаш. Значи щом не ми пука за клюки от Спортал, не ми пука за Левски? Не се бях замислял досега.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 юли 2011 23:08

DrAvalanche написа:
magga написа:

Много странни разбирания имаш. Значи щом не ми пука за клюки от Спортал, не ми пука за Левски? Не се бях замислял досега.

Ами ако се окаже вярно ще се извиниш ли ? Я виж колко хора пускат статии от най различни места и после се коментира върху тях :roll: Може да е истина,може да е клюка ... Аз съм го видял и съм го копнал като не ти харесва не пиши освен ако нямаш нещо лично към мен :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 юли 2011 23:37

DrAvalanche написа:
magga написа:

Много точно разбира, че не ни пука за мнението на такива хорица които стават с мисълта да облеят Гонзо с нещо : ) или да намерят за какво да се оплакват.... просто се прави на ударен.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 юли 2011 23:47

Thsmith написа:
DrAvalanche написа:
magga написа:

Много точно разбира, че не ни пука за мнението на такива хорица които стават с мисълта да облеят Гонзо с нещо : ) или да намерят за какво да се оплакват.... просто се прави на ударен.

Абе вие четете ли ? Можете ли изобщо да видите аз какво съм написал ? От какво съм се оплакал ? С какво съм облял Гонзо ? В тоя форум само си търсите как да се заядете с някой :!: Какво пък ми дреме за вас аз ще съм на мача а вие ? Половината форум ще е тук,а не на стадиона иначе всички лаят много .... И не говоря за конкретни хора да не си помислите нещо

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 юли 2011 23:57

Айде спрете тъпия спор де :!: Тренировките са закрити в момента и никой освен двамата трениьори няма как да знае състав,схема и тактика за мача. Сега само се пльосва някоя спекула и чакаме да видим кои ще са подръжници и кои плювачи :evil:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 юли 2011 00:18

magga написа:Ами ако се окаже вярно ще се извиниш ли ? Я виж колко хора пускат статии от най различни места и после се коментира върху тях :roll: Може да е истина,може да е клюка ... Аз съм го видял и съм го копнал като не ти харесва не пиши освен ако нямаш нещо лично към мен :lol:

Ами,ако се окаже вярно-какво?Арш не може да остане на пейката ли?Според теб 250хил.ти купуват титулярно място в Левски,така ли?Бербатов и Торес също търкат пейката.Единия-30млн.,другия-50млн.Кво прайм сега?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 27 юли 2011 00:59

blue avalanche написа:
magga написа:Ами ако се окаже вярно ще се извиниш ли ? Я виж колко хора пускат статии от най различни места и после се коментира върху тях :roll: Може да е истина,може да е клюка ... Аз съм го видял и съм го копнал като не ти харесва не пиши освен ако нямаш нещо лично към мен :lol:

Ами,ако се окаже вярно-какво?Арш не може да остане на пейката ли?Според теб 250хил.ти купуват титулярно място в Левски,така ли?Бербатов и Торес също търкат пейката.Единия-30млн.,другия-50млн.Кво прайм сега?

Той идва със статута на заместник на Гарата това е всичко :!: :!: За какво ни е ако не може да си свърши работата ???? За какво Гонзо ни обясняваше,че е доволен от него,а сега на пейката ??? Кво прайм са а ???

Върни се в “Левски”